LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 933
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 855
  • на пистата
Може ли линк към този плик ако го пазиш, защото аз имам покривка за легло, която ползвам за завивка точно с такива човки, размера и е даже 280см на 300см или нещо подобно беше.
няма го плика за съжаление,но ето чаршафите от този тип

Сигурна съм че е писано, но все пак: Този тренч подарък ли е?

Де да беше. Confused
 На мен ми го подариха с/у 27Е. Mr. Green А сега е към 31Е.
Аз намерих код за подарък тренч и та затова. Мерси Simple Smile
тренча не е подарък,по-горе бях дала линк за него

# 856
Цитат
Може ли линк ка тренча?

Заповядай!
http://www.laredoute.fr/vente-trench-femme.aspx?productid=324126 … e&pagesize=16

# 857
# 858
  • на пистата
ама моля ви се де ,предната страница е пуснат линка айде за едно и също нещо по 100 пъти ooooh!
поправка даже на тази страница го има линка

# 859
cvetomir@, написах го на мейла от официалния им сайт. Отговориха ми на другия ден о.О
След направената проверка, колета ви пътува към вас. И така - качили го на на една камила и 4 дни пътувал на 130 км от София, да не е малко я. Нямам получен колет, който да не е разкъсван /не отварян/ и облепен с тонове тиксо и найлони.

# 860
Може ли линк ка тренча?
И пак да си задам въпросите, че никой не ми отговори. Simple Smile
На митница плаща ли се нещо като си взимаш колета?
И Active Wear  за мъже - тениски и ризки отговарят ли на номерата Simple Smile

Благодаря ви

Прочети 1-вия пост. Там е описано къде, какво и колко се плаща.

Няма код, който да намалява вече намалени неща. Справка - 1-вия пост на темата.

Не е съвсем вярно!
Артикули, намалени до към 30%  МОГАТ да се намалят още с код!  Peace
Ако са намалени с 40 -70-90% - тогава не може (то остава да само ни ги подарят).

Те това не съм го виждала. Ако ми дадеш код, който намалява намалени вече неща - обещавам, че ще черпя една бира няколко пъти.  Hug

Е че никой ли не се дразни от това - в пощата що не се плащат по 4 лв???

# 861
Дразнихме се, писахме жалби, оплаквания и какво ли още не. И пак се плащат.

# 862
Може ли линк към този плик ако го пазиш, защото аз имам покривка за легло, която ползвам за завивка точно с такива човки, размера и е даже 280см на 300см или нещо подобно беше.
няма го плика за съжаление,но ето чаршафите от този тип

Тези чаршафи  си ги поръчах от кръглите цени, горен, долен  и две калъфки за спалня 160см широка ми излязохо  около 10 евро.Страхотни са, даже в момента спим на тях.

# 863
Аз днес получих 2 колета от 27.02:
1- от Митницата, 2 тигана на Тефал в мнооого голям кашон, с много-много хартия. Не знам защо го правят. Тиганите бяха опаковани в по-малък кашон със стиропорови топчета. Един кашон според мен е абсолютно достатъчен.
2- от Пощата,  пак мокасини (http://www.laredoute.fr/vente-mocassins-cuir-anne-weyburn.aspx?p … e&pagesize=16)
и пак в друг цвят. Май ще ги връщам. Не мога да разбера толкова ли трудно да пратят това което поръчвам?

# 864
  • София-Лагера
Aleks,детския анцунг Адидас в момента е намален -15
С кода 65137 ми го свали още Peace

# 865
  • София
Desi_2, за колко годишно дете е синият анцунг, който си получила?

# 866
Алекс, и аз съм намаляла намалени. Не си спомням кода, но беше оня -32 Е за сума над 65 Е. Не ставаше за всичко обаче - така и не открих загатката. Възползвах се от кода и сега няма как да проверя какво се намаля. Тествах го обаче с мъжки хубави тениски и маратонки.

# 867
78190 - беше персонален. Използвах го от акаунта на мъжо.

# 868
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е това якенце? С код 65137 ми го намали от 20 на 5 евро
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-fille-prix-mini.aspx?produ … e&pagesize=12

Сори, ама нещо не ми качва линка.  newsm78
Ух, оправих го!  Crazy

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 18:48 от sophsan

# 869
  • София
Sophsan, не се отваря!

Общи условия

Активация на акаунт