LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 012
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Te@ страшна си - ми то сакото е станало хита на сезона, с едни жълти обувки - трепач  Joy
 Peace

# 826
Te@ страшна си - ми то сакото е станало хита на сезона, с едни жълти обувки - трепач  Joy
 Peace
Абсолю подкрепям Peace! Жълтото е Модерния цвят на сезона( и не само той).
Идеята ти мисля, ще е доста полезна за други притежатели на тоз артикъл! Joy

# 827
  • Пловдив
за беба взех тази шапчица с шал и в двата цвята - страхотни са :http://www.laredoute.fr/vente-le-bonnet-et-l-echarpe-bebe-okaou. … e&pagesize=16

Като размер как е шапката? Аз поръчах с идея да става за другата зима, пък то и става в момента  newsm78 Същия размер поръчах и другото комплектче - шапка, шал и ръкавици и шапката е по-голяма. Дано да се разпъва

Да питам Умброто как го намалихте с 36900 цял ден се мъча, какво ли не добавям и не ми дава намаление и това е  Sad
Дайте линк на нещо до 10е за добавяне.

# 828
Току що взех една малка пратка от 28.02

Това потниче е супер сладурско, само дано стане на девойката, за която е предназначено

Същото се отнася и за тази поличка

Този тишърт за мен, трикото е хубаво, а и аз го купих на друга цена  Mr. Green

Какво беше за дрешките на OKAOU, смалени ли са нещата или малко уголемени?

# 829
OKAOU - смалени!  Peace

# 830
  • София
Току що получих тази оферта.

http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9e8405a85f0be88ed6

Ако някой обясни и какво гласи точно цена няма да имате! Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 17:19 от ilianka /ILIANAD/

# 831
  • виртуално
някъде имаше ли дамски/детски трико пижами номер 36 или 162см. Цял ден търся - може с къси или дълги панталони   bouquet

# 832
  • Варна
здравейте мацки,  за първи път направих поръчка.  В началото ми даваше технически проблем при картата но 2рия път стана.  СеГа парите от картата Виза са дръпнати, само дето не съм получила никакъв мейл за потвътждение,нито пък в кошницата ми има някакво съобщение за процес са изчакване,преработка или нещо от сорта Sad  единственият мейл който получих е Bonjour VICTORIA HRISTOVAVous nous avez communiqu? r?cemmentvotre adresse e-mail, nous vousen remercions Vous allez ?tre inform?(e) de l'actualit? du site laredoute.fr et recevoir des informations concernant vos commandes.Conform?ment ? la loi Informatique et Libert?s du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'acc?s, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier ? :La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, pr?nom, adresse et n° de client. Par notre interm?diaire, vous pouvez ?tre amen? ? recevoir des...................и тнннн ,а доколкото успях да си преведа е за потвърждения на регистрацията ? Sad  дали всичко е наред?

# 833
Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Кой тренч, може ли линк...
ето го ТРЕНЧА
 ЦЪК
Ще можеш ли да пуснеш реални снимки  Praynig Praynig Praynig

# 834
  • Бургас
Tea@, я кажи каква белина използва за сакото?  Mr. Green  Наситено жълто ли стана, патешко жълто? Че не виждам много добре на снимката...
Сори за офф-а!

# 835
Малко над 10Е! А не над 100Е. Досега всичките ми поръчки са 10-20Е и тази такса ми беше 0.70-0.80Е. Да не би това да е нещо като такса за превод ли незнам щото ако е така то си е набутвация. 11лв. за тоя що духа.

Това са всичките разходи, явно не си ползвала код за безплатна доставка и е 5е за доставката +%. вчера пуснах за малко над 10е поръчка и в суивито ми пише 5,50е след този текст. Спокойно Peace

# 836
Здравейте момичета,
някой поръчвал ли е това и какви са ви впечатленията  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-anne-weyburn.aspx?product … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-la-parka-carreaux-active-wear.aspx … e&pagesize=16

# 837
Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Кой тренч, може ли линк...
ето го ТРЕНЧА
 ЦЪК
Ще можеш ли да пуснеш реални снимки  Praynig Praynig Praynig

И аз се присъединявам към молбата  Praynig
Плата лъскав ли е? Този леко намачкан ефект има ли го в действителност?

# 838
Tea@, я кажи каква белина използва за сакото?  Mr. Green  Наситено жълто ли стана, патешко жълто? Че не виждам много добре на снимката...
Сори за офф-а!
Лимонено жълто,наситено,тегелите пак зеленеят,но са в унисон с копчетата  Laughing.
А белината е най-обикновена от 0.50ст.Отначало стана естествено на петна,но като постои повече време се оправя.Ей, аз не ви навивам и вие да правите така Hug.

# 839
Te@, уникална идея. Peace

Общи условия

Активация на акаунт