Какъв Roll-on използвате?

• 29 760
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм доволна от Адидас,но вчера си взех на Nivea- Energy fresh дано е хубав Wink

# 196
... но вчера си взех на Nivea- Energy fresh дано е хубав Wink
Аз имам същия, но само че стик  Confused още ме е яд, че си купих стик, а не рол-он  Close
Иначе миришат супер приятно. Аз съм ползвала и дезодоранта и бях доволна.

# 197
Ползвала съм, какво ли не.
Взех си стикчето на VICHY, но не бях доволна. Взех си кремчето и съм доволна, но има какво да се желае още.
Та въпросът ми е:
Кое е по-доброто - ролката или кремчето на VICHY?

# 198
Mitchum by Revlon - най-доброто , което съм ползвала някога!!! Peace А опитът ми никак не е малък ... Пробвала съм какво ли не - от Лейди спийд стик (отврат) ,през Виши , Биотерм и т.н.  Mitchum е страхотен - ухае мн приятно, не оставя следи и почти не се потя!!!

# 199
Има алуминий  в него, напоследък имаше много статии във вестниците срещу тази съставка, за която твърдят, че е свързана с рака на гърдата.

Благодаря за отговора Hug, аз попитах именно от тази гледна точка, но те явно почти всички марки ползват вредната съставка Confused

# 200
Взех си Виши зелената капачка, ще видим как е .

# 201
  • София
Аз ползвам Dove с краставица и съм доволна. Peace

# 202
  • София
Сега ползвам на някаква неизвестна за мен марка - GOSH. Доволна съм, честно казано.  Flutter

# 203
О, да - този на Gosh наистина е хубав - мисля да си взема още една опаковка... Ама и Dove си ми харесва... Whistling

# 204
  • по пътя на светлината
Ще го пробвам DOVE,дано ми хареса ,колкото Рексоната... Flutter

# 205
Последният рол-он,който си взех беше на Avene,но не останах доволна Naughty
Фаворит си остава ролката на Vichy Peace

# 206
  • Бургас
аз пък съм на нивеа и съм много доволна  Hug

# 207
Аз използвам стик на Виши в момента. Купих го след отзивите, които прочетох тук и засега съм доволна, макар че не са започнали големите жеги. Също така използвах Odour Ex и се надявам да ми помогне лятото.
Искам да попитам след като всички използвате толкова ролкови дезодоранти- не ви ли е прекалено влажно и лепкаво след нанасянето? Лично аз съм ползвала какви ли не и ако си сложа ролка трябва да постоя с вдигнати ръце докато изветрее. Затова се насочих към стиковете и по- точно само прозрачните. Вече търся и купувам само такива, освен ако случайно не се подведа от някоя реклама или опаковка. Но тези ми залитания си стоят неизползвани в шкафа.
И последно ако случайно някой може да ми помогне- преди 2-3 годими имаше една серия на Johnson с дезодорант, стик- едни бели опаковки. Бях адски доволна от тях, но вече ги няма. Случайно да сте ги виждали???

# 208
Нивея с перлен екстракт...Страхотен!

Peace

# 209
Vichy с червената капачка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт