LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 810
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 255
ако направиш 50 неуспешни опита за плащане на седмица, картата ти я блокират за 7 дни, вече ми се случи

# 256
Всеки акаунт ми уважиха тези французи и ми пратиха 3 каталога и трите бяха старателно разгледани, та даже в единия имах отметка с хартийка предполагам жената в пощата си е харесала нещо и леко иска да ми намекне да и го взема  Mr. Green
А  какви глупости дойдоха днес с поръчката от 29.02 не е истина  ooooh!
Тези комбинизони /както ги водят/ пияна ли съм била като съм ги поръчала не знам, но са ужасни, взела съм за детето и за мен, явно не е имало други размери та да взема за мъжа ми и за бебето та да си ходим като Тинка и Маринка от пансиона  Crazy
Детето като си видя нейния ме попита каква е тази странна дреха и как се носи, след като и демонстрирах моята тя рече, че приличам на механик и че това няма да го облече дори и за в къщи  Whistling
Цялата ми поръчка е такава и едни детски панталони съм си купила за мен дето и сливиците мога да си загащя в тях, кошмар просто, мъжа ми чак пита да не сме объркали кашоните.

Направо ме разби.Такъв смях отдавна не бях се смяла. newsm62Много ме развесели поста ти даже заедно семейно се посмяхме.Да ти кажа и аз не помня какво си поръчах в последните поръчки.Може този път аз да те разсмея. newsm62

# 257
Всеки акаунт ми уважиха тези французи и ми пратиха 3 каталога и трите бяха старателно разгледани, та даже в единия имах отметка с хартийка предполагам жената в пощата си е харесала нещо и леко иска да ми намекне да и го взема  Mr. Green
А  какви глупости дойдоха днес с поръчката от 29.02 не е истина  ooooh!
Тези комбинизони /както ги водят/ пияна ли съм била като съм ги поръчала не знам, но са ужасни, взела съм за детето и за мен, явно не е имало други размери та да взема за мъжа ми и за бебето та да си ходим като Тинка и Маринка от пансиона  Crazy
Детето като си видя нейния ме попита каква е тази странна дреха и как се носи, след като и демонстрирах моята тя рече, че приличам на механик и че това няма да го облече дори и за в къщи  Whistling
Цялата ми поръчка е такава и едни детски панталони съм си купила за мен дето и сливиците мога да си загащя в тях, кошмар просто, мъжа ми чак пита да не сме объркали кашоните.

Божкееее, ми тоз "комбенизон" и аз май го поръчах за мен си  Joy Тъй на снимчицата впечатлява  hahaha Е, нищо де. Я кажи поне някое размерче, да се надявам, че поне ще ми стане, пък ще се хващам в някой сервиз след майчинствто  hahaha

# 258
  • Пловдив

и това няма подплънки - трябва да пише аплиформ - тогава има подплънки

# 259

Да похваля тази туника. На живо е по-красива дори и от снимката, много мекичка и приятна. Заслужава си.

# 260

Да похваля тази туника. На живо е по-красива дори и от снимката, много мекичка и приятна. Заслужава си.

Дай някакви рамери моля те.

# 261
  • Варна
много благодаря...явно сме за 31 ....крачето и е 19,5  newsm78
и да са и малко големи...не е фатално мисля..стига да не дойдат 2 леви  hahaha
и на мойта е 19,50 е ад с номерата...според модела е 30 и 31...за затворените вземам 31 за сандали 30...сега чакам едни сандали 30 номер от ebay да видим дали ще и станат или ще продавам:-((((

# 262
Взех 34/36 и ми е малко голяма. По принцип сака 38 ми стават, но е доста разтегателна. Сега не мога да меря, че всички вече спят. Утре ще дам точни размери.

# 263
Само още нещо искам да попитам,надявам се че не съм досадна,сигурно ли е че ЛаРедута приемат дебитна карта-Виза Класик на Райфайзен,може в това да е проблема.Благодаря,на тези които им се отговаря newsm78

# 264
  • някъде там
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-camionneur-enfant-okaou.aspx … e&pagesize=16
Това поръчвал ли го е някой и струва ли си. newsm78

# 265
  • Враца
да се включа и аз днес да не пропусна случайно  Mr. Green...току що поръчах на зетя този анцунг като с код 20125 го свалих на 67 е (72 с доставката)...и готова да поръчам...викам си да се поровя малко...и случайно открих във френския форум 36064 който ми намали анцунга на 44.50 е (т.е на 50%) само дето кофтито е че доставката стана 6 евро (общо 50.50 евро)...извода е ровете се за кодове дакато не ви писне и не ви заболят пръстите...систъра каза че за тея 10 евро утре ще ме води на сладкарница  Joy и да не се чудите защо често споменавам систъра и зетя...при нас само аз поръчвам (независимо от чий акаунт и чия карта)...даже вече официално в къщи и в офиса съм призната за Ларедутски специалист по поръчките  hahaha

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 23:27 от wb

# 266
Само още нещо искам да попитам,надявам се че не съм досадна,сигурно ли е че ЛаРедута приемат дебитна карта-Виза Класик на Райфайзен,може в това да е проблема.Благодаря,на тези които им се отговаря newsm78

Аз съм с такава карта и досега не съм имала пробеми.
Между другото досега винаги съм вкарвала пари сутрин,а мога да ги харча чак след 17.30.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 00:01 от velina.pl

# 267
  • Някъде там...
Днеска и аз получих тоя прословут каталог и то на акаунта на мъжа ми  Shocked, а на моя нищо  Mr. Green Имам и код за някакви чаши 52183.

# 268
  • Пловдив
 имам същото манто,но е в по-дълъг вариан(иначе моделът е същия),но е купувано от Гърция преди 3 години.наитина е много хубаво .моето е също розово,добре стои и  добре предпазва от вятър.
http://www.laredoute.fr/vente-trench-les-essentiels.aspx?product … e&pagesize=16
 надявам се да са шити в БГ и да е от същия материал или някои е открадбал модела-незнам,но е точно копие....... Rolling Eyes

# 269
  • до морето
Днес си получих поръчката от 5.03 и бях много учудена ,че са събрали нещата в торба и общо тежат 1,976 Mr. Green.Въпреки това дъното беше отрязано и на ново лепено с тиксо,добре ,че всичко си е вътре.

1.Сандалите на "Адидас" са много хубави ,но май малката ще ги носи другото лято ,защото съм попрекалила с номера .Тя сега носи 23-24 ,а аз поръчах 25 .Сега мисля да поръчам 23 ,дано и станат WinkА и да кажа ,че розовите не са на цветенца както е показано в сайта ,а са нещо като бяло -розов камуфлаж и по светло розово,но и така са хубави  Peace
2.На същият принцип са и гащеризончетата,поръчах 94,при положение ,че тя е 90 см.,но ще останат за догодина.Иначе много ми харесаха и ще поръчам по -малки.Само да вметна ,че при по големите номера няма копченца отдолу - цяло е .
3.неопренов колан -тепърва ще го изпробвам  Joy
4.Дънките за 3.00Е са много странни, Sickтясна талия ,а широки надолу.За нищо не стават.Не зная за какъв тип хора са ги правели ,явно и затова цената им е такава.
5 и 6 и двата чифта панталонки са много хубави и са ми точно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт