LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 662
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 350
ORHIDEA ,благодаря ти! Hug
 samimami ,благодаря ти за подробното обяснение  Hug Май съм се навила за маскировъчните Peace
А тук позволено ли е да предложа да си разделим лот с някого? newsm78

# 1 351
militza, би ли премерила стелката на сандалките и да кажеш кой номер си поръчала, аз ще си сметна моя

# 1 352
Някой ако има преки наблюдения върху тези,ще съм благодарна да ги сподели Praynig

[/quote]

имам роклята в цвят каки,много е симпатична и определено ми харесва,но е 65 см.дълга цялата рокля,направо е като туника.

# 1 353
  • София
И аз така. Днес на митница взех всичко до 10.03 включително. Странното е, че за следващите още не са теглили пари, а са след 2 дена пускани. Почнаха да пристигат много бързо  Simple Smile
Аз си бях поръчала от тези
за да видя дали влизам в детския размер 162 и съм доволна. Първо влязох, второ не изглеждам като наденичка в тях, трето, плата е тънък, не особено хубав, ама за 3 лева и за тичане след количката направо са супер  Hug

# 1 354
  • гр. София
militza, би ли премерила стелката на сандалките и да кажеш кой номер си поръчала, аз ще си сметна моя
39-ти номер са, от вътре са 26 см., а подметката е 25 - има малко скосяване на токчето. Не мога да ги снимам до неделя, но поне кафявото си отговаря горе - долу като цвят.

# 1 355
# 1 356
Момичета, тези: http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-bebe-garcon.aspx?produc … e&pagesize=16
поръчал ли ги е някой- ако може да сподели мнение???

# 1 357
  • Варна
А тези дънки отговарят ли си на номера, спомням си, че някой ги беше получил? Има само един размер - 34/36 и се опасявам да не са ми тесни.

Отговарят си на номера. Peace Аз нося 26 номер по дънковата номерация, тези ми заспаха (само дето ми бяха дълги). Peace

# 1 358
  • София
Благодаря за подробното описание на цветовете-много е трудно да си ги представя някои. Таблицата с цветовете съм я разгледала, но там сливовото много ми лилавее newsm78
Значи от този модел ме съветвате да вземам точния размер. Аз мислих за каката-98см, 15 кила с талия, ханш и гръдна около 50/50/50 да взема за догодина 114 размер, но май ще доиде бая голям. Спирам се на 102 тогава, ама дали няма пък да й е тесен newsm78.

# 1 359
  • София
Ако не те затруднявам, може ли да пуснеш някакви размери, че и аз я харесах, но се чудя кой размер да взема, че да става другата зима. Благодаря предварително!
Пак и аз да помоля за размер Praynig

# 1 360
Защо не работи? Отворена ли е нова тема? При мен темата се отваря до 19 март, а виждам че има и други публикации

# 1 361
Може ли един въпрос, защо не ми визуализира малка снимка в профила след като съм направила всичко както е описано във темата" добавяне на картинка към профила"? А съм качвала картинки в други сайтове Embarassed

# 1 362
Може ли един въпрос, защо не ми визуализира малка снимка в профила след като съм направила всичко както е описано във темата" добавяне на картинка към профила"? А съм качвала картинки в други сайтове Embarassed

ред.
А, виждам, че си чела, пардон... Явно има някакви проблеми в момента, изчакай. И тествай тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.msg6916468#new

# 1 363
Момичета, тези: http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-bebe-garcon.aspx?produc … e&pagesize=16

Ние ги имам от мин година . Перфектни са си за пари4ките. Цяло лято ги носхме. Малко им се поразкривиха шевовете.

# 1 364
Е, за тези пари какво има да му мислиш  newsm78 Хубави са тениските.

Общи условия

Активация на акаунт