Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обсъжданите теми във форума?
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като прегледи, усещания на бебето, хранене, консултации с лекари, планиране на почивки и развлечения, както и споделяне на лични преживявания и радост от бременността. Основните теми включват усещанията на бебето, резултатите от прегледите , планирането на ваканции , избора на лекари , преживяванията и радостите от бременността и въпроси относно храненето и консултациите с други майки.
-
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Някои бременни жени смятат, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни поради витамините, които съдържат. Това убеждение води до предположението, че консумацията им е безопасна. Въпреки това, медицинските препоръки категорично съветват избягването на алкохол по време на бременност, тъй като той може да има отрицателни последици за здравето на бебето.
-
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
-
Какви са мненията относно консумацията на алкохол и кафе по време на бременност?
-
Как може да се разпознае хълцането на бебето по време на бременност?
Идвам си току що от Д-р Марков и ще си имаме мъжленце .... Най-сетне и аз да се вредя с щъркел
.
Радвам се че всичко с бебето е наред. 
Малко ти завиждам, да знаеш! И аз много искам поне едното да е момче!
Но усещам ,че ща са мадами!

. От всички, които гледах най-много май ми допаднаха количките на Cangaroo. Не знам дали са български или не (единствено техните книжки бяха на българаскри), но по качество ми се струва да бият скъпарските Peg Perego и Chicco.
. Незнам защо на повечето им се обръща само коша
. Струва ми се доста непрактично