Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 483
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Адреса на Маврова е Славейков, бл.17, вх.2, ет.1, тел. 582681
работното и време е от 9 до 12 часа и от 16 до 19 часа
събота почива
неделя от 10 до 14 часа

Това е инфо от визитката да не си помислите че съм рекламно лице  Mr. Green
Ние сме и пациенти откакто баткото беше бебе, лекува и мен и малкия. Лошото е че не работи по здравната каса. Но пък здравето на децата ми е по-важно и подкрепям напълно мнението на Мими за ухото-рентген.  Peace

# 826
  • Бургас
благодаря!

# 827
ЗА МАВРОВА   bouquet

# 828
.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:17 от DARI_76

# 829
  • В мечтите
За мен не може да е добър лекар този,който за температура 38 без други показатели като кашлица и хрипове (след 1-2 ни излезе зъбче) ни изписа антибиотик и сироп  ooooh! Тази съм я отписала още миналата година.Водила съм я и на една консултация-пълна скръб.
За Маврова ли  newsm78

# 830
# 831
  • В мечтите
Абе и аз не съм чувала добри неща но си мълчах. Peace

# 832
  • Бургас
Естествено, че винаги ще има доволни и недоволни, мнението си е твое, моето е написано неведнъж. Аз лично, дори и личната прескачам, в повечето случаи.
А изрази като "тази" определено не говорят добре. Не се заяждам.  Peace

# 833
И аз ще запазя добрия тон и ще те попитам -Аз нямам ли право на мнение и защо в тези форуми,когато някой изкаже мнение,различно от тяхното,веднага скачат и се започват едни такива безсмислени спорове и дразги?Постът ти е абсолютно ненужен,темата (и не само тази) е пълна с подобни нападки и никому ненужни обяснения.Съзнавам,че това което пиша в момента също е излишно,но не мога да се стърпя и дане кажа-спрете да спорите и да се заяждате,много отдавна почти не пиша в подобни теми точно по тази причина.Заставам зад предния си пост-няма как да кажа на черното бяло.Щом на някой му пречи и го дразни-ще го изтрия.Само че ако аз бях прочела подобен пост,щях да се замисля дали да отида при нея-толкова много я хвалите тука че дори й се доверих 2 пъти-веднъж за консултация и втори път за преглед.Трети път няма да има-да не говорим,че ми се видя груба и въобще не можа да предразположи Габриела.Всеки има право на избор-тук само се споделят мнения и впечатления,не правете избора вместо други!

# 834
  • Бургас
да,споделям твоето мнение.нека не се нагрубяваме взаимно,а да си помагаме.
според мен полезното на теми като тази е,че всеки може да изкаже мнение и сред многото мнения да изплува истината,поне донякъде...
ето на мен,д-р Маврова само са ми я хвалели.обаче има и други мнения.нищо не е само черно или бяло...даже напротив-повечето неща са около сивото...т.е. нека всеки сам си прави изводите от многото споделени мнения. Peace и няма лошо човек да има едно наум,още повече когато ставадума за деца.вярно е,че доверието в лекаря е важно,но ако съответният лекар не се справя някой път не е лошо,заради здравето на детето да се чуе второ мнение,което е практика в някои западни страни(за добро или лошо).

# 835
  • Бургас
Да имаш право на мнение и това го казах по-напред в темата, но не ми хареса начина по който наричаш един лекар, който определено е учил и работи като такъв. Не ми хареса тонът ти и изрази от типа на "тази". Все пак това е човек с диплома д-р. И елементарната култура не позволява такива епитети. Спирам, повече няма да коментирам, защото нямам намерението да се заяждам.

# 836
Все пак това е човек с диплома д-р.

По-голяма простотия не бях чела  ooooh! Аман от дървени философи!
Правописа ти е под всякаква критика,но за сметка на това коментираш моето възпитание  Whistling

# 837
DARI_76 не трябваше да си изтриваш поста, аз го намирам за полезен. По ред причини подлагам на съмнение всяка лекарска диагноза и търся второ мнение понякога трето.
Всеки има право на избор-тук само се споделят мнения и впечатления,не правете избора вместо други!
Много добре казано, нека всеки си изказва мнението, каквото и да е то.

# 838
 .....Party.......
Препоръчайте ми  Личен лекар около Краснодар Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 22:31 от kalinikol

# 839
  • В мечтите
.....Party.......
Препоръчайте ми  Личен лекар около Краснодар Rolling Eyes
по надолу в темата го имаше този въпрос  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт