LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 942
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 305
Съжалявам за глупавия въпрос но къде да намера това "Identifiez-vous"

# 1 306

тези има ли ги някоя мамина щерка?.....дали са така сладки както на снимката?

линк

доколкото виждам е prix vert..........ама  неможе да се намали още..... newsm12
ама и аз искам много де то ако може и без пари да е!
..... Hug

# 1 307
Чудя се на тези балеринки. Много ми харесват, но съм с по-широк крак  Thinking. Има ли шанс да ми станат и един или два номера  по-големи да си поръчам?  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees-femme-tipste … e&pagesize=16

Аз си взех +1 от сребристите, леееко са ми големи, но по-малкия номер определено щяха да ми стискат

Съжалявам за глупавия въпрос но къде да намера това "Identifiez-vous"

Празните  полета горе

# 1 308
Мацки, един код се ползва само веднъж. С изключение на colis. Справка - 1-вия пост.

64084 за БД съм го ползвала точно 6 пъти.

# 1 309
Ужасно ми се ще да имам тези сандали:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-femme-la-redoute-creation … e&pagesize=16
Не мога да ги намаля посмъртно, но ако са от естествена кожа си заслужават. Някой да ги има?
О, и на мен ми харесаха. Няма как д аги намалиш, тъй като са намалени с 40%. Обаче и аз незнам дали са от естествена кожа. Може ли някой да помогне на тази чуденка?
Нямам ги определено, но според описанието: външната част е от плат, отвътре е кожа, стелката е плат+кожа. Каишката около глезена има ластик..
 Peace

# 1 310

тези има ли ги някоя мамина щерка?.....дали са така сладки както на снимката?

Тези си ги купихме от тук м.г.-ужасно са сладурски Simple Smile

Момичета искам да ви питам -вече два пъти пиша на адреса от 1-ва страничка за проблем с поръчката.По точно липсващ артикул.Отговор никакъв-повече от 2 седмици.Това ли е адреса на споменаваната Сабине или Кристина..?На адреса от първа страничка се попълваха разни неща от сорта на клиентски номер и т.н ,има обаче и някакъв пощенски код без който не мога да си пратя оплакването.Вие какво пишете там.? Аз си написах моят,ама ........... и има поленце с Франция и нещо друго??Дали изобщо съм пратила нещо се чудя??

# 1 311
Обяснете какво е това намаление Plеin soleil. Ако е обсъждано пуснете линк плс и мерси

# 1 312
Момичета, това ваучер ли означава - Bon d'achat. Питам, защото писах на французите, че искам да ми заменят чека, който вече съм получила с ваучер и получих отговор, че ще ми го заменят, но трябва да унищожа чека и сега видях в Рембоурсмент, че се е появило второ поле с вчерашна дата и пише, че сумата ще се върне Bon d'achat и след надписа има?????????????? много въпросителни.
 Извинявам се за въпроса, но сега какво следва - по пощата ли ще получа номер или по електронната поща? Ох, много се радвам, че няма да се занимавам с изпращане по пощата на пликове, да се притеснявам дали ще стигне и т.н.
 Много ще съм ви благодарна за отговора. Аз досега все за чековете четях и просто другите платежни средства съм ги отсяла настани и за това не знам как става!

# 1 313
Аз да помоля за мнение - някой да е поръчвал това яке:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3431959& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително   bouquet

# 1 314
Ако някой ми измери ширината на тениска - размер  98/103  ще съм много благодарна.Ако някой е роръчвал на Nike ili Adidas .
Интересувам се как върви размера на тези фирми?

# 1 315
Благодаря ilianka!

# 1 316
Някой поръчвал ли е тези - интересува ме как върви номерацията при тях

http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3880729&Size … ue&ksource=-1

# 1 317
Имам проблем с регистрацията ...в полето ADRESSE пиша домашния си адрес и незнаино защо ми излиза забележка, че адресът ми не е правилен и отказва регистрация....нЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ЗАщО? мерси

# 1 318
Имам проблем с регистрацията ...в полето Адрессе писха домасхниа си адрес и незнаино засхто ми излиза забелейка, че адресът ми не е правилен и отказва регистрация....нЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ЗАщО?
Adresse - вашият адрес. Много е важно като попълвате това поле да не слагате никакви препинателни знаци, нито точки, нито запетайки. В противен случай регистрацията ви няма да се приеме; Peace

# 1 319
мерси...и кавички даже не пуска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт