LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 820
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Младост
Тази играчка е много хубава -

http://www.laredoute.fr/vente-veilleuse-ocean-suzy.aspx?producti … e&pagesize=12

Поръчах я при намаленията и беше 13 евро, сега е 20 евро, а искам да взема още една. Някой да е успял да я намали?

Поръчвам я заедно с едни жилетки, с код colis намалява лампата на 16 евро и маха 6 евро доставка. Но пък изписва в червено Attention, le code offre spéciale colis n'existe pas.
Merci de modifier votre saisie ou de revoir les conditions d'attribution de cette offre.
Според вас дали ще мине така намалено?

Допълвам се: В последствие прие кода и мина намалена лампата.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:33 от Ала-Бала

# 106
  • DE
Бри*, вземи си номера, който носиш(за първите говоря) и щом си с тесен крак ще ти станат.
Имам ги същите( виж подписа ). Обаче са ми тесни.

# 107
Бри*, вземи си номера, който носиш(за първите говоря) и щом си с тесен крак ще ти станат.
Имам ги същите( виж подписа ). Обаче са ми тесни.
аз съм между 37-38 та затова се чудя.от едни за 19.90 пак където са съм поръчала 38,но не ми се чака да пристигнат за да меря.
а твойте кой номер са и колко им е стелката?

# 108
  • София-Лагера

Тази рокля от 35 евро в нашия квартал е 20лв .НО само 38/40.
Първата  пряка след кръстовището на Кр.село посока Земляне.
Магазина се казва Елегант.
Има и двата цвята.И други работи .....

http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.asp … e&pagesize=16

# 109
Току-що получих поръчката от миналата събота от промоцията на ДИМ за рекордните за мен пет работни дни (8 календарни). По-късно ще потърся линкове.

# 110
Получих 2 малки пратки в къщи. Едната е с този тренч  в розово, страхотен е и много шик. Цвета е същия като на снимката, няма разлика. Кода беше с подарък часовник и гривна, красиви са, най-хубавия подарък е това засега.
В другата пратка има сутиен и мъжки боксерки , всичко на DIM, няма да ви обяснявам за качеството на тази марка, просто са страхотни. Боксерките вървят 3 броя с подарък часовник на DIM. Поръчх ги с код 62137 май беше, сутиена + 2 лота по 3 боксерки ми излезнаха около 45 евро.

# 111
Получих пратка на софийската митница - 6 кг. и половина и не на малка стойност...фактурата липсва....Нямам думи, ако служителките са започнали да крадат фактурите. Предполагам, че при такава поръчка е имало доста апетитен код за намаление или специална оферта. Ако кода е персонален използването му обвързано ли е с акаунта, на който е издаден или може да се ползва от всеки? Има ли вариянт да се провери каква е била офертата?

# 112
току що получих каталог по пощата от Ла редута. Обече..как се работи с него?? Thinking
В смисъл..как ако си харесам нещо ще си го поръчам??

# 113
  • Варна
Имам 38ми номер от тези, довечера ще ти измеря стелката ако не ти е късно, но мисля, че 38ми ще ти стане точно.

# 114
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
До колко време променят статуса на анулираните поръчки от чек на ваучер?

# 115
става ли с карта маестро на централна кооператива банка че моята май нямя код отзад и немога да си направя поръчката

# 116
  • Пловдив
става ли с карта маестро на централна кооператива банка че моята май нямя код отзад и немога да си направя поръчката

Не става - трябва да е Виза електрон

# 117
благодаря.жалко така ми се искаше да поръчам нещо но ще трябва да си искарам карта

# 118
благодаря.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 14:31 от Бри*

# 119
Днес си взех каталога от пощата. Но определено е по-скьпо от сайта. Вьпреки хубавия подарьк,който предлагат едва ли ще се вьзползвам. По-скоро ще почакам намаленията. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт