Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

• 12 231
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
salem, късна овулация ли се оказа при теб?

При мен си мисля, че няма никаква надежда ...

# 196
Ох, благодаря ви, милички, за успокоението. Днес определено започвам да се чувствам малко по- спокойна. Не слах през нощта, болеше ме корема, ама по-особено. Купила съм си книга за бременни и в нея мярнах, че това са конракции на матката. Пих но-шпа и ме успокои.Сега ще почивам повече днас, дано всичко да се нареди.
_nora_, дано нещата да не са фатални Praynig Praynig Praynig Praynig

# 197
  • София
HugЗдравейте момичета!Господ е с мен.Днес бях на преглед-ембриончето е пораснало цели 11 мм и има сърдечна дейност.Много съм щастлива
Браво Салем! Ето че всичко е наред! Hug Hug Hug
Аз съм довечера  Embarassed, треперя от сега, че нали и на мен ми казаха преди 2 седмици, че изоставам с 1 седмица и не видяха ембриона...стискайте палци, момичета!

# 198
Добро утро, момичета! Днес съм първа. Аз по принцип не съм от ранобудните, но днес в 6.30 станах, че ходих да ми взимат кръв. Вчера се записах на консултация и днес станах на игленик. Иначе всичко друго е наред. Дано и при вас да е така!
Мили мами, вие през коя седмица ще ходите на скрийнинг? Щото на мен ми казаха, че може  ипо-рано, но най-добре е 14-16 седмица, та аз съм решила да ходя 15-тата седмица, в Майчин дом. Май нямало нужда от предварително записване. Моля, ако някоя е наясно как става, да пише. Предполагам, че за всички ни ще е интересно. Приятен ден, аз отивам да се трудя!
Аз записах час за това:
http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm
Изследването струва 65 лева.Една приятелка която ходеше на ЖК в Шейново каза че скрининга и влизал в пакета, но аз за всеки случай си записах час в тази клиника.Изследването се прави в 11-13 седмица
Остават ми още 11 дни до прегледа за сърдечна дейност и вече ще се пръснааааааааа.

# 199

Аз записах час за това:
http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm
Изследването струва 65 лева.Една приятелка която ходеше на ЖК в Шейново каза че скрининга и влизал в пакета, но аз за всеки случай си записах час в тази клиника.Изследването се прави в 11-13 седмица

И аз ще си правя това изследване.

Момичета, вече видях точицата  Grinning  Grinning Grinning

Лек ден на всички!

bouquet

# 200
Добро утро мили момичета  Simple Smile Пожелавам успешен ден на всички, а на ходещите на преглед само хубави новини  Simple Smile

# 201
Добро утро, мили момичета! Каква е тази негативан атмосфера в темичката ни, мислете по-положително и не си създавайте нерви излишно. Това, че бебето е 1 или 2 седмици назад не означава, че се развива бавно, а че овулацията е настъпила по-късно. И на мен ми казаха, че съм 1 седмица назад, но пък бебо се развива много добре, доста е пораснал от предния път и вече сме 19 мм.
Стискам палци на всички мами, които имат някакви съмнения и нека скоро да ни зарадват с добри новини като Салем Hug
feel_u, браво за албумчето! Сега ще го сложа на първата ни страничка.

# 202
Северинка, за съжаление си знам с много голяма точност датата на забременяване.

На  8-а седмица и 2 дни го измериха 6 мм, без сърдечни пулсации.  Техниката е много добра, лекарят - опитен. Започвам да се примирявам с тази мисъл вече ...

# 203
  • София
Здравейте!

Салем, много се радвам за теб!

Нора, стискам палци лошите прогнози да се разминат.

Това изследване ме заинтригува.  newsm78 А като се направи то, после отпада ли другия биохимичен скрининг, който е в 14-16 г.с.????Или и той трябва да се прави, ама пък нали и двете са за Даун?

# 204
  • София
Искам да ви питам, получавате ли понякога нещо като бодежи ниско долу? Не е като ПМС болка, дори незнам дали мога да го определя като болка. Все едно ми се опира нещо бодливо отвътре. Толкова странно прозвуча....обаче ме притеснява дали е нещо нормално. Появи ми се инцидентно предните 2 дни и от шубе на своя глава пих нош па.
Снощи за пръв път ми стана толкова зле, все едно ще повърна всеки момент. Тази сутрин ми е премаляло на стомаха, все едно умирам от глад, а когато се опитам да хапна нещо, още на втората хапка ми става още по-зле. В момента съм 6 г.с и 2 дни. Дано да видим утре сърчице. Praynig

# 205
Ако го направиш отпада скрининга в 14-16 седмица.
Изследването е много добро взимат ти кръв и след това те гледат на УЗ измерват някои неща на бебето и след това веднага казват резултатите
http://www.1agb.com/news.php?id=19
Ето повече инфо

# 206
  • Ловеч
Здравейте момичета!
Гледам, че обсъждате темата за скрининга и реших да се включа. Моят доктор ми препоръча задължително да си направя това изследване. Значи обсъдихме го с него и той ми каза, че е най добре да го направя в Майчин дом. Така, че в началото на април съм там. Обясни ми, че като отида да ме изследват трябва да знам абсолютно точно на колко г.с. и колко дни съм, за да не излязат грешни резултатите.
Нора, стискам палци всичко да е наред, само не се шашкай предварително, късмет!
На мен вече все по рядко ми става лошо и пак предимно вечер, гърдите ми вече не са напрегнати с две думи вече се чувствам почти като перце.

# 207
Здравейте и от мене. И аз да се похваля - вчера видяхме сърдечна дейност. Така се зарадвах. Бях ви споменала, че кървя, но гинеколожката ми каза че всичко е наред и кървенето да не ме притеснява.
Нора стискам палци и аз. Ще чакаме добри новини.
Относно скрининга аз няма да го правя. Моята докторка нещо не е фен. Но за сметка на това съм първа писта на феталната морфология. Средата на април се пада.
Чао засега и лек ден   bouquet

# 208
и аз съм пределно наясно с моята овулация - нали съм с ин-витро, няма грешка.

# 209
Северинка, за съжаление си знам с много голяма точност датата на забременяване.

На  8-а седмица и 2 дни го измериха 6 мм, без сърдечни пулсации.  Техниката е много добра, лекарят - опитен. Започвам да се примирявам с тази мисъл вече ...

Норе, много съжалявам, мила. Аз не съм визирала теб конкретно, но явно в твоя случай наистина има проблем така като ми казваш. Аз съм с теб и се надявам скоро всичко да се оправи 

legeo, а лекарите какво казват?

Общи условия

Активация на акаунт