Към морето варненкИ отправят взор, че с детето в къщи си е зор! - 36

• 13 438
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
и ние днес се разходихме фамилно,барабар с песа Crazy
и понеже съм хитра - реших да се накипря с високи токчета...краката ми станаха на баница  cry
толкоз много народ имаше и никой не видях  search
на детския кът фулл-макс всичко заето няма къде едно кафе да изпиеш!
някой има ли инфо за барчетата на летния - кво ши става?
според мен е пълна лудост да затворят толкова доходоносен обект - цяла варна се изсипва там  Rolling Eyes

петс завиждам ти-моята коса плаче за боядисване и подстригване и все не стигам до там Rolling Eyes но за 8ми март съм се зарекла че ще се разкрасявам,ако ще турско да става  Crossing Arms

# 181
Здравейте и от нас.
Ние днес бяхме на гости на една вила, за да избегнем митинга в морската  Laughing
Смятам, че настина е най-добре да си публикуваме по една актуална снимка и така най-лесно ще се разпознаем  Flutter Досега търсех някоя свястна, но както казват хората : маймун застанал, маймун излязъл  Joy
Петс и аз искам да се подстригвам, че ми окапа косата. Ти доволна ли си от твоя фризьор?

Ето я и нашата снимка, ако ни видите свиркайте:

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 09:50 от begbie

# 182
здравейте мам4ета!!! ние по женски се разходихме-тати ми поправя колата сам- демек сменя частите,а ще остави за боядисване на майсторите! Naughty
Ани стана в 7,защото е съботаааааа #Crazy,а после заспа в 9.30 след кривотиене... ooooh!.само 40 мин спа,но това ми стигаше ,за да се метнем в 11,до Чаталдже / да проверим за маратонки на Ели,4е са й малки есенните...после до кухнята майка ,хапнахме на шадравана на Червения и бегом в Морската- вървяхме доста пеш...и до морето да видим лебедунките...и ве4е на връщане ми се смляха лагерите... Shocked
и аз съм за за зна4ките...ина4е абсурд да се улу4им бе з да се познаваме!!!! Mr. Green Peace

а за бар4етата на летния - не знам- доста хора минаваха оттам,но само се 4удеха...според мен е заповед на кмета...ама не съм сигурация...ще проверим.. newsm78

а относно при4еските -  bowuu bowuuмоята бъдеща снаха Wink направи салон то4но по пътя за Морската ...след сладкарница Син4ец...та ,заповядайте!!!!ако искате гсм  за записване на час- моля ,ще давам!!!
Peace

# 183
ето и от мен актуална снимка,аз съм с бялото яке не се казвам фран4еска а Валентина да не вземете да се развикате фран4ескаааа hahaha

# 184
begbie и моята коса се оскуба много, то не беше падане не беше чудо. Ама сега се пооправи, когато си седяхме в къщи я намазвах със зехтин и така седях по цял ден. От фризьорката съм много доволна  Peace  Косата ми е чуплива и става като на глухарче   Laughing, тя много добре ми подрежда пластовете и седи прибрана. Подстригва ме за 20 минути, аз много мразя да седя по един час на фризьор, в това отношение съм антижена. Преди тази ходих при една друга която по 2 часа ме подстригваше , направо припадах  #Cussing out За година и половина съм ходила 3 пъти на фризьор  Joy

ФранЧеска така щях да ти извикам оняден    Joy   наистина тодава щях да си отнеса боя. Добре, че не съм ти се обадила   Joy

Какви значки за разпознаване, по един горящ вестник в ръка и махаш с него, сигура ще се намерим   Joy    Joy    Joy

begbie снимката не се отваря ! криеш се а  Laughing

# 185
  • Откъм Варната
Мамита на 1 стр има албумче със снимки, повечето са актуални в момента , демек така си изглеждаме в момента "старите кучета", така че гледайти и ни разпознавайти

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=165
Туй съм аз и дупето на Митака Simple Smile

# 186
Мацки ..ей ни и нас...Разгледайте ни добре...ама много добре ,за да ни  hahahaразпознавате по алейките...малко набързо ги качих тук тези снимки...накрая са най актуалните

.
http://picasaweb.google.com/daninkata/ViktorIKrasi

Утре пак сме в Морската...дано този път Виктор слушка повече...че днес #Crazy наду на хората главите от инат и реВВВ

# 187

ФранЧеска така щях да ти извикам оняден    Joy   наистина тодава щях да си отнеса боя. Добре, че не съм ти се обадила   Joy

е като за първи път нямаше 4естно Joy

данинка много сте готини Peace

сега аз се притесних Я СИ НАПИШЕТЕ ИМЕНАТА  bouquet

# 188
Данинка,копирай целите адреси - от  УРЛ до УРЛ..така не излиза ленти4ката...аз си лягам оба4е...успех!!

# 189
Здравейте варненски мами. Аз рядко намирм време да пиша тук, но гледам да ви следя всяка седмица. Можете ли да ми кажете нещо повече за детската кухня във Варна - какво изискват - бурканчета от пюрета ли или някъде четох от конфитюр. Виждам, че във всеки град е различно - някъде искат по 30 бурканчета ганчев и затова питам. Благодаря !

# 190
  • Варна
ами какво изискват-нищо не изискват,само да си купиш купони  Mr. Green иначе съм виждала и майки с кутии от сладолед да взимат храната  Crazy аз си купих едни пластмасови бурканчета с винтова капачка 400мл от пазара - 3 броя и с тях ходех. лично аз не съм доволна, пробвах и 1 и 2 група - Лора не ги хареса. според мен са АДСКИ мазни  Sick
ей сега ще слагам и аз актуална снимка , по скоро на Лора че аз не съм се снимала скоро...не съм много за снимане  #Silly

значи ей ни на: Лора http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=167
а ей таз маймуна съм аз : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=12

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 03:07 от Virginity

# 191
добро утроооо!! днес пак сме на линия от 7.30..направо ме изуми това детенце...а така ми се спиииии

ето адрес на фризьорския салон ,дето е под нас!!;-))http://andjeti.hit.bg/
може да дойдете и да видите по пътя за Морската,а после да решите!!

# 192
добро утроооо!! днес пак сме на линия от 7.30..направо ме изуми това детенце...а така ми се спиииии

ето адрес на фризьорския салон ,дето е под нас!!;-))http://andjeti.hit.bg/
може да дойдете и да видите по пътя за Морската,а после да решите!!

а този фризьорски салон не е ли под една кооперацийка с алуминиеви щори newsm78 в4ера за първи път видях 4е е отворен даже си помислих ,4е може събота и неделя само да работи Crazy

твоята бъдеща снаха добре ли работи,аз трудно мога да се реша да си сменя фризьорката,но не и късно де Mr. Green интересуват ме цените нормални или косми4ески Laughing

# 193
Добро утро и от нас  Wink
не се крия аз, ама докато разбера как да кача снимката. И накрая татито я качи  Embarassed
Гледам тука победители във фотошопски конкурси  Rolling Eyes, а на мен една снимка ми се опира  Joy
За фризьора разбрах, че и да я подстрижа пак ще пада, ама и така не се търпи. Пия витамини "Мерц" засега без успех  Cry
Петс и моята е чуплива и веднъж една "фризьорка" реши да ми подстриже къс "модерен "Бретон.......ей като щръкна таз коса. 3 месеца ходих като идиот. ooooh!

# 194
Добро утро и от нас  Wink
не се крия аз, ама докато разбера как да кача снимката. И накрая татито я качи  Embarassed
Гледам тука победители във фотошопски конкурси  Rolling Eyes, а на мен една снимка ми се опира  Joy
За фризьора разбрах, че и да я подстрижа пак ще пада, ама и така не се търпи. Пия витамини "Мерц" засега без успех  Cry
Петс и моята е чуплива и веднъж една "фризьорка" реши да ми подстриже къс "модерен "Бретон.......ей като щръкна таз коса. 3 месеца ходих като идиот. ooooh!

аз ползвам един лосион на лонда по скоро тоник се води и съм много доволна не ми пада косата Peace ако искаш питай фризьорката си за него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт