Пловдивчанки не се чудете, в новата тема бързо се разпишете (Пловдив-15)

• 15 046
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Дали можете да ми помогнете ,ние сме без памперс почти година и вечер  също , но от скоро се изпуска през ноща и това малко ме притеснява лекарката каза , че е нормално до 3 год. но аз искам малко да ми помогните някои имал ли е такъв проблем.
 Praynig

Здравей и мойта е без пампа през деня,а нощем и слагам защато се изпуска,не всяка нощ,но......Нощем когато и се пишка ми сигнализира или с писък или с "мамоооооо".Ето снощи 2 пъти ми каза и беше суха.Обикновенно се изпуска в дълбокия сън,тя си ляга в 22.00 ч.(тогава пишка) и към 0ч. я дигам аз да пишка и така после е суха.Опитай като си лягаш ти да я поканиш да пишка........
Успех   bouquet

# 226
  • Пловдив
С громни благодарности към neonkaa    bouquet   bouquet   bouquet

Мили, момичета, благодарение на neonkaa, имаме резервация за 8-ми март от 17ч. в лоби-бара на хотел Кендрос. Тя е платила капаро от 20лв. Ще се радвам колкото може повече от вас да присъстват. Резервацията е за 16 души, но може да поемат и повече Wink

# 227
  • Пловдив
Аз съм на линия живот и здраве само всичко да е наред Simple Smile
Аз също благодаря на Неонка   bouquet

# 228
Там сме  Hug
neonkaa блогадарности  Hug

# 229
Така така! Виждам че Пепито ме е изпреварила с изявлението за срещата. че сега на скайпа го обсъждахме!!! Ами аз искам да предложа тъй като я съгласям Crazy да ни направи тортичка за срещата. мисля си че е редно от нея труда и музата. а от нас продуктите -тъй де да си разделим по 1.20-1.30 накрая на срещата и да и ги връчем!  bouquet
Айде момичета на срещичката ще ви нося на всяка по мартиничка!!!

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 14:14 от neonkaa

# 230
На линия сьм сьс зверчето.

# 231
  • Пловдив
Ако оздравее момата дотогава и ние ще дойдем  Peace

# 232
Здравейте, мами!

СКоро не съм се включвала, ама ей ме на! Simple Smile

Имам едно питане - за кухнята до ВХВП с какви бурканчета (или изобщо съдове) се започва? Надявам се този месец вече да ни дойде реда, но забравих да ги попитам последния път. Мерси предварително за инфото!

# 233
  • Пловдив
Момичета само 6 ли сме за срещата??? Аз преброих 4 до тук+ себе си и Люба, която не е писала и ставаме 6. Мога да напомня на още 2 мами. Ама май 16 бяха гласувалите за среща  newsm78

# 234
Пепи,потвърждавам че ще идвам.И съм напомнила на още 3-дано да дойдат.

# 235
  • Пловдив
Пепи,потвърждавам че ще идвам.И съм напомнила на още 3-дано да дойдат.
Аз теб си те броя защото знам че си сериозна Simple Smile

# 236
  • Пловдив
Все още не мога да кажа нищо със сигурност за идването .... и двете кашлят .... Crazy

# 237
  • Пловдив
Ние няма да дойдем - малката е с бронхопневмония Cry Cry Cry

# 238
Абе да няма някакъв вирус пак?И ние сме с температура и кашлямееее,отново ни `пернаха `и антибиотик.Ууфффффффф  Ill.Желая бързо оздравяване на всички дечица.

# 239
За срещата може и аз да дойда с деца ли ще е или без да мисля кой да гледа беб????

Общи условия

Активация на акаунт