LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 49. ПРОЧЕТИ първия пост!

• 65 119
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 345
Имам чувството, че въобще не влизате в магазини.Това го имам от "Денси", на Ufesa-11лв, страхотно е, пуловери, които щях да изхвърлям ги носих и тази зима.
[/quote]и!

Ами не влизам, нямам време, а и в Пловдив не съм чула да има магазин `Денси`, ще го потърся в Кауфланд, както ми писа една мама, за което и благодаря!

# 346
  • In transit
Всички се хвалят, аз понеже нямам нови получени колети, поне да се похваля със старите - от 12,15 и 16.01 са...
Снимките са от тук нататък, но май почти всичко е коментирано. Едното детското панталонче, в тъмно сиво - направо се влюбих в него, малкия е много готин с него и с риза  Crazy

Vif, пумите отговарят ли си на номерата? Поръчах за брат ми такива, но взехме номер по-големи, та се чудя дали няма да са му големи newsm78.
на мъжа ми взехме същите с един номер отгоре и са му е екстра, но са за тесен крак!  Peace
видях, че VIf  ти е отговорила, но за мен това са много тесни маратонки, поне нашите са 42 номер и добре, че мъжа ми е с тесен крак. Иначе носи 41.

# 347
  • Варна
на мъжа ми взехме същите с един номер отгоре и са му е екстра, но са за тесен крак!  Peace
видях, че VIf  ти е отговорила, но за мен това са много тесни маратонки, поне нашите са 42 номер и добре, че мъжа ми е с тесен крак. Иначе носи 41.
Мдааа, права си .... ние с мъжо и двамата сме с тесни крака, и никога не се замислям за това.. на нас все на пръстите отпред ни убива, особено ако е скосена обувката... а и аз май по-горе неправилно се изразих, да не говорим какво съм обяснила...  Blush

# 348
днес си получих поръчката от 09/01 и съм супер доволна. на митница едвам изтиках кашона  Mr. Green
лелката ме пита какво съм поръчвала, че искала ботушки да си вземе  Confused
не знам дали има интерес да пускам линкове за нещата
мъжа е най-доволен от пролетното яке  Peace

# 349
  • София
днес си получих поръчката от 09/01 и съм супер доволна. на митница едвам изтиках кашона  Mr. Green
лелката ме пита какво съм поръчвала, че искала ботушки да си вземе  Confused
не знам дали има интерес да пускам линкове за нещата
мъжа е най-доволен от пролетното яке  Peace
е как да няма интерес! давай линковете!  Laughing  Hug

# 350
# 351

И един брой еВтини очила, за 4.95 евро (от Бутик дискаунт, сайта за до 10 евро):

# 352
може ли да ми кажете дали знаете нещо за оказиона към сайта? Там нови стоки ли се продават или втора употреба? Пише за стоки от 1е а аз не намирам такива!

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 22:18 от contesa

# 353
  • София
Момичета, искам да помоля, ако някой има от тези поли 42 номер да ми даде размери:  Hug  Praynig

# 354
Цъ, цъ, цъ  ooooh!.....20 страници за един ден.... #Crazy
пак се оливате с писането......  Laughing

# 355
  • На морето!
Запис  PeaceДано тази седмица и моите поръчки да пристигнат.
може ли да ми кажете дали знаете нещо за оказиона към сайта? Там нови стоки ли се продават или втора употреба? Пише за стоки от 1е а аз не намирам такива!
И мен ме интересува.

# 356
някой може ли да ме остветли мога ли от пъръчката да видя линкове към поръчаните неща
щото виждам цените, но без линкове и голямо ровене ще стане

# 357

И един брой еВтини очила, за 4.95 евро (от Бутик дискаунт, сайта за до 10 евро):

Очилата са симпатични, и направо без пари, но дали имат UV защита, защото не си заслужава, ако нямат, все пак те трябва и да предпазват очите.  newsm78 Peace

# 358
  • София
Аз получих така чаканата поръчка от 12ти. Тази рокличка за малката, размер 86 е страхотна, но май ще и е малка лятото Sad
http://www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-okaou.aspx?productid=3 … e&pagesize=12

Другите неща са обсъждани, единствено една риза на Edeis, много ми харесва, но не мога да я открия в момента, явно е свършила.

Имам код на мейла -57479 за безплатна доставка.

# 359
  • Sofia
Останах с впечатлението, че не доставят до България, но нека френскоговорящите да си кажат тежката дума.

Общи условия

Активация на акаунт