Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за облекчаване на синините?
Има ли добра рецепта за приготвяне на козунак?
Какви са някои от бабините рецепти за облекчаване на запушен нос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за облекчаване на синините?
-
Има ли добра рецепта за приготвяне на козунак?
-
Какви са някои от бабините рецепти за облекчаване на запушен нос?
-
Какви са някои съвети за боядисване на косата по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на хрема?
... На 27 г.. съм и това ми е първа беременност. Терминът ми е около или на 17 септември
Периодът на гадене премина - и по време и след него имам страхотен апетит. Вече два път видях бебо и засега всичко е наред. Живот и здраве на 10 март сме пак на доктор.
и таткото беше с мен. милия така се развълнува като го видя - а то
голяяямо мятане, голяма игра. не спря да поскача . докторката едва успя да го снима, за да му се измери нухална транслуценция - май така беше думата
и ни каза че риска за нея е 1:4679, а за тризимия 21 1:300. Това било хубав резултат. Много беше вълнуващо- нашата девичка постоянно искаше да показва, че има мозък. видяхме гръбначния стълб, стомахче, сърчицето как бясно тупти, ръчичките- броихме пръстчета - невертоянто !!! 
....
. Отивам аз в 25-та поликлиника да си направя изследванията (васерман, кръвна група, некви такива) и отивам точно там не за друго, а щото после ще ги дадат направо на моя лекар без да се разправям да ходя пак. Да ама не!
Минават още 15 минути, през които бабката и първия дедко излязоха, вътре останаха майчето и втория дедко, киснем си ние с някъв мъж, леко вече поизнервен и той. Накрая влизам и аз! Поглежда ми тая направленията, пита дали съм бременна и казва "ооооо, ми то вие не сте за тука - идете в 232 кабинет, там ще ви изследват"
влизам да ми вземат разгеле кръвта, дет` така ми се иска да я дам
Викам "и какво сега?", а тя ми отговаря "ами ти си избери дали да си ги плащаш или не, аз те съветвам да идеш някъде другаде, където Здравната каса плаща за тях, че да не си даваш парите за безплатни неща". Най-тъпото е, че въобше не бях помислила, че ще ми трябват пари и не си взех никакви - оставих си портмонето при милото. Ми нали ми казаха, че за бременни всичко е безплатно