Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 469
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Вече не сме начинаещи, но и аз не искам да сливаме темите.

Ted, букетчето изглежда сплескано. Или го оправи така че и тези маргаритки да са кръгли, а не издължени, или замени маргаритката под снимката с нещо друго, или махни букетчето (другите елементи са рисувани, а този е снимка...). Снимката мисля, че ще е по-добре наклонена на другата страна.  Peace

# 271
  • Бургас
Аз се чувствам тук супер комфортно. Знаете сигурно, че когато пишех в подфорум "Хоби" и по специално при фотошопките тази тема не съществуваше, та аз май съм единствената, която от там се е прехвърлила тук. Просто тук цари спокойствието, от което се нуждая за да творя. Уютно ми е, дет се вика съм си като у дома.
Та се радвам да чуя толкова много думи, които са в синхрон и с моите чувства. Благодаря ви   bouquet

За мен ще е чест заедно с Цоци да поддържаме темата   Hug

^buba^ никакво отказване  Naughty, всъщност най важното, за да се научиш е да не се предаваш  Peace

# 272
  • София
Е и аз искам коментари де... Crossing Arms Защо така нищо не казвате newsm78... Аз си я харесвам, но не се обиждам на критики  Mr. Green
Тед, Мактуб ти е казала за букетчето. Хубаво ще е и цялото личице на фона да се вижда. Так не ми харесва, че едното оче е закрито. Имаш напредък  Grinning

# 273
Аз също се чувствам много добре в тази темичка и свикнах с всички вас и не ми се иска да премахваме темичката, а и вие така добре ме приехте в колектива си.   bouquet

Лекси аз ще те покритикувам, щом искаш.  Laughing  Peace Рамката много ми харесва, но ми се струва, че ако сложиш в долният ляв ъгъл някое цикламено цветенце или нещо друго ще е още по-добре.
ted_ първата ми харесва повече, но както каза Maktub цветята са издължени.  Peace

# 274
 ЛексиЕми, чудесна е!
ted_ Първата повече ми харесва Peace От къде взе телбодчето? Днес ми трябваше и търсих в  Ленаголд, но не открих Rolling Eyes.
Ето и от мен нещо, идеята видях тук. Изпълнението  оценявам като незадоволително, но да покажа Wink

# 275
  • на село

Харесва ми, само фончето отзад нещо ми празнее. Като цвят е добре, но нещо текстурата...  newsm78
Цифрите също ми идват доста големички.  Може би една- две идеи по- малки, и в цвят в който повече за да открояват.

# 276
Момичета какво ще правим, ако наистина няма да има повече уроци, май трябва да обединим темите  newsm78
Само незнам дали напредналите ще ни искат  Wink
естествено,че ще давам уроци и ще правим контролни.Благодарение на контролните /и не само естествено/вие се научавате на много нови неща.Когато е само урок може и да го подминете,но когато този урок се превърне в състезание,то тогава всеки се стреми да се представи на ниво.

За мен в "Хоби" се очертават две теми - в едната пишат момичета, които почти до съвършенство са усвоили изкуството да правят рамки
Не лекси-малко са момичетата от другата тема,които могат наистина да правят съвършенни рамки.Просто другата тема си е за рамки,а тази освен за рамки е и за разучаване на фотошопа като програма .Освен това мисля тук да разучаваме и огромните тайнства и похвати на графичния дизайн ,като цяло/стига да ви е интересно/
Само ще ви помоля да приемате новодошлите  с радост и да им помагате.Също така добре е винаги да давате и коментари,но градивни,а не само ух и ах/колко е хубаво/Сами виждате,че от коментарите се научават и забелязват неща ,които било то в бързината или пък от нещо друго не сте забелязали.Всеки дори и съвсем начинаещ може да дава коментар -всеки има вкус и мнение.
Ако някой не може да търпи на критики,нека си каже -няма да го коментираме

И последно.Помагайте ми с уроците-кажете ,какви уроци да правя.Ако някой намери някъде нещо добро ,дайте ще го разучим заедно и ако има нещо неясно ще помагам

Ето сега и аз да покоментирам
Тед-Най добре е да махнеш цветята отляво,Слънцето може да го преместиш още по нагоре и по в ляво/а може и без него/добави някакъв надпис
Лекси-съвсем леко наклони снимката наляво.Друго недей пипа.Прекрасна е
Неси-понеже снимките са с най различни размери ,то тогава е задължително да има лек хаос и не е нужно да са скупчени в средата на листа.Размести ги,позавърти ги.Шрифта и цвета му не са подходящи

# 277
ето и с корекцията  Thinking

# 278
  • Бургас
Тед, така е по-добре, но не можеш ли надписа да го преместиш горе, за да не минава по лицето на детето? Бих сменила текстурата с някоя по-свежа. Тази е доста тъмна и не върви на детска снимка.
Неси, синия надпис нещо не ми се връзва.  Rolling Eyes
Лекси, много е хубава.  Heart Eyes

# 279
  • София
Напълно подкрепям Цоци и за уроците и за естеството на интересите и общуването.
Според мен предложения за сливане вече не може да има, защото двете "течения" отнасящи се към фотошопа доста се отдалечиха.
Ако момичета пишещи в другата тема искат са добре дошли при нас, нали? Heart Eyes
А, Ани не може без нас Laughing, така, че живи и здрави уроци ще има и ако случайно се откаже да ни дава уроци предлагам да организираме колектвино посещение при нея и да скандираме!!!! Joy

Аз лично съм поствала няколко неща и съм питала няколко въпроса преди доста теми при ветераните и честно казано, не се радвах на особена почит. Sad  Дори изведнъж някой предложи "новаците" да си направят друга тема. Това честно казано ме разстрои малко и обезсърчи. Има и доста добри и отзивчиви момичета и сред тях и ако и те дойдат при нас ще стане още по луд купон и забава.

А, иначе сред вас се чувствам много по-спокойна и сред свои и съм безкрайно благодарна на Ани, Млечко,Вейдър, Дяволинка...ох дано не изпускам някой от учителките.
Благодаря и на всички вас за съветите, коментарите и за уюта, който цари в нашата си темаичка и на Цоци и Никки, че така прилежно и организиарно ни следят следващите издания.

Сега да питам.

Как да оразмеря елемент от картинка, така ,че като го изпринтирам да е със същите размери т.е.  ако искам да принтирам форма с размери - дължина 5 см и ширина 6 см какви размери да задам и къде да меря. Не знам дали ме разбрахте и дали фотошопа става за подобна цел, но ми е важно...благодаря!  bouquet

Прятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 10:23 от muzka

# 280
Открих урок, с който ще ремонтирам последния ми опит. Надявам се да си улесня живота и да пощадя сетивата ви Laughing

Ето урока

http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1469

Ани , аз много искам 
Цитат
да разучаваме и огромните тайнства и похвати на графичния дизайн
, много ми е интересно!!!!!!!!!

# 281
Установих, че търпение му е майката!

# 282
Влизам само да кажа, че и на мен си ми е много хубаво да съм сред вас  Hug
Канех се и аз да коментирам нещата, но малката ми е болна с разстройство и повръщане  Tired и наистина не ми е в момента до това....дано се оправи по бързо и ще се включа както си му  реда  Peace

# 283
  • София
neci, евент можеш да опиташ и с този елемент от сайта на Ани http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/74#26 А майката му наистина е търпение и нерви - особено с бавен и забиващ ФШ като моя  Mr. Green
val_stef, бързо оздравяване на малката! Чакаме скоро пак да се включиш   bouquet

Това го направих подозрително бързо и сигурно има какво да се променя и дооправя, но не ми се занимава. А и малката не спира да цвърчи и ще се спасявам навън - времето май е чудничко за разходка  Grinning

# 284
  • Бургас
Лекси, това с шапките много ми хареса  Party , но като че ли тези цветя "задушават" децата. Излез от този начин на рамкиране. Не се получава добре при всяка снимка. Като тази например  Peace

Общи условия

Активация на акаунт