ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 709
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
"Шофьорът на колата - 22-годишен варненец, живеещ в Добрич, седнал зад волана след употреба на голямо количество алкохол. "
 Ало, първо четете!

# 151
това, че е варненец не значи, че не е селяндур. А че живее и шофира в Добрич е убийствено ясно  #Cussing out

# 152
 Никого не защитавам, просто за мен не е определяща регистрацията на автомобила.

Между другото към 7.50 минахме оттам, посока центъра и момчето лежеше непокрито. Казах 2-3 пъти "Ужас, ужас...!" Сина ми ме пита "Мамо, какво има!" Още ми е пред очите. Ох, пак се разплаках!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:01 от Amaretto

# 153
шофьора е бил тур4ин сега казаха по варнеската тв и мом4ето е 15 годишно Cry

# 154
Аз и друго прочетох   *Водачът е и неправоспособен, съобщиха за “ДНЕС+” от пресцентъра на варненската полиция. *

Свикнало говедото да пие и да кара ,че и без книжка.
От такива най ме е страх.Тъпо лайно дето си мисли за бог.

Мир на праха на детето Praynig
Съболезнования на родителите Cry

А тогава да добавя  *Да го еба в мангала *
Уф спирам ,че може цяла стр с пусовни да напиша #2gunfire

# 155
Iv4ok, много беше евтин паспорта на Велючито - някъде към 15 лв  newsm78 Но това е стара информация от преди една година  Confused Подадох документи долу в гръцката, не се сещам как се казваше улицата  Embarassed Дойдоха на проверка от полицията. Цялата процедура е около месец  Peace Успех   Hug

# 156
Ша ти дам някой друг урок Mr. Green
Вчера моя син цял ден чуваше *Баси олигофврена как е спрял* Няма се очудя ако почне да псува -то подобре отмайка си отколкот от друг Laughing
По тоя повод, миналата година, Емо като беше на две години, дядо му спомена нещо пред него и използва думата "селянин". И нашият юнак много мъдро казва: "Дядо, селянин е чичко, дето запушва колата на мама". По- късно разбрахме(пак от същия компетентен източник Grinning, че идиоти били хората, "дето носят зелени жилетчици и се возят в полицейската кола". Ама хич не ми пука, нека знае детето! (Да не се обиди някой сега, и там има изключения)

# 157
 Joy hahaha Ми право е детето Peace

# 158
По тоя повод, миналата година, Емо като беше на две години, дядо му спомена нещо пред него и използва думата "селянин". И нашият юнак много мъдро казва: "Дядо, селянин е чичко, дето запушва колата на мама". По- късно разбрахме(пак от същия компетентен източник Grinning, че идиоти били хората, "дето носят зелени жилетчици и се возят в полицейската кола". Ама хич не ми пука, нека знае детето! (Да не се обиди някой сега, и там има изключения)

rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 159
хи-хи-хи страхотни бисери псукат децата Peace

# 160
Ей янма никой тука бре,пустош,изсъхнала темата hahaha

# 161
  • Варна
бе тука съм ама чета , не ми се пише  Tired

# 162
Франч,не мога по подробно бе.Като влезеш от полиграфията в улицата и стигнеш до училището,ако не се ориентираш питай щот е много забутано.Там на светофара има стоянка за таксита.От там в ляво по улицата.
Ако някоя мама знае как се стига по лесно до ТУБ диспансера да пише,щот аз толкова можах да обясня Laughing

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 16:42 от Христинчето

# 163
Хриси не се шашкай Hug
ама все пак и друго обеснение също добре дошло Crazy

или улицата как се казва на дуб диспансера пак ще се ориентирам Peace

# 164
фран4еска - ЧЕСТИТИ ВИ 7 МЕСЕЦА!!!Теди да расте все така здраво и хубаво мом4е!!!!!за радост на мама и тати!!!!

Общи условия

Активация на акаунт