Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 488
  • 394
  •   1
Отговори
# 270
в предния си пост каза че първо не си останала доволна!по много ли слагаше?аз имам един продукт на Лонда за изправяне и сложих един път повечко и косата ми стоеше мазна.

# 271
Да, слагах повечеко. Косата не ми е стояла мазна, а по- скоро ставаше непокорна, нямаше форма,  не можех да я оформя по никакъв начин.

# 272
ами аз за изправяне имам на Лонда,но може и това да си взема!искасх балсам,ноо ще видим като си взема нещо ще споделя с вас!

# 273
Кафе, ето я моята лайка: http://i212.photobucket.com/albums/cc188/Anelia85/LAIKA-1.jpg?t=1205842114  Иначе, да - от Тривитаминола лекичко се накъдрят връхчетата, но че лайката изправя, признавам, не знаех  Peace

Момичетата, много сте изписали за тези балсами, страшна работа - какво разбрах от цялата работа - най-доволни има от спрея на Глис с течна коприна  Flutter На Лореал също ме интересуват продуктите, защото нищо не съм ползвала и от тях. Шампоаните и балсамите...

# 274
Кафе, ето я моята лайка:
 Иначе, да - от Тривитаминола лекичко се накъдрят връхчетата, но че лайката изправя, признавам, не знаех  Peace

Момичетата, много сте изписали за тези балсами, страшна работа - какво разбрах от цялата работа - най-доволни има от спрея на Глис с течна коприна  Flutter На Лореал също ме интересуват продуктите, защото нищо не съм ползвала и от тях. Шампоаните и балсамите...

Anelia, ако искаш да ти изпратя моя спрей на Глис с течна коприна!  ooooh!
Ползвах го само веднъж и така ми омазни косата, че все едно я бях топила в масло  ooooh!  Crossing Arms
Седи си непокътнат на рафта, оттогава  Crossing Arms

А снощи след лайката косата ми съхнеше по - странно... На клечки... Друг път първо ми изсъхва косата по скалпа и приличам на гъбка, защото надолу седи на клечки, а сега ми стоеше и горе на клечки докато съхнеше...
Обаче като я разресах....  Blush  Heart Eyes

# 275
Тоест, не разбрах, доволна ли си от лайката или не съвсем?!  Rolling Eyes
На мен на клечки ми става в два случая - от климата навън и когато вече й е време за миене. А ти този спрей по цялата коса ли го впръскваше...  (Пловдив не е близко, но ако си решила да пращаш, няма да откажа пратката  Mr. Green)

# 276
Тоест, не разбрах, доволна ли си от лайката или не съвсем?!  Rolling Eyes
На мен на клечки ми става в два случая - от климата навън и когато вече й е време за миене. А ти този спрей по цялата коса ли го впръскваше...  (Пловдив не е близко, но ако си решила да пращаш, няма да откажа пратката  Mr. Green)

По автобуса пратката ще ми излезе 2 лева  Mr. Green
Доволна съм от лайката, да! Казах, че само съхнеше странно, а не както друг път.  Flutter Иначе съм много доволна. Засега. КОсата ми е много хубава, мека, лъскава и права  Party
А спрея го впръксвах основно от средата на косата надолу, мисля...  newsm78 Но както казах - ползвала съм го само веднъж!  Blush

# 277
по автобуса...  Joy ще помисля

Не знам, от един път можеш ли така категорично да прецениш. Възможно ли е не от спрея да ти се е омазнила така косата  newsm78

# 278

Не знам, от един път можеш ли така категорично да прецениш. Възможно ли е не от спрея да ти се е омазнила така косата  newsm78

Не!  Naughty
Категорично!

# 279
Anelia85 , може би е по-добре да обсъдите на ЛС подробностите около автобусите.

Взех си крема без отмиване №9, утре ще ви кажа резултатите. Възлагам големи надежди на него.
От утре започвам отново с маската.

# 280
Взех си крема без отмиване №9, утре ще ви кажа резултатите. Възлагам големи надежди на него.
Мис арк, за крема на Phyto ли става въпрос  Rolling Eyes
Ще чакам отзиви за него, че и аз съм му хвърлила оЧо  Wink
Аз пък днес ходих да си купя масла и от утре започвам и аз с маската  Peace

# 281
Да, точно за него става въпрос, №9 на Phyto. Пише, че може и на суха коса да се нанася, но в момента съм със спрея на Глис и няма да мога реално да преценя. Така, че утре ще пиша.

# 282
Довечера мисля да си направя някаква маска и след това да облея косата с лайката..щом казвате,че изправяла косата,защото попринцип косата ми се води права,но е станала чуплива,може защото е тьнка и като легна и стой накьдето е стояла цяла нощ..Да ви се похваля вече от 3 месеца може би 2 и нещо не ползвам преса..скьтала сьм я и не мисля да я ползвам скоро Wink

# 283
Момичета тва обливане с лайката става ли за тъмна коса, щот аз знам, че е само за руса  Rolling Eyes

# 284
Момичета тва обливане с лайката става ли за тъмна коса, щот аз знам, че е само за руса  Rolling Eyes
Аз сьщо сьм сьс тьмна и не сьм се замисляла Thinking

Общи условия

Активация на акаунт