Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 735
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро   bouquet
Честити ни попълнения   261uu   Да са живи и здрави и да радват мама и тати Simple Smile

Относно гнезденето - ние поизчистихме основно едната стая, и малко от другата....но аз се изморих много бързо и започнах да се нервя че не мога да помогна на мъжо и му наредих да спира ...за да има и за другата седмица Simple Smile по принцип не съм чистофайница, даже си падам по израза "Силните владеят хаоса " Simple Smile но явно природата си казва думата....

Момичета , аз днес мисля да ходя на док - частна - при която мисля да раждам...Стискайте палци всичко да мине ОК и тя да се навие.....( при положение че ще й плащам...де ще иде Wink

Хубав ден и го използвайте за разходки, защото пак го дават студ и гадост   bouquet

# 181
  • Русе
Добро утро  момичета  Hug !!!

Аз след малко ще ходя на преглед и вече нямам търпение да си видя бебката.Като се върна(може би следобяд,че ще се разходя малко след това)ще докладвам.

Приятен ден на всички и да се пшазите еииииии  Joy

До после   bouquet

# 182
sisee Пий 2 Но-шпа и лягай. И никакво миене на прозорци преди Скочев да е разрешил!  Hug
В последните седмици четох, че не се препоръчва но-шпа, защото освен останалата гладка мускулатура, има опасност да изглади и шийката на матката. Сиска почивай си повече и дано нямаш нощни притеснения  Hug

Точно така, никакво но-шпа в последните седмици. Води до изглаждане на шийката и получаване на разкритие. Това изрично ми го каза докторът на последната ЖК.

Ако това със синдрома на гнезденото е вярно, то значи аз не съм застрашена... Mr. Green Мързи ме за трима. Само нареждам на мъжа ми какво да прави, но то аз и да искам не мога просто. Ставането, обръщането, сядане, клякане, навеждане... т'ва са супер усилия.
Явно след вчерашните събития и страховете, породени от тях, нещо се превъзбудих и много време не можах да заспя. Отделно дето вече им усещам главичките много ниско и при всяко завъртане, усещах как нещо ми хрущи. Някоя от нас го беше описала, че и при нея го има. Това хрущене го усещах, дори като бях неподвижна на една страна Rolling Eyes. Бебите и те не спряха да шават вчера целия ден, през нощта и тая сутрин. Особено момчето такива шутове ми биеше в ребрата  Mr. Green
Явно доста от нас са на преглед днес и ще има новини Heart Eyes

Слончето е родила секцио. Разбрах, че е постъпила с болки вечерта и на сутринта са направили операцията. Днес няма да я притеснявам, че сигурно я раздвижват... ако се устискам де Crazy

# 183
Честито на мама Slonchetka! Да са живи и здрави малките слончета и много да ги радват!Добро утро момичета !!!!
Голди гадно е  това което ти се е случило,но сега най важно е вие с бебчето да сте добре.При мен няма нищо ново вече оздравявам и днес смятам да се разхождам цял ден вън пече страхотно слънце.Приятен и слънчев ден на всички  Hug на тумбите.

# 184
  • Пловдив
Ако това със синдрома на гнезденото е вярно, то значи аз не съм застрашена... Mr. Green Мързи ме за трима.
Имен, и мен - за двама, де, но то е достатъчно  Joy

И аз по обяд ще потеглям на преглед, включващ и запис на тонове и после се надявам да отчета добри новини Peace

# 185
  • Бургас
Добро утро!
Вече съм спокойна. Мъжът ми е прав, че за вещи не бива да страдаме толкова, но пък 1 година си го изплащах този касетофон, толкова много му се радвах като си го взех Tired Нищо де, прави сте, важното е да сме живи и здрави, вещите се възстановяват.
Аз днес съм със страхотна мускулна треска след якото чистене на кухнята вчера. Ние есента направихме ремонт само на половината апартамент и там се чисти лесно, но в хола, трапезарията и кухнята имам чувството, че колкото и да чистя все изглежда засечено и мръсно Close Но поне до лятото ще изкараме така.
Остана ми чистенето на хола и трапезарията - да ми изперат килимите и да измия прозорците. После само ежедневна подръжка ще правя. За капак дребният е с 38.5 градуса температура и ще се гледаме тази седмица, дано не е нещо вирусно Praynig
Стискам палци на всички, които са на прегледи днес и после на отчет Peace
Успешен ден Hug

# 186
Добро утро , момичета !!!
Искам да попитам мамите , които са ползвали шишета против колики , дали наистина вършат работа или само си даваме парите.
Аз вчера много се чудех какви да взема и накрая реших , че ще се консултирам с вас и тогава ще купувам. 

# 187
Честито мамо Слончетка!Да са ти живи и здрави дечицата и бързо да порастват за да им се радвате!А на теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Голд вземи се поспри бе жена от толкоз чистене да не вземеш и ти да се наредиш в челната десятка! Hug Heart Eyes

# 188
Голд вземи се поспри бе жена от толкоз чистене да не вземеш и ти да се наредиш в челната десятка! Hug Heart Eyes

А може би това й е целта на Голди.  Wink

Аз все още не "гнездя", но пък вече втора седмица се мъча да реша какво ще ми трябва за болницата и все не успявам. На 10.03. имам среща с доктора от МД, който е познат на леля ми и ще се захване с мен. Иска да ме "разгледа" подробно и да реши дали мога да раждам нормално, дори ако Бебка не се обърне в последния момент с главичката напред. Та в този ред на мисли: смятам, че до към 15.03. трябва всичко да ми е готово. Ох, какво да взема и от какво да се откажа?....  newsm78  Изобщо не помня какво носих предния път, знам само, че не беше много и нищо не ми липсваше. Как ли съм успяла?

# 189
  • София
milenag , все се каня да те питам какво означава "чакаме през април Косето-босето" ?
Да не би да сте избрали име Константин?

Ние все още не сме решили, но моите предпочитания клонят към това име . Много ми харесва...Единственото, което ме притеснява е, че е длъжко, а мъжа ми и той е с дълго име (Драгомир) и става малко тромаво като че ли  newsm78

А за шишетата аз не мога да ти дам лично мнение - не съм ползвала такива. Но чух за тях (съвсем случайно) в предаването "Биберон" по СКАТ и там интервюираната по темата (беше преподавателка в училище за родители) каза, че имат по-скоро чисто психолиогически ефект за майката, демек успокояват я, че взима мерки по въпроса.

# 190
  • Бургас
Добро утро , момичета !!!
Искам да попитам мамите , които са ползвали шишета против колики , дали наистина вършат работа или само си даваме парите.
Аз вчера много се чудех какви да взема и накрая реших , че ще се консултирам с вас и тогава ще купувам. 
Една моя приятелка, която роди преди около 4 месеца каза, че е сменила няколко марки и е останала най-доволна от шишетата на Dr.Brown. Но дали е така, нямам представа?

# 191
milenag , все се каня да те питам какво означава "чакаме през април Косето-босето" ?
Да не би да сте избрали име Константин?

Ние все още не сме решили, но моите предпочитания клонят към това име . Много ми харесва...Единственото, което ме притеснява е, че е длъжко, а мъжа ми и той е с дълго име (Драгомир) и става малко тромаво като че ли  newsm78

А за шишетата аз не мога да ти дам лично мнение - не съм ползвала такива. Но чух за тях (съвсем случайно) в предаването "Биберон" по СКАТ и там интервюираната по темата (беше преподавателка в училище за родители) каза, че имат по-скоро чисто психолиогически ефект за майката, демек успокояват я, че взима мерки по въпроса.

Да.Константин ще се казва , на баща си.

# 192
Добро утро момичета сега влизам във форума и научавам добрата новина Hug
Слончетка да са ви живи и здрави бебчовците bouquet

# 193
Milenag и ВаняМ, името Константин ми е слабост - така се казва малкият ми син. Живот и здраве, ще бъдем в един отбор - на Константиновците!   Hug

# 194
Здравейте,момичета Hug
По въпроса за шишетата аз ползвах такова против колики на Чико и изобщо не забелязах да има някакъв ефект. Малката си имаше колики и денем и следобед а нощем си беше направо кошмар. Да си призная тези колики така са ми опъвали нервите, че рева и безсънието даже и след 7 години още ми държат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт