използвате ли течен прах за пране?

• 158 091
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Точно така е. Не правя реклама  на никого, защото аз изброих  5-6 в различни квартали ,които обаче се конкурират помежду си. Това  е абсурдно да е реклама на някое от тях, просто споделях опит.
А и ако си спомняте аз самата питах за такива във Варна, защото постоянно мъкна като муле отСофия.

Иначе уточненията и допълненията на Дедо и Флорал бяха точно на място.

Ще добавя още една марка която обичам- Coral, но не мисля че имат бебешко - по скоро  за цветно и  черно. Няма да пиша откъде е вземам за да не излезе пак реклама.

# 421
Другото което се сещам за наше улеснение е  да направим едни списъци с такива магазинчета за всеки град и да ги тикнем в раздел на пазар.Който каквото знае да напише . Обаче не знам дали няма да  е реклама. Оставям на другите  да преценят.  Иначе на мен тук ми е много приятно ,когато момичетата ми помагат да открия онова което търся. Hug
Извинявам се за оффф-а.

# 422
Гледам, че говорите за Тандил, аз имам в момента такъв прах за цветно, но изобщо не съм доволна, а и мирише странно. А и опаковката е голяма-7.6кг, дълго ще има да пера с него ooooh!. Освен това имам и някакъв спрей за петна или даже по-скоро за обработка на по-замърсени дрехи, пак на Тандил, той пък е хубав, пръскам по петна и слагам после дрехите в пералнята.
А за Корала бях писала в предни постове-страхотен е, аз имам за черни дрехи, мирише невероятно.

# 423
Да, за вълнено и фино винаги пера с това този препарат на Фрош. Купувам го в Пикадили, но навсякъде съм го виждала.

# 424
Момичета, от няколко месеца използвам течния Рекс, но последната опаковка, която взех за цветно пране, не е розов, а син и не мирише така, както розовия.  Rolling Eyes

# 425
  • София
Момичета, от няколко месеца използвам течния Рекс, но последната опаковка, която взех за цветно пране, не е розов, а син и не мирише така, както розовия.  Rolling Eyes

Да и нашата опаковка е син, различава се от предишната и по етикета, но не ме питай за точната  разлика. Аз съм доволна, миризмата му ми харесва, въпреки че е доста силна като се извадят от пералнята дрехите.

# 426
За кой точно течен Рекс говорите. Аз имам течен Рекс за бяло и цветно и двата са сини.
Има един за чувствителна кожа с бадемово мляко. Може да сте купували него, а сега да сте си взели от стандартния.

# 427
Нямам време да чета цялата тема, но аз ползвам само Первол за цветно, черно пране, а за плетени, завеси и одеала  розовия Первол. Доволна съм, не мога да кажа мноого, но пере!  Whistling

# 428
Може да е споменато, но не го намерих. В Бургас откъде ги купувате?  newsm78

# 429
Точно така е. Не правя реклама  на никого, защото аз изброих  5-6 в различни квартали ,които обаче се конкурират помежду си. Това  е абсурдно да е реклама на някое от тях, просто споделях опит.
А и ако си спомняте аз самата питах за такива във Варна, защото постоянно мъкна като муле отСофия.

Иначе уточненията и допълненията на Дедо и Флорал бяха точно на място.

Ще добавя още една марка която обичам- Coral, но не мисля че имат бебешко - по скоро  за цветно и  черно. Няма да пиша откъде е вземам за да не излезе пак реклама.
Айде, айде, пускаш разни телефони и говориш конкретно за един магазин.Упс, и аз го изрекламирах Joy.
Споко, не се заяждам, просто се съобразявай с правилата.  Peace

# 430
  • София
За кой точно течен Рекс говорите. Аз имам течен Рекс за бяло и цветно и двата са сини.
Има един за чувствителна кожа с бадемово мляко. Може да сте купували него, а сега да сте си взели от стандартния.

Да, предишния беше с бадемово мляко и беше по-различен. Но и двата ми допадат.

# 431
  • There I was on a July morning

Айде, айде, пускаш разни телефони и говориш конкретно за един магазин.Упс, и аз го изрекламирах Joy.

Floral, аз по твоите описания го намерих този магазин, тъй като ти съвсем точно го описа  Joy Joy  Peace

# 432

Floral, аз по твоите описания го намерих този магазин, тъй като ти съвсем точно го описа  Joy Joy  Peace
Hug Hug Hug
Радвам се, че ти бях полезна!!! Hug Joy

# 433
  • There I was on a July morning

Hug Hug Hug
Радвам се, че ти бях полезна!!! Hug Joy

За което ти благодаря   bouquet Въобще от темата има какво да се научи.

# 434
Така е, така е! Hug

Общи условия

Активация на акаунт