Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 638 268
  • 2 590
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Благодаря!   bouquet

# 331
Кабинета на Бербенлиева се намира в комплекс Зорница срещу Сара 2 тел. 860164 джиесем 0888887962 работно време всяка четна дата първа смяна а нечетна втора смяна

комплекса не е ли Изгрев  Peace

# 332
  • Бургас
Да Изгрев е много се извинявам Blush

# 333
Здравейте мами от Бургас. И аз съм от Бургас и искам да се включа във форума. Майка съм на 2 деца на 2 и на 4 години. Смятам, че това със списъците за лекарите е много добра идея, въпреки че има доктори, които на някои са помогнали, на други не са, но определено информацията тук е много полезна. Преди 2 години синът ми постоянно боледуваше, непрекъснато беше с антибиотик и по болниците. Препоръчаха ни да махнем сливиците. Бях ужасно отчаяна и изнервена и тогава го заведох на хомеопат при д-р Вълков. От тогава до сега децата ми антибиотик не са пили. При други лекари ходим само за консултация. На всички мами от форума искам да пожелая по-рядко да им се налага да посещават лекарските кабинети.

# 334
Здравейте!Аз също съм много доволна от д-р Димитрова.Обърна ни голямо внимание,преглежда дъщеря ми обстойно почти час и откри проблем който двама лекари преди това не успяха и още куп други неща за които се надявам да сме реагирали навременно.
Искам да ви помаля да ми дадете координати на добър ортопед в Бургас ако въобще има такъв.Благодаря предварително.

ЗДРАВЕЙТЕ, И ОТ МЕН!
С ДВЕ РЪЦЕ СЪМ ЗА Д-Р МАРГАРИТА ДИМИТРОВА. ВЕЧЕ ИМАМ 3 ДЕЦА И ТРИТЕ СИ ГИ ВОДЯ ПРИ НЕЯ. СИНЪТ МИ Е НА ПОЧТИ 6 ГОДИНИ И САМО ВЕДНЪЖ МУ Е ИЗПИСАЛА АНТИБИОТИК. МНОГО Е ВНИМАТЕЛНА, ТЪРПЕЛИВА И ПРЕГЛЕЖДА ОБСТОЙНО ВСЯКО ОТ ДЕЦАТА МИ.
ПРИ НЕЯ "НА БЪРЗА РЪКА" НЯМА. СТРАХОТНА Е И НАИСТИНА Я ПРЕПОРЪЧВАМ.

# 335
Момичета, искам да заведа детето на УНГ преглед. От всичко, което прочетох се спрях на Аврамов, но не открих телефон. Ако някой го знае, моля да го напише.

# 336
  • Бургас
Не сме го посещавали, но това намерих в нета:
Д-р Светлозар Георгиев Аврамов
индивидуална практика за спец.мед.помощ УНГ:
1./ гр. Бургас, к-с Бр.Миладинови 132 ет.каб.8; каб.2
2./ гр. Бургас, к-с М.Рудник, бл.185, каб.4   
3./GSM: 0887628515

Дано съм от помощ!!! Peace

# 337
loopy, много благодаря  bouquet

# 338
В Бургас няма добри специалисти в тази област знам го от опит къде ли не съм водила дъщеря ми почти беше си загубила слуха  Съветвам  те да отидеш при доцент Кунев б  Той е тук всеки месец за по 2-3 дни Ако желаеш ще ти прати напиша телефона на ОКСИКОМ

# 339
  • Бургас
дайте координати на добри детски зъболекари да заведа детето без да бъде стресирано , че отива на преглед на зъбките! Благодаря Ви!!!

# 340
s.sarova аз имах същия проблем със детски зъболекар .Препоръчвам ти Антония Йонкова .Работи в стоматологията на 3 -тия етаж. Много добре се отнася с децата спокойна и търпелива. Сина ми от'' свестни зъболекари ''го оставиха да развие гангрена на две зъбчета .Тя ги излекува. Аз съм доволна ,както и сина ми .Успех!

# 341
s.sarova аз имах същия проблем със детски зъболекар .Препоръчвам ти Антония Йонкова .Работи в стоматологията на 3 -тия етаж. Много добре се отнася с децата спокойна и търпелива. Сина ми от'' свестни зъболекари ''го оставиха да развие гангрена на две зъбчета .Тя ги излекува. Аз съм доволна ,както и сина ми .Успех!

# 342
  • Бургас
 Много ти благодаря за бързия отговор!можеш ли да ми дадеш телефон за връзка с нея.

# 343
0888644566- имам само мобилния. Работи със здравната каса. Носи осигурителната книжка на детето.

# 344
  • Бургас
Много благодаря съвсем скоро ще й звънна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт