Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 020
  • 684
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна,морето ...
 аз като плащам с пей пал винаги ми вземат около 0.40$ повече и това стана след верификацията.първите 100$ никакви такси не са ми взимали освен банката.но сигурно  и пей пала имат такси макар че в сайта не видях такава информация

# 376
  • Варна
Момичета, днес явно не ми е ден. Освен всичко останало, получих смс от банката, че са ми дръпнати 0.50 USD от следния адрес BERRYNET,CARMICHAEL.US. Когато си направих поръчката от Ягодката адреса беше: STRAWBERRY LTD,SHAUKEIWAN,HK. Шашнах се, нищо не са 0.50 цента, но за какво ми ги теглят?
Все още нямям мейл от тях с номерата, с които мога да си проследявам поръчката. В сайта им, поръчката ми все още е "is pending".  Какво още искат? Да им пиша ли?Не знам какво да правя и тези центове.  newsm78

# 377
Момичета,някоя от вас поръчвала ли е във Саса след 12 март и има ли подобно на моя проблем?Направих поръчка на 12,шипната е на 18,но все още е във Хонконгските пощи.Там ми излиза само това -The item is being processed for departure from Hong Kong as at 20-Mar-2008.
Някакви идеи да имате какво да правя? newsm78

Виж дали вече не ти е пристигнала пратката в руските пощи, аз имах една такава от 21 март, излизаше същото съобщение, но после видях, че е постъпила в Русия, а уж още се обработва в Хонг Конг newsm78

# 378
Момичета, днес явно не ми е ден. Освен всичко останало, получих смс от банката, че са ми дръпнати 0.50 USD от следния адрес BERRYNET,CARMICHAEL.US. Когато си направих поръчката от Ягодката адреса беше: STRAWBERRY LTD,SHAUKEIWAN,HK. Шашнах се, нищо не са 0.50 цента, но за какво ми ги теглят?
Все още нямям мейл от тях с номерата, с които мога да си проследявам поръчката. В сайта им, поръчката ми все още е "is pending".  Какво още искат? Да им пиша ли?Не знам какво да правя и тези центове.  newsm78

Не се притеснявай и при мен беше по същия начин.
Не се сещам дали ги връщаха после тези $0,50 или е някаква такса, но е еднократно  Wink

# 379
  • Варна
Егати ужаса, сега пък са ми дръпнали още веднъж парите. На 20.03 и днес една и съща сума. От банката ми блокираха картата докато не изясня какво става. Не са блокирани парите, а друпнати.  #Cussing out Какво да правя?

# 380
от два дни при мен не работи страницата на бг поща, не мога да проследявам пратки...
дали не е от нета ми? newsm78 при вас работи ли?

# 381
Егати ужаса, сега пък са ми дръпнали още веднъж парите. На 20.03 и днес една и съща сума. От банката ми блокираха картата докато не изясня какво става. Не са блокирани парите, а друпнати.  #Cussing out Какво да правя?

Ох, моля те стига с тази паника, трябва да си получила мейл, в който те уведомяват, че за известно време ще ти блокират сумата 2 пъти и после едната ще я освободят.

# 382
# 383
  • sofia
Винаги,когато имаш такъв проблем трябва да пишеш на продавача,не си първата, на която и дърпат повторно сумата, спокойно! Не е било нужно да блокират картата, това се случва често с онлайн магазините
Пиши им, че са допуснали грешка и ги помоли да ти възстановят сумата в най-кратък срок

# 384
Ето това е от стандартно писмо от ягода, в което обясняват, защо когато правят секюрити чек, блокират 2 пъти една и съща сума:

Please note that the initial charge made to your account when the order was submitted was reversed when your order was suspended for the security check, so in order to process your order we had to submit another charge. Please note that the second and final charge is for the same amount as the initial charge. For a short period there may be two charges appearing on your account but the first charge will disappear within the next few days.

# 385
  • Варна
Там е работата, че не съм получавала от тях мейл, че ще ми бъде блокирана 2 пъти сумата. А и няма откъде да знам, че това е практика. В други онлайн магазини не ми се е случвало нещо подобно. Нормално е да се притесня.
Никъде не е написано, че процедират така.
Съжалявам, ако съм ядосала някой.  Blush

# 386
Там е работата, че не съм получавала от тях мейл, че ще ми бъде блокирана 2 пъти сумата. А и няма откъде да знам, че това е практика. В други онлайн магазини не ми се е случвало нещо подобно. Нормално е да се притесня.
Никъде не е написано, че процедират така.
Съжалявам, ако съм ядосала някой.  Blush

Не, никой не с ядосала  Peace

За мен лично проблем може да възникне от блокирането на картата ти, но това ще стане ясно по-късно.

Иначе ягода са супер коректни и дори и да има някаква грешка, веднага ще ти върнат парите, но трябва да се свържеш с тях, а в банката поне според мен, се звъни в мнооого критична ситуация.

Колкото до процедурата за проверка - да малко е тЕгава, но тя се извършва еднократно и после поръчването е песен  Crazy

# 387
  • Варна
Ще си почакам да видя, какво ще стане. Изобще не се досетих, че може да стане проблем с плащането. Дано скоро всичко да мине, че определено ми се вижда тегава процедурата..
Дали няма да е полезно тези малки "проблемчета", с които се сблъсках да се опишат накратко в първия пост, че е нормално да ти поискат секюрити кода и билинг адреса, за евентуално двойно теглене на пари, какво представлява тракинг номера и т.н.
Това е просто предложение.
Благодаря ви момичета, че ме търпите с моите изтрещяли, паникьосани постове.  newsm51

# 388
Момичета, вече 3седмици почти чакам едни сенки и никакви ги няма.
Трябва да пристигнат в пощенския клон, но да не би да са решили да ми го пуснат в централна поща? Днес не успях да отида да проверя.
Я кажете тези, които не са от София къде си получавате пратките, в клон, или в централната поща?

# 389
От къде ги чакаш? От Ягодката нщата ги получавам в ЦП, отстрани  Peace

Общи условия

Активация на акаунт