Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 095
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 415
Здравейте,
според вас редно ли е педиатър да откаже преглед на ушите на дете? Това ми се случи миналата седмица при платен преглед в клиника Маджуров. Казаха ми че си имат УНГ и да си направя консултация с него. Чудя се как този лекар може да диагностицира детето ми ако няма поглед върху всичко. Направо останах втрещена. Чудя се ако го болеше корем при гастро ли щеше да ме прати.........

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 13:36 от Mravchica

# 2 416
Mravchica, лоша работа, май май е отбил номера този педиатър  Thinking

Мами, не знам дали тук е мястото, но моля, препоръчайте добър детски ортопед в Бургас? Предстои преглед на малката и се чудя при кой да я заведа, искам да е добър специалист?  newsm78

# 2 417
  • Пловдив
Mravchica, лоша работа, май май е отбил номера този педиатър  Thinking

Мами, не знам дали тук е мястото, но моля, препоръчайте добър детски ортопед в Бургас? Предстои преглед на малката и се чудя при кой да я заведа, искам да е добър специалист?  newsm78

Д-р Христов, кабинетът му е някъде в района на пицария "Зорница" доколкото си спомням.

Mravchica
, Педиатър никога не ми е отказвал да прегледа ушите на детето, явно са искали да те прекарат да платиш още един преглед.

# 2 418
Здравейте,
според вас редно ли е педиатър да откаже преглед на ушите на дете? Това ми се случи миналата седмица при платен преглед в клиника Маджуров. Казаха ми че си имат УНГ и да си направя консултация с него. Чудя се как този лекар може да диагностицира детето ми ако няма поглед върху всичко. Направо останах втрещена. Чудя се ако го болеше корем при гастро ли щеше да ме прати.........

Не е редно, разбира се! Много често от продължителна хрема се възпаляват ушите, например. Как ще лекува едно, а няма да обърне внимание на друго?!?!
Платила си и пак не си получила нужното внимание и отношение... ?? Можеш да напишеш името на лекаря, даже е препоръчително  Peace

Аз съм много доволна, че нашия педиатър М.Димитрова винаги прави обстоен преглед (навсякъде) и то след като ходя по здравна каса.

При Д-р Радева съм ходила с направление в кабинета. Прегледът беше малко повърхностен и не гледа ушите.

# 2 419
Лекаря беше д-р Чолакова. И ми каза че може да се помоля на УНГ да го прегледа на "приятелски начела", но аз не отидох- не разбирам защо да се моля на някой да ми прегледа детето. Приключих с тази болница.
И ние ходим при Димитрова, но миналата седмица беше в отпуск.
Ние за по серизни неща и когато я няма Димитрова ходим до София. Там преглеждат абсолютно всичко всеки път. Дори му проверяват и чурката колко е открита- всеки път! (това е в www.1dkk.com/)

# 2 420
  • Пловдив
За чурките има отделна тема, но все пак..на мен детски хирург, доцент, ми каза нищо да не опъвам и пипам.
Д-р Радева наистина преглежда повърхностно и е и груба в допълнение.

# 2 421
Mravchica, лоша работа, май май е отбил номера този педиатър  Thinking

Мами, не знам дали тук е мястото, но моля, препоръчайте добър детски ортопед в Бургас? Предстои преглед на малката и се чудя при кой да я заведа, искам да е добър специалист?  newsm78

Аз съм за Др Колев,но незнам дали прегледжа по каса.

# 2 422
  • Бургас
За ортопед - водила съм децата ми все при д-р Стоян Христов, последно миналата седмица водих дъщеря ми на профилактичен преглед. Доволна съм.
Работи и с касата, кабинетът е в сградата с лекарски кабинети до пицария "Зорница".

# 2 423
И аз съм за д-р Колев.

# 2 424
Благодаря ви!  Hug  bouquet

# 2 425
  • Бургас
Здравейте момичета, предварително се извинявам, че се намесвам ей така в темата, но мисля да сменя през декември педиатъра на сина ми.До сега бяхме при Ганчева, но няма подход тази жена към децата и като цяло не съм доволна от отношението и.Спряла съм се на Елена Гунчева и Градев.Бихте ли споделили вашето мнение за тези 2-ма лекари?
Благодаря на всички предварително!
Живеем в Меден Рудник и за това търся мнение за що годе кадърни педиатри в комплекса.То е ясно, че по принцип няма свястни, но малко от малко да бива Simple Smile

# 2 426
Градев не става за нищо!

# 2 427
  • Бургас
donito81, направо мисията е невъзможна с добър педиатър в Меден Рудник.  Tired Малката е при д-р Балабанова, сега мисля да я сменям, но просто не мога да намеря добри отзиви за д-р в комплекса, ако откриеш нещо - моля да споделиш.  Peace

# 2 428
  • Бургас
donito81, направо мисията е невъзможна с добър педиатър в Меден Рудник.  Tired Малката е при д-р Балабанова, сега мисля да я сменям, но просто не мога да намеря добри отзиви за д-р в комплекса, ако откриеш нещо - моля да споделиш.  Peace

Балабанова с тази табела, лепната на вратата, че няма направления ми напомня за друга педиатърка, която беше лепнала, че няма направления до февруари 2015, при въпроси от пациентите, отговаряла, че си била изчерпала лимита и резерва..срамота!
Както написах по-горе, спряла съм се на Градев, за когото видях отрицателно мнение и Гунчева, за която още никой не ми е споделил, иначе на драго сърце Simple Smile

# 2 429
  • Бургас
Момичета, да ви питам: някой да е записал цялото си семейство /и най-вече децата, ме интересува/ при д-р Анелия Ангелова /Георгиева/ в жк Меден рудник /с/у Кметството/, да ми каже как е, дава ли за децата направления, поставя ли адекватни диагнози и т.н., понеже явно свестен ОПЛ-педиатър няма да намеря, поне не в Меден рудник, поне някакъв ОПЛ да е, но на който мога да доверя здравето на децата си в по-голяма степен. Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт