LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 327
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 065
Здарвейте, бих искала да си поръчам тези сандали дали някой си ги и е поръчвал и да отговарят ан номерата си?
Благодаря предварително!
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx … e&pagesize=16
Получих ги в черно. Отговарят си на номера. Поне в моя случай-кракът ми е тесен.
Благодаря ти много! А доволна ли си от черните, защото се оказа, че няма в кафеви от моя номер (след 2 седмици щяло да има) и се чудя дали да си поръчам черни?
Благодаря ти предварително Hug

# 1 066
Аман ти и 4-те евро ...  #Cussing out[/color][/tt]
Спокойно, ще  получиш ваучера, макар и с доста голямо забавяне. Аз имах един липсващ артикул в поръчката ми от 3.2. Появи се в рембурсмена на 22.2. После на 6.3 се появи отново, но вече с начислени 5%. И вчера го получих в писмо. С други думи 40 дена по-късно го получих, ако това може да ти помогне да се ориентираш.
P.S. Въобще не съм им писала за този ваучер специално.

# 1 067
Аз също съм имала 2 поръчки по 4-5 евро със статут A LA LIVRAISON,получавала съм ги.Парите са ми ги теглили до стотинка,едната беше 8,48лв,другата 9,20лв(това на разпечатката за последни 5 транзакции).Към ЦКБ съм. Peace

# 1 068
Nadia79, би ли споделила Levis-a как е като номер +1 или са на нашите номера, и аз съм ги харесала за съпружието Hug
Довечера ще ти кажа, като ги пробва.
Поръчах ги 44 (защото нямаше 45, който по принцип носи за маратонки).

# 1 069
  • pomorie
ами крайната сума си беше 5 евро защота аз махнах доставката.банката е цкб незнам дали са дръпнали парите поръчваме много на често и немога да ги следя чак с такава точност.

# 1 070
Момичета от два дни се опитвам да направя поръчка и нещо не се получава.като стигна до стъпката в която трябва да потвърдя поръчкака ми излиза следния надпис:  panier contient des erreurs ou des informations spécifiques, nous
vous les signalons au niveau de chaque article
някой може ли да ми помогне. newsm78

# 1 071
Добре де, на мен ми написаха, че ще я анулират (до колкото разбрах) поръчката под 10 евро. Но пък в сюивито седи нормално. Днес ми дойдоха две поръчки след тази:( Дали ще дойде или не? Като се анулира не се ли променя в сюивито?

# 1 072
много моля за помощ.
искам да поръчам това яке но не знам как върви юношеската номерация.мъжа ми е с размери
талия -90
ханш-102
гръдна-100
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7558341& … ue&ksource=-1
ще стане ли според вас размер 180

и за тези бермуди се чудя дали размер 44.с коз 65129 ми ги намали с 10Е.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5069068& … ue&ksource=-1

моляви дайте съвет че ако не улуча размера вече #2gunfire

# 1 073
  • Sofia
Довечера ще ти кажа, като ги пробва.
Поръчах ги 44 (защото нямаше 45, който по принцип носи за маратонки).
Аз ги изпуснах тогава 44-ти номер.Ако решиш да ги продаваш имай ме  впредвид Peace

# 1 074
а от тези някой да има:

нали си отговарят на номера?
някой ако има 40 номер може ли да ми измери стелката  Hug

# 1 075
И аз да се похваля - вчера си получих по обикновената поща ваучер за 1.05 евро  Crazy За информация - за поръчката ми от 29.01., която получих миналата седмица  Peace А днес - нова изненада - имам и каталог  Party

# 1 076
Не можах да намеря TAILLISSIME имат ли по-специална номерация.
Гледам мъжка тениска, но номерата, които има са от 54 до 64. Ето тази .
Не мога да се ориентирам как са тези номера. 
Някой ще ми каже ли?

# 1 077
Имате ли проблеми с влизането на сайта, защото при мен не се отваря ?

# 1 078
Това с номерата е трудна работа. Сестра ми поръча вече 10 панталона, уж са един и същ номер, а разлика - голяма. Даже в единия случай беше поръчала 3 еднакви, само цветовете уж различни, един и същ номер иначе, и се оказа, че трите са различна големина. И в тоя ред на мисли да питам тренча на Софт Грей отговаря ли си на номера?

# 1 079
  • София
Не можах да намеря TAILLISSIME имат ли по-специална номерация.
Гледам мъжка тениска, но номерата, които има са от 54 до 64. Ето тази .
Не мога да се ориентирам как са тези номера. 
Някой ще ми каже ли?
Отговарят на мерките от първа страница, но просто има по-големи. 54-56 това е БГ 58-60

Общи условия

Активация на акаунт