"Amrita"

• 79 165
  • 500
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Аз ги пробвах още пролетта. Бях си взела 3-4 бройки. Ако очаквате ефекта от серията на Ла Прери  Laughing - няма го. Може и да си въобразявам, но имах едни такива фини линийки и като че ли се по опънаха  Thinking. От известно време обаче, като ходя да си купувам и все няма от тях - били свършили  Crossing Arms. Явно има доволни щом се изчерпват бързичко.

е чак на Ла Прери не, но...ще се пробват значи  Crazy

...Аз си взех професионален крем за лице и тяло с червено вино на Amrita ако имате отзиви и за него моля,споделете.

моята козметичка много хвалеше тези продукти с вино...няколко пъти ми е слагала разни неща по лицето, докато го почиства...хубави са  Flutter

# 211
  • София
   Уважаеми"мами", фирма Глори се отдели преди две години от АМРИТА и двете нямаме нищо общо, освен някои стари рецепти. Фирма АМРИТА произвежда над 100 вида козметични продукти, за професионални и масови нужди. Кремовете, включително масажен крем ЕСЦИН, са за лице и тяло, също така и пилинг-кремовете. Повече данни може да видите от сайта amrita.eu, или от сайта на Европа медикал. Ако имате въпроси-питайте, ние ще следим сайта Ви. Ваша АМРИТА.
  coke2k, тази продавачка не е била много наясно.

# 212
Аз имам 2 въпроса:
1)Тези масажни кремове като  крем за тяло ли са- попиват ли бързо?
2)Крема на Глори за намаляване на растежа на космите някой ползва ли го ?

Темата май заприличва като онази за Талодерма.

# 213
  • Варна
Някой може ли да ми покаже стикът за пъпки, за който четох много добри отзиви напред в темата  Crazy

# 214
  • София
Някой може ли да ми покаже стикът за пъпки, за който четох много добри отзиви напред в темата  Crazy

Жоржета, коректора на Амрита изглежда точно като старите течни коректори за химикали с четчицата. Флакончето е като това от картинката, но естествено пише Амрита - коректор за акне и т.н. Laughing Съжалявам, че така ти показвам ама няма как в момента да снимам моя.

# 215
  • Варна
 Laughing, това е напълно достатъчно, за да се сетя че и такова ми е слагала козметичката  Crazy ...благодаря ти,  illy   bouquet

# 216
Аз имам 2 въпроса:
1)Тези масажни кремове като  крем за тяло ли са- попиват ли бързо?
2)Крема на Глори за намаляване на растежа на космите някой ползва ли го ?

Темата май заприличва като онази за Талодерма.
Масажните кремове почти не попиват,трябва да се слага много малко.Аз лично мажа,стоя около 30м. и леко попивам със кърпа.
А крема за космите не виждам някакъв ефект.

# 217
  • Варна
Да споделя за всички от Варна...в дрогерията, която се намира в уличката м/у съда и "Амазонията" утре ще зареждат с много продукти на Амрита...и ще я има маската с активен въглен, ампулите с екстракт от хайвер, които било по-добре да се използват от професионалист, защото се усвоявали от кожата най-добре с йонофореза (ще ме извините, ако не е това думата ама я забравих  Crazy) и коректора за пъпки...и други неща де... Crazy

# 218
  • София
Аз моята я съхранявам на тъмно и сухo...на стайна температура Crazy
А някой пробвал ли е ампулите с екстракт от хайвер Flutter
Аз ги пробвах още пролетта. Бях си взела 3-4 бройки. Ако очаквате ефекта от серията на Ла Прери  Laughing - няма го. Може и да си въобразявам, но имах едни такива фини линийки и като че ли се по опънаха  Thinking. От известно време обаче, като ходя да си купувам и все няма от тях - били свършили  Crossing Arms. Явно има доволни щом се изчерпват бързичко.
Natalka, много ти благодаря за инфото!  bouquet Hug

# 219
Да споделя за всички от Варна...в дрогерията, която се намира в уличката м/у съда и "Амазонията" утре ще зареждат с много продукти на Амрита...и ще я има маската с активен въглен, ампулите с екстракт от хайвер, които било по-добре да се използват от професионалист, защото се усвоявали от кожата най-добре с йонофореза (ще ме извините, ако не е това думата ама я забравих  Crazy) и коректора за пъпки...и други неща де... Crazy
Супер! Най- после ампулки с хайвер!!! А  не са  ли на един собственик тази, за която ти говориш и тази до Червения?!?!  Thinking
Благодаря jorjeta   bouquet

# 220
За нищо!    bouquet
Това беше първото нещо на Амрита, което ползвах / тогава ги намирах само в София/ и до ден днешен като си намеря си зареждам по няколко бройчици.

# 221
  • Варна
Представа си нямам  Crazy

# 222
  • София
И аз ти благодаря!  bouquet

# 223
  • Варна
И утре да се похвалите кой какво си е купил  Crazy  bouquet

# 224
На мен днес ми доставиха маските - едната с морски соли, а другата с активен въглен. До сега стоях с първата и лицето в момента ми е супер гладко. Тези ампули с екстракт от хайвер за каква кожа са и къде мога да ги намеря?

Общи условия

Активация на акаунт