Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 770
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Че те откъде да zнаят,дали не съм "куха лейка" newsm78.Какво Ще ги бератвам.Ако са толкова успели с 2 адреса zаЩо и 3.няма да успеят?

# 106
Вярвате али на теzи иzми6льотини?ЗаЩо не е писала адресът им?Аz попитах кои са им адресите.Да видим какво и дали Ще отговори.Вие писахте ли неЩо?
Незнам дали да вярвам, като се замисли човек- толкова неграмотен текст за реклама може ли да идва от гешефтслойте? ooooh!
От друга страна- куцо и сакато (и неграмотно) тръгна да си вади хляба с "търговия", може и тези да са такива, ама пък възможно ли е българка, учила в България, да е чак толкова боса в изразните средства ooooh! Не тренират по форумите тези хора hahaha
Това е адресът на Екоплан http://www.ecoplanet.ch/
Да разбирам ли, че тези от Щутгарт и Мюнхен сме им цийлгрупе или има и други "печеливши"?
Предполагам се надяват, че от всички адреси все ще ударят на някоя дето не чак толкова "куха" Wink

П.С.
Обаче пък най-учтиво я поканих на кафе в Щутгарт, госпожата, ако има желание да се присъедини към нас, когато пак се срещаме там Simple Smile

# 107
Какъв е тоzи Екоплан?

# 108
Чико, мило дете, те самите са некадърници и търсят някой друг да им свърши работата. Даже и не ги интересува дали си умна или не, те пробват, па ако стане някой да лапне въдицата - още по-добре.

Татяна, аз знаеш мога да дойда на хесенска среща, не съм далеч. Ама кой пък друг ще дойде  Wink

Детето ми има една книжка с животните от фермата. Има сумати нарисувани животинки, обаче като стигнем до свинята, тя все я показва и казва " мама". Аз казвам, че това не е мама, а швайн. С това искам да ви кажа какво прекрасно дете имам  Mr. Green

Сега ще трябва да се натоварим с мишоната и да идем на другия край на града, само дето още се влача по "нощница".
След като мина този луд стрес покрай сватбата, идва време за интензивно търсене на работа. Майка ме заряза и замина за Бг., сега ще лудна сама с детето по цял ден.

# 109
Упс, в грешка съм (нали и аз малко куха Wink)
Написах на тази адреса в гугъл и той ми изплю този сайт, но незнам дали имат нещо общо, май не....

А каква може да им е целта иначе? Ако ще е просто да ми вземат адреса- ами аз съм си го оставила в атол (малко зашифриран, но се чете) така че да го бяха грабнали от там, какво ще ми презентират колко са некадърни.... newsm78

# 110
Детето ми има една книжка с животните от фермата. Има сумати нарисувани животинки, обаче като стигнем до свинята, тя все я показва и казва " мама". Аз казвам, че това не е мама, а швайн. С това искам да ви кажа какво прекрасно дете имам  Mr. Green

Tя и моята е прекрасна. Като ида в тоалетната, тя zаявява "Мама Щинкт"  Twisted Evil

# 111
Хубавица си е булката Sunglasses Браво Simple Smile Всички мноооого хубави.
А кои са кумовете Thinking
И а3 получих мейл от госпожата Волф. Стори ми се много тъп и го и3трих.
Кога ще е форумската среща в столицата? Да не пропуснем нещо?

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Хехе, да не остана назад и аз - и аз имам мейл от нея. Ама аз като я разпитах подробно за бизнеса и какво точно иска аджеба от мен и не ми писа повече Joy

# 113
  • Germany
Аз пък нямам майл от госпожата Волф  Crossing Arms Crossing Arms Обидена съм  Naughty  Wink
Разкажете за какво става дума  Wink

# 114
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз пък нямам майл от госпожата Волф  Crossing Arms Crossing Arms Обидена съм  Naughty  Wink

Цитат
nie imame takav edin vapros, za tova kak 6te se razbira i vazpriema na6ijat reklamen text. Ne sme sigurni, 4e sme go sa4inili dobre i razbiraemo. Za tova te molja da ni pomogne6 do tolkova, 4e ako ima nujda tozi text da se redaktira. Ili ako ti misli6, 4e ne6to moje da se izgladi v texta. Nie 6te ti se otblagoradim saotvetstva6to.

има и още, ама айде няма нужда Wink

# 115
И аз! Joy
Днес цирка с даскалицата има продължение.
Ама да се върна малко назад. За втория срок тя въведе ново правило - една тетрадка, в която децата да си записват какви са им домашните и тя да вписва вътре дали има забележки, с уточнение, че държи ние тези забележки да ги прочитаме и да ги подписваме, че сме ги прочели. Смях в залата! ooooh! Пита се кой е ученика в цялата история.
Както и да е. Моето диване кога вади тетрадката да я погледна, кога - не, ама аз не я следя всеки ден, все пак не съм империалистка или агент на Щази. Ако иска - ще ми я покаже. Да обаче, онази тиквеница, така е стресирала децата на тема подпис на родителите, че за да си спести неприятностите поне в училище (щото няма да ви казвам онази как умее да вика и стресира децата), че моята убостница взела та подписала нейните забележки от мое име. Отглеждам си отрано крадла и фалшификаторка (справка - историята с "Пипи") hahaha
Получавам телефонно обаждане с назначаване на среща, че нещата излизали извън контрол.
Отиваме на срещата тутта ла фамилия и тя ми заявява, че тъй като това било училищно провинение, тя щяла да я наказва и решила била да и забрани посещението на изложбата на Пикасо. Аз подскочих до тавана - моята малка художничка, дето мре да ходи по музеи и да гледа картини и да я лиши от това??? Twisted Evil
Предложих и да я накаже с друго извънкласно мероприятие - примерно посещение на кино или театър (заради ниското почти халтурно ниво на театъра тук, прецених, че може да се лиши от това), при което тя се съгласи, но вече е имала готов пъклен план в джоба си.
Наказва същия ден още Мирел да не посети редовните часове по физкултура, които тази година протичат под формата на посещение в плувния басейн и учене на децата да плуват!!! #Crazy
Мирел като ми каза, нямате представа как побеснях. Хич и не погледнах в тетрадката и дали има съобщение или не. Това става в петък. Ден преди сватбата. Щях да се пукна от бяс.
Да обаче, тя била написала съобщение в тетрадката и държи като удавена да съм подпишела. Аз чак в понеделник се подписах и и написах на кратко, че не съм съгласна да лишава детето ми от нормални учебни занятия.
На което тя днес най-нагло ми пише, че аз съм можела да решавам наказанията у дома, но тя била тази, която щяла да коли и беси в училище. Ах да и да не забравя! Обвини ме, че аз не съм спазвала обещанието си (да преглеждам като полицейско бясно куче всеки ден споменатата тетрадка) и че това било по-голямо престъпление от нейното!!! hahaha
Направо ми обяви война тази жена!
Няма да търпя повече да ме разиграва и да прави детето ми на маймуна. То нека е белязано магаре, ама да го черниш още повече си е направо отврат.
Не мога да се сдържам и днес.

# 116
Кате, радвай се, тя направи груба греШка. Тя няма право да лиШава детето от редовните 4асове  Naughty  Иди при директора моментали4ески.
Ина4е, zа протокола, и по мое време имаШе подобна тетрадка.

# 117
  • Germany
Вечке, то си е за яд, ама ти го давай по-спокойно, не се ядосвай толкова. Вие така с тези размени на бележки в ренесансово време сте се завърнали, кажи на женицата, че с днешно време като толкова иска всеки ден да си комуникирате да си пусне едно ICQ или Skipe или....и ще си пииииишете  Wink Wink

# 118
Цитат
Ne sme sigurni, 4e sme go sa4inili dobre i razbiraemo

Е как аджеба, човек уж учил в България, не може да схване, че е надраскал абсолютни смешки. Много ще ми е интересно да разбера каква наистина е врътката newsm78

А какво ще кажете за това: (за незапознатите- става въпрос за подарени гутшайни от тази "фирма")
Цитат
Razbira se Vie ne ste dlajni da gi izpolzvate, tova e napalno po jelanie

Е то оставаше и да ме задължат да ги ползвам.......благодаря за предоставеното ми правото на избор, все пак  Joy hahaha hahaha

# 119
  • Germany
Цитат
Ne sme sigurni, 4e sme go sa4inili dobre i razbiraemo

Е как аджеба, човек уж учил в България, не може да схване, че е надраскал абсолютни смешки. Много ще ми е интересно да разбера каква наистина е врътката newsm78

А какво ще кажете за това: (за незапознатите- става въпрос за подарени гутшайни от тази "фирма")
Цитат
Razbira se Vie ne ste dlajni da gi izpolzvate, tova e napalno po jelanie

Е то оставаше и да ме задължат да ги ползвам.......благодаря за предоставеното ми правото на избор, все пак  Joy hahaha hahaha

на мен пък най-много ми хареса: internetni magazini  Whistling  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт