Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 911
  • 509
  •   1
Отговори
# 390
Поздравления, добре свършена работа! На срещата ще доведа още две майчета, които могат да помогнат!

# 391
Имам 13 мартенички на кога и  на кого да ги дам?

# 392
Някой няма ли да каже в резюме какво решихте на срещата?

# 393
Имам 13 мартенички на кога и  на кого да ги дам?
аз моите днес ги дадох на Деси.Виж утре ги дай на нея или на Джаста ,че ще се носят.

Deb,готова съм с твърдите листи за почетните грамоти-12бр.Ще стигнат ли?Как да ти ги дам?

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 20:06 от mona25

# 394
Я да побутна малко темичката и да питам някоя дали има някакви малки парченца ЕДНОЦВЕТЕН плат. Аз се вдъхнових нещо и почнах да правя едни красоти , но ми трябват малко цветни парцалчета- по възможност тюл коприна, вълна. Ама съвсем малки...колкото цигарена кутийка, само за декорация ми трябват Simple Smile Ако имате да ми донесете неделя   bouquet

# 395
  • Русе
 peonia имам едни ще ти ги донеса,друга материя са но дано та ти свършат работа.
Днес си купих от тези кълбета за които ми каза Дидката - 300 метра готова намотана нишка за мартеници.Вече съм нарязала 80бр. / знам че децата са по-малко Embarassed но да има резерва/ горе за малките дечица.

А тези ги направих аз ,ще бъдат за по-големите деца.Най-обикновени пискюли са, но те са ми най-лесни да ги направя и най-бързо ще станат и така ще мога да направя за всички.Какво ще кажете ????За Брестовица вече са подсигурени мартеничките така че тези са тук за Русе.

Обаче искам да питам някой има ли от малките безопасни игли за да им сложа?

# 396
Някой няма ли да каже в резюме какво решихте на срещата?

Силве, много се стискат откъм информация  Laughing добре че срещнах Деб та ме светна за срещата Simple Smile

А извенете  Embarassed ама това за мартеничките за кога е, че нещо съм изтървала  Cry

# 397
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
то на срещата всички така се стреснахме, че нещо хич ни няма тука

аз не мога да направя много добро резюме, защото бях по-отдалечена и не чувах добре коментарите, така че по-добре някой друг да ви каже

# 398
  • Русе
На срещата Деб раздаваше кувертите вече.Обсъдихме украсата която е вече уговорена.За изявите във медиите, там Пеонийка ги оправя нещата.Диджея ,програмата и др.Общо взето обсъди се какво е свършено.И мисля че на този етап вече като подготовка, това от което имаме нужда е уговорено и свършено.От нас вече остава да продаваме кувертите.Плакатите още не са готови, когато бъдат остава да се разлепят.Има мами ,които изработват разни нещица за щанда за продаване.Ако някой се сеща за друго да допълва.
А за мартеничките ще ги занесем на децата, аз ще ги направя.Както писах по-горе едните вече са готови.

# 399
На срещата Деб раздаваше кувертите вече.Обсъдихме украсата която е вече уговорена.За изявите във медиите, там Пеонийка ги оправя нещата.Диджея ,програмата и др.Общо взето обсъди се какво е свършено.И мисля че на този етап вече като подготовка, това от което имаме нужда е уговорено и свършено.От нас вече остава да продаваме кувертите.Плакатите още не са готови, когато бъдат остава да се разлепят.Има мами ,които изработват разни нещица за щанда за продаване.Ако някой се сеща за друго да допълва.
А за мартеничките ще ги занесем на децата, аз ще ги направя.Както писах по-горе едните вече са готови.

Мерси за изчерпателната информация Simple Smile

# 400
Извинете, че така нахлувам....  BlushУспях да схвана горе долу идеята - мартеничките ще се продават на шанд и средствата ще са за някой от домовете..иии...май само това разбрах ooooh! Простете, но доста темички сте навъртяли и ми е малко невъзможно да изчета всичко. На среща няма да мога да се явя, че детето ми е болно.
Въпросът ми е следният - има ли кой да прави картички за първи /осми март?
Другият ми въпрос - няколко кашона с играчки - идея къде и как да даря? Също и дрешки (за момиченца основно).
И пак моля да ми извините за може би неадекватното включване   bouquet

# 401
Мадам Вейдърица мартеничките са за децата от домовете няма да продаваме.

# 402
Мадам Вейдърица мартеничките са за децата от домовете няма да продаваме.
Мда, сега видях Embarassed Идеята ми беше да замоля бандата фотошопки да направим малко картички. Макар че, май е късно вече Sad
С какво мога да се включа - това ми беше основното питане Blush

# 403
Мадам Вейдърица, към настоящия момент планираме и организираме КАРНАВАЛ, който ще се проведе на 23.03 от 10 часа /денят е неделя/. Можеш да се включиш по избор в подготовката на залата, изготвянето на неща за щанда който планираме да разположим там и да продаваме в полза на домовете за деца /маски, домина, коронки, шапки, а защо не и картички за 8-ми март и каквото сама се сетиш/, продаване на куверти, по време на самия карнавал също ще имаме нужда от хора. По избор  Hug

Момичета, дали би имало печалба ако се свържем с фотограф, който да дойде на карнавала и да снима който иска, а снимките да са с малко по-висока цена? Снимките хората да си вземат от фотото към, което е съответния фотограф. 

# 404
Силве обсъдихме го това,но стигнахме до извода,че май всяка майка ще е въоръжена с фотоапарат,така че май няма да има смисъл.

Как си ти?Липсваш ни вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт