LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 851
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Вчера получих писмо по пощата от Редута,мисля че става въпрос за прословутите чекове,защото в една от поръчките ми липсваше артикул и беше задраскан с химикал.Но нещо не се справям с преводача!Кажете какво пише!Четох първия пост,но листа в плика никак не ми прилича на чек.Има някакъв номер,да,но това ли е и как се процедира нещо не ми става ясно!Ето :

Lors de la preparation du colis 0525742318,la robe 8823375 etait indisponible.
Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme de 8,03 E par bon d,achat.
Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,chere Madame,mes meilleures salutations.
.....

BON D,ACHATS LA REDOUTE

...
Pour beneficier de ce bon d,achat,presisez le ...

Следва 9-цифрен номер и т.н.Това ли е кода?И какво да правя?Доколкото съм чела тук,мога да го ползвам за следваща поръчка,но как точно?
Извинявам се много ,ако е писано някъде конкретно,по-късно ще изтрия поста си!

# 556
  • Beyond the Frontiers
BON D,ACHATS LA REDOUTE

Следва 9-цифрен номер и т.н
Това е номера, на стъпката за плащане има опция за избиране на ваучер, там изписваш този номер, след което продължаваш с плащане с карта и така Peace

# 557
Някой да е вземал от тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-la-redoute-ess … e&pagesize=16
не мога да преценя кой размер да взема  От тук си взема 34 номер / талия 98-100 ханш 105 и е висок 186см/
Според вас за кой номер е? newsm78
Мисля, че 44 е неговия номер.
Иначе вължина 30 ви е къса. Ще му дойдат до средата на прасеца. Това не са вашите дънки!
Не знам коя дължина, но за ръст 186 със сигурност не е 30. Аз съм 170 и си взимам тази дължиха и ми е точно.
Моя мъж е 175 и си взима дължина 32 и с аму точно. По тази логика, ако на всеки 5 см са с 1 нимер дължина нагоре, то за вас ще е добре 36.

Нека кажат мамите с подобно "дълги" мъже  Laughing

# 558
  • Пловдив

А кой номер получи и би ли дала размери  Praynig

Алекс, знам, че поръчваш 36 номер, но все пак би ли дала размери на онзи прекрасен панталон да се ориентирам  Praynig
  bouquet

# 559
Алекс1, ако си получила панталон №36 или №38 (този, чиято снимка е в сиво от твоята поръчка, която снощи коментира), моля те да му измериш обиколката на талията и обиколката на бедрото при брича Praynig. Мерси предварително  bouquet

# 560
Искам да попитам следното мацките които вече получиха тази туника,аз също бих искала да си я поръчам,но се двоума между 34-36 и 38-40 а аз съм порачвала и 36 и 38 размер........как мислите достатъчно ли е еластична за да си порачам по-малкия размер,защото неискам отново да плувам в някоя блуза и да се чудя на кои да я подарявам и т.н. От сърце благодаря........

bouquet   bouquet   bouquet

# 561
Здравейте момичета.Снощи пуснах първата си поръчка и след около половин час ми пуснаха на мейла,оферта за 50%намаление на маратонки Найк и още един с един код за намаление обаче не разбрах какво се намаля с него и колко.Пробвах го не ми намали нищо, дава някакъв подарък......ама какъв е незнам. newsm78Кода е 57738,ако някой го е пробвал вече може ли да ми каже за какво точно е.... Praynig
Подаракът е support argent - сребърна подложка/поднос/
Благодаря..... Hug

# 562
  • Beyond the Frontiers
BON D,ACHATS LA REDOUTE

Следва 9-цифрен номер и т.н
Това е номера, на стъпката за плащане има опция за избиране на ваучер, там изписваш този номер, след което продължаваш с плащане с карта и така Peace

# 563
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907225&a … documentid=207608 момичета някой поръчвал ли е тези аз си ги поръчах и ги намали кода 65137 на 10 евро дали са кожа.

# 564
  • София-Младост
Направих поръчка в неделя, до сега не са изтеглени пари. Това нормално ли е? Предишният път си ги взеха в деня на поръчване.

# 565
  • София
Здравейте момичета,
аз чакам първата си поръчка  Simple Smile но ми е интересно, вие като "врели и кипели" имате ли някакви впечатления за марките. Кои са по-качествени? Чета ви и виждам, че доста от вас не са доволни от качеството... Зависи ли това от марката или от една и съща марка са ви идвали с различно качество  newsm78 Например Taillissime, Anne Weyburn, Active Wear - как ви се струват?

За "Anne Weyburn" само положителни отзиви мога да дам..........за майка ми съм поръчвала неща на тази марка и определено си заслужава  Peace

# 566
 Утре ще видим какво ще намаляме с кода на Наик......... Peace

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:28 от Veseto_

# 567
Здравейте момичета,
аз чакам първата си поръчка  Simple Smile но ми е интересно, вие като "врели и кипели" имате ли някакви впечатления за марките. Кои са по-качествени? Чета ви и виждам, че доста от вас не са доволни от качеството... Зависи ли това от марката или от една и съща марка са ви идвали с различно качество  newsm78 Например Taillissime, Anne Weyburn, Active Wear - как ви се струват?

На Active Wear също са им много хубави нещата.
Днеска Форума е по-всякаква критика, толкова дублирани постове има......Някой Модератор да разчисти.

# 568
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907225&a … documentid=207608 момичета някой поръчвал ли е тези аз си ги поръчах и ги намали кода 65137 на 10 евро дали са кожа.

# 569
  • Sofia
Не могат, защото били "Nouveautes".  Peace Дано скоро да падне този надпис и ако още имам кодове и аз сьм им хвьрлила око да ги порьчвам. Междувременно исках да порьчам другите от 12Е, но докато се наканя и е свьршил нашия номер.  Cry
65129 и 65110 работят и при  Nouveaute. Е, не намаляват много, но все пак е нещо  Peace
за сандалите не работят

Общи условия

Активация на акаунт