LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 804
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 330
Аз чакам още от януари. Вчера писах на Ла Редут по този въпрос.

Момичета, пак ще призова - моля, четете преди да питате! За две страници 2 пъти отговорих на два еднакви въпроса. Ако темата се разрастне пак драстично както преди, отново ще бъдем предупредени и заплашени със затварянето й!

# 331
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, някой поръчвал ли е това  и дали и при тях важи +1

Аз съм поръчвала за мъжът ми. Той си поръчва винаги маратонки +2 номера от този който носи обувки

# 332
За нам си кой път пиша, че чакам от 25 и 28 януари и вече ме е срам, понеже голямата част от нещата не са за мен. Писах на французите предния четвъртък , но отговор все още нямам. Не съм наясно как се процедира в такива случаи, дали има смисъл да се обърна към пощите и къде и към кого там конкретно. Моля, ако някой е попадал в подобен тупик да пише какво точно трябва да се направи. Мерси боку предварително.
Иначе си получих и мартенските поръчки, включително една за 0 евро с 65137, и каталога.

# 333
  • Перник
57398 - *Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55? ............................... и безплатна доставка

# 334
Пу, само на мен ли тоя 65137 намалява 5 евро. Пробвах всички варианти- зелени, червени намалени, не намалени, при мини- не маха 5 евро и това е. Даже пробвах с артикул, който вие казвате, че ви прави 0 Евро, а при мен не е така newsm78 Изпразних си кошницата и пробвах- не и не!
О
За сметка на това 36900 ми намалява 20 и кусур даже еврака.
Даже го ползвам за 4-ти път и си ми пристигнаха поръчките вече.
Е, чакам една поръчка от 01.02, но майната му!

# 335
Момичета, знам, че е коментирано, но не се сещам за тези балерини + 1 ли трябваше да се вземе?

# 336
Момичета, знам, че е коментирано, но не се сещам за тези балерини + 1 ли трябваше да се вземе?

Я дай линк ти. Laughing

# 337
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пу, само на мен ли тоя 65137 намалява 5 евро. Пробвах всички варианти- зелени, червени намалени, не намалени, при мини- не маха 5 евро и това е. Даже пробвах с артикул, който вие казвате, че ви прави 0 Евро, а при мен не е така newsm78 Изпразних си кошницата и пробвах- не и не!
О
За сметка на това 36900 ми намалява 20 и кусур даже еврака.
Даже го ползвам за 4-ти път и си ми пристигнаха поръчките вече.
Е, чакам една поръчка от 01.02, но майната му!

На всеки различни суми свалят различните кодове. На мен 36900 нищо не ми сваля, а  65137 15 евро от PRIX VERT

# 338

Я дай линк ти. Laughing

Заповядай  Wink
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=12

# 339
  • Пловдив

Вчера ги получих с поръчкатами от 07.03. на пощата
+1 са, но леееееко ми хлопат, защото ми е тесен крака.Но ако бях взела моя номер, щяха да са ми малки

# 340
  • София-Младост
Каква материя е?

# 341
  • София-Младост

Да похваля тази туника. На живо е по-красива дори и от снимката, много мекичка и приятна. Заслужава си.

Дай някакви рамери моля те.
И аз получих тази туника само че в черно. Наистина стои много елегантно, но не си отговаря на номера. Аз поръчах 38/40, на етикета е същия номер, но според мен отговаря поне на 42/44.
Би ли премерила и дала размери в гръдната обиколка и там където пада на ханша. И каква материя е това?

# 342
  • Пловдив
Днес получих една малка поръчка от 08.03. В пощата в Тракия имаше много примамлив тлъст каталог, ама не за мен  #2gunfire
Това сатенено бюстие-туника е много хубаво, но ми е голямо. За последен път си поръчвам нещо с номер различен от 34, взех 36 и ми седи като подарено. То и модела е такъв, че се носи по свободно и един номер по-голям вече става... На талията има нашити ластици. Много ме е яд, ще го пускам в Продавалника сигурно.
Топ-балон в тюркоазено
Супер е, стои много ефектно, защото и отзад на гърба има връзки, с които се набира тази горната част.
От предната ми получена поръчка пък имах едни боти, който не стига че толкова се забавиха, ами дойдоха и дефектни. Та написах им едно писъмце миналата седмица, че не ги искам скъсани и да ми върнат парите, но отговор още няма.

# 343
Здравейте и аз да се разпиша!
от една седмица разглеждам сайта
вчера поръчах пробно тениски и блузки за сина ми!
Видях на първа страница някакви кодове,но на френски нищо не разбирам а кодовете са доста!
Има ли кодове само за детското, че гледам вие си поръчвате дамско, а аз докато не видя как ми седи не мога да си купя нещо!
Много благодаря

# 344
Днес получих известие за пощата, но не чакам поръчка. Отивам и......каталог! newsm78 Не намирам нищо интересно и нищо по-различно от сайта. Само цените ми се струва че са по-високи.

Общи условия

Активация на акаунт