Каква шевна машина и откъде

• 606 004
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 1 020
АЗ ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ШЕВНА МАШИНА ЛУЧНИК-200лв.прав бод,зигзаг.тигел.0899265343.стефан Simple Smile

# 1 021
Моята шевна машина е JANOME .  
Доволна съм. Без забележка до момента.
От Коледа уших:
  2 рокли, 2 костюма/вълна/ , 4 поли, 4-5 бр трикотажни блузки, няколко възглавници, 1 к-т спално бельо, 1 пижама, подгънах поне 7 чифта панталони, 3 комплекта сатен/дантела бельо , няколко поправки /стесняване/, апликации 2-3... newsm78

Много се забавлявах тази зима с коледния си подарък... Много съм доволна.
Сега не съм чак толкова производителна... Joy, но събирам идеи и чакам вдъхновението пак да ме връхлети... Joy

Ето тази:
http://www.technopolis.bg/bg/Sewing-machines/%D0%A8%D0%B5%D0%B2% … OME-1015/p/832705

Миналата година/Коледа/ беше по-скъпа около 340лв.  Сега видях, че са я намалили...  coolcool  

# 1 022
Да задам питането си и тук, че от четене съвсем се обърках. Искам да си взема машина, която ще използвам у дома, т.е. непрофесионално. Искам да мога да шия както твърди материи като дънки, така и трико. Нямам оверлог, което означава, че ще използвам програма зиг-заг на шевната машина. Ще съм благодарна да ми предложите нещо подходящо. Знам, че ценовият диапазон е огромен, но на този етап мога да си позволя нещо от сорта на 300-350лв.

# 1 023
  • Варна
Да задам питането си и тук, че от четене съвсем се обърках. Искам да си взема машина, която ще използвам у дома, т.е. непрофесионално. Искам да мога да шия както твърди материи като дънки, така и трико. Нямам оверлог, което означава, че ще използвам програма зиг-заг на шевната машина. Ще съм благодарна да ми предложите нещо подходящо. Знам, че ценовият диапазон е огромен, но на този етап мога да си позволя нещо от сорта на 300-350лв.

Аз съм се спряла на http://www.emag.bg/shevna-mashina-lucznik-anna-510-12-programi-7 … 402/pd/DKQ91MBBM/
и тази: http://www.technopolis.bg/bg/Sewing-machines/%D0%A8%D0%B5%D0%B2% … OME-1015/p/832705
Като за втората има скорошен добър отзив, а за този Лучник ми е интересно....? newsm78

# 1 024
*Elesta* да си призная не ми вдъхват доверие тези  Mr. Green Виждат ми се малки и с малък отвор.
Ходя в момента на един шивашки курс и съм пробвала няколко вида машини там, но са все стари модели, които могат да се намерят само втора употреба. Да си призная, предпочитам нова, заради гаранцията.
Да добавя само, че няма да купувам машината от България.

# 1 025
Точно за такива нужди са шевните машини. Да си подгънеш дънки, някой цип. Да си направиш поправка на любима дреха...Въпрос на фантазия и умения.
По принцип тези машини се справят перфектно с трико и всички плътни платове- вискоза, лен, вълна, конопени, дамаски, тапицерии...
Дантелата/воал/ коприна  се шие на специални машини .

Отдавна съм мераклийка, но чак сега си купих. И много се забавлявам ...  Wink

В

# 1 026
  • Добрич
Случайно попаднах на тази оферта:

Скрит текст:
Продава чисто нова шевна машина закупена от Лидл. Само е пробвна, още е в гаранция. ЦЕНА 180 лв

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206887451764809&se … ype=3&theater

# 1 027
  • Варна
Случайно попаднах на тази оферта:

Скрит текст:
Продава чисто нова шевна машина закупена от Лидл. Само е пробвна, още е в гаранция. ЦЕНА 180 лв

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206887451764809&se … ype=3&theater

Аз вече си купих( подариха ми я де, като намекнах че наближава рождения ми ден...) Елна 1000
 Peace

# 1 028
Здравейте, тези дни ще купувам и аз шевна машина   Simple Smile

Харесах Toyota ECO 26С

Някой има ли мнение за нея?
Ще шия тихи книжки, това значи памучен плат, филц, силиконова вата (позната още като юталин, лека е, но обемна, около 0.8см).
Гледах машината днес в Технополис, но общо взето не знам и аз какво да й гледам...  Crazy

# 1 029
  • Варна
 А аз винаги гледам в Амазон...Ето виж отзивите https://www.amazon.co.uk/Toyota-ECO26A-Sewing-Machine-White/dp/B006VG5RB4

Все 4-5 звездни, значи я бива... Simple Smile Обаче в описанието пише ,че не става за дебели материи...каквото и да значи дебело... newsm78

# 1 030
Ах, никога нямаше да се сетя да гледам в Амазон, благодаря!   bouquet
Ами, май тази ще е, мисля, че и дънков плат шие - гледах в някое клипче в Ютюб; има някакъв подобен на оверлог шев; прави илици...  Simple Smile

# 1 031
Разстоянието между бодовете не знам дали ще е най-подходящото?
Струва ми се, че е малко - на гъстичко,  на тези домашни машини и няма да стои така стилно както си го представяш...
Ако ще е за лична употреба и подаръци за близките... може да се забавляваш... Wink  Те ще оценят творческия ти талант.  Hug

Такива неща се шият на специални машини. Бодовете и тигелите са едри и красиви - албуми, чанти, подвързии, портмонета, книги и пр...
 Явно искаш да правиш нещо по специално, което ще е с търговска цел. Затова, ако си професионалист, а не обикновен търгаш, купи си машини и твори красота в бутика си...

С трици- маймуни не се ловят  Laughing  

# 1 032
  • Бургас
Харесах Toyota ECO 26С
Някой има ли мнение за нея?
Ще шия тихи книжки, това значи памучен плат, филц, силиконова вата (позната още като юталин, лека е, но обемна, около 0.8см).
Бих ти казала да не се притесняваш-какъвто и уред да си купи човек, винаги е въпрос на късмет. Като има основните функции, като има гаранция, ще можеш да си шиеш това, което си си намислила. А ако наистина ти трябва "за работа" - пак си я купи, пък ако й вземеш душата, значи си е върнала парите и ще си купиш и нова. Пожелавам ти го.  За мен, един от най-приятните шумове е да слушам машината си как "пее".

# 1 033
Благодаря за отделеното време, момичета!  bouquet

На първо време ще шия за детето и евентуално за едно-две близки деца. Живот и здраве, идеята ми е да се усъвършенствам, доколкото мога, разбира се, и да продавам.  Grinning

По принцип следя канали на рускини в Ютюб вече половин година. Те шият гореспоменатите филц, юталин и плат с такъв тип непрофесионални машини, едната даже е с Тойота, но друга подмарка,така че нямат проблем.  Peace

# 1 034
  • София
Нищо лично-ма много зависи от задмашинното устройство Simple Smile . Така че каквото и да си вземе човек все има нещо още по-добро. (И да старите руски машини са учудващо добри Simple Smile )
Успех

Общи условия

Активация на акаунт