Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 033
  • 684
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Пратих им, каквото искаха. Сега ще чакам да видим дали ще има развитие. Изобщо не съм знаела, че при първа поръчка ще ми искат нещо такова. Според мен не е коректно, че знам ли при кого може да попадне картата и номера ми. Щом един път съм го потвърдила при поръчката не е нужно 100 пъти да го правя след това.  #Cussing out

# 316
  • Плевен
Antoniya-route , това вече е друго .Месечно съм съгласна.
Pepsi_80 ,ти им пращаш сао секюрити кода и адреса,нищо друго.Спокойно всички сме минали през това Simple Smile

# 317
  • Варна
Ама са си дръпнали паричките вече.  Mr. Green Хитри иначе.
След колко време да очаквам мейл от тях?

# 318
Пратих им, каквото искаха. Сега ще чакам да видим дали ще има развитие. Изобщо не съм знаела, че при първа поръчка ще ми искат нещо такова. Според мен не е коректно, че знам ли при кого може да попадне картата и номера ми. Щом един път съм го потвърдила при поръчката не е нужно 100 пъти да го правя след това.  #Cussing out

Това е стандартна процедура, не знам дали четеш в тази тема, но почти всеки, ако не при първата, то втора поръчка получава такъв мейл.
Искат ти секюрити кода и адреса, а не номера на цялата карта, така че няма никакъв риск.

Момичета, при вас работи ли сайта на бг пощи?

# 319
  • Варна
Разбира се, че чета, но от скоро.  Peace
Първо се информирам и след това питам, но никъде не попаднах на това, че след като си направиш първата поръчка ти искат вместо подпис да си пратиш секюрити кода и адреса. И в "Пазаруване" четох, но и там не попаднах на тази информация, затова се притесних.
Благодаря на всички, които са ми отговорили.  newsm51

# 320
  • София
Никъде по-назад не видях някой да е получавал такова писмо. Какво означава, че ще ми върнат парите ли?
Dear Customer,

Thank you for your email.

We have confirmed with our credit card company that the initial charge for this order was made void on Mar 20, 2008 amount is US$80.91 Please understand that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. However, the credit should show in a few days after the charge being made void.

# 321
Здравейте момичета!Сайта на руски пощи ,работи нормално .Това за 14 цифрен код ,и преди си го пишеше.Днес си проверих двете поръчки-тръгнали са за BG.Сайта  на BG пощи и при мен  не се отваря.

# 322
  • София
Никъде по-назад не видях някой да е получавал такова писмо. Какво означава, че ще ми върнат парите ли?
Dear Customer,

Thank you for your email.

We have confirmed with our credit card company that the initial charge for this order was made void on Mar 20, 2008 amount is US$80.91 Please understand that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. However, the credit should show in a few days after the charge being made void.
Казват, че сумата от 80.91 е освободена (върната ти е) на 20-ти март. Но може да се появи след известно време, защото отнема по-дълго да върнат пари, отколото да изтеглят Peace.

# 323
Ето тази карта да извадя http://www.fibank.bg/inside.php?language=1&parent=213 нали newsm78 Извинете, че така досаждам, ама да съм сигурна Embarassed

# 324
  • sofia
Ето тази карта да извадя http://www.fibank.bg/inside.php?language=1&parent=213 нали newsm78 Извинете, че така досаждам, ама да съм сигурна Embarassed
да,мога да ти гарантирам,че се плаща навсякъде с нея и, че няма месечни такси такси

# 325
да,мога да ти гарантирам,че се плаща навсякъде с нея и, че няма месечни такси такси
Благодаря  bouquet И аз прочетох, че няма такси

# 326
*milenna* ,мога да ти препоръчам Международна дебитна виза класик на Райфайзенбанк.Много съм доволна и абсолютно никъде не съм имала проблеми.Моята карта е доларова,мисля да си направя същата и в левове.Условията са изгодни,5 долара е годишната такса и 0,5% си взема банката при всяко международно плащане/50 цента на 100 долара/.Неснижаемия остатък във картата е 5 долара.В момента не мога да отворя сайта на банката,но до преди 2-3 месеца бяха такива условията.

# 327
Благодаря  bouquet И аз четох, че няма такси Peace После обаче ще трябва много да ми помагате по поръчването Blush

# 328
  • sofia
*milenna* ,мога да ти препоръчам Международна дебитна виза класик на Райфайзенбанк.Много съм доволна и абсолютно никъде не съм имала проблеми.Моята карта е доларова,мисля да си направя същата и в левове.Условията са изгодни,5 долара е годишната такса и 0,5% си взема банката при всяко международно плащане/50 цента на 100 долара/.Неснижаемия остатък във картата е 5 долара.В момента не мога да отворя сайта на банката,но до преди 2-3 месеца бяха такива условията.
На ПИБ няма неснижим остатък,можеш и на 0лв да си и не ти взимат абсолютно никакви пари за преводите. Всъщност имам 1,44лв блокирани,които може би са този остатък,за който говориш,винаги си стоят

# 329
Благодаря  bouquet И аз четох, че няма такси Peace После обаче ще трябва много да ми помагате по поръчването Blush

Общи условия

Активация на акаунт