Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
ptigra,аз му го приготвям с царевично нишесте като слагам да заври 150 мл вода и добавям 1 суп.лъж. нишесте като преди това съм го разтворила в малко вода! След като се сгъсти добавям малко плодово пюре и АМ! Peace   
  bouquet

# 106
Жоре и на нас след жълтъка онзи ден ни се появи червено петно на скулата.
След 3 часа изчезна newsm78

# 107
Здравейте мили мами!аз имам едно въпросче!надявам се да не е много нагло от моя страна!как мога да включа и моето бебе в общия колаж на бебета родени през август?на снимките са страхотни бебешоците и бих искала и моето беече да се надеди сред тях!благодаря ви!    bouquet

# 108
Ади, мдаа...незнам вече.
Ще го спра за 2 седмици.
Аз и без друго не съм много редовна в даването.Simple Smile

При Иви като че ли и от Плазмонките така й става, а те нали съдържат яйца.
Пък знам ли може и да си въобразявам..

# 109
От няколко дни през деня като се храним моя мишок почна да ме хапе ... нямаме зъби ... а то пак си боли гадно ... има ли и други с тоз проблем.

Радостче, случва се, но не всеки път...Най-често, когато вече се е нахранила, бодра е и й се играе... Simple Smile
Аз пък осъмнах със смучка на бузата от нея  Smile

За плавното преминаване не зная какво да те посъветвам. При каката ни се получи от самосебе си ...Просто кърмата ми намаля, започнах да я дохранвам и след около две седмици спря напълно, тъй че не ми се е налагало дори да се изцеждам, след последното ни кърмене една сутрин...
При Кали се чудя как ще стане. Тя суче по 6-7 пъти в денонощието, от които 2-3 пъти нощем, а лятото искаме до моренцето да стигнем без нея... Rolling Eyes

Весел празник на месечетата и рожденничките ни!  bouquet

# 110
Честито 7 месече на Теди на Франито  Heart Eyes Да е много здравичък и да слушка мамчето си  : crazy:

Честито и на другите месечинки..

Честит Рожден Ден и на Елхичка.Много хубави моменти и да е много щастлива и здрава

# 111
Здравейте  Hug Минавам само набързо и изчезвам да уча, че вече "яйцето опира до гъзеца" и почвам много да се шашкам  #Crazy
Сладкишче БРАВО !  Peace
Аз цяла нощ се будех, 'щото нали за първи път оставям Яни и ми беше притеснено  Rolling Eyes Звънях на нашите - всичко е наред... ама няма как пък иЧ да не се притеснявам  Rolling Eyes
Честито на всички празнуващи днес, а на болните - бързо излекуване желая  Hug Hug Praynig Peace
 Отивам да чета, чееееееее..... Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛХИЧКА И LOLLY_ ! ДА СТЕ ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!    bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!    bouquet  bouquet  bouquet

Сладкише и Ния -много се радвам за отличното ви представяне! Поздравления!
Марсиди-бързо да се оправяте!   Hug Praynig
Димяни-дано с ушето да не излезе нещо сериозно, бързо да забравиш за неразположението!

# 113
Ми незнам, Жоре newsm78

На Ивон съм и давала досега 5 пъти и все си е такъв резултата.
От плазмона нищо ни няма, ама от жълтъка съм сигурна.А яйцата са домашни newsm78

Бейби Иили, на изпита си мисли за Яни, и как всичко ще е вече спомен, след като излезеш от залата на изпита.

Добре, че свърших тази работа с дипломирането преди Ивон, че като ви чета и ми се свива под лъжичката.Изобщо не знам кога намирате време да четете newsm78

# 114
  • Златна Добруджа
Жорка, за петното от скулата - незнам дали беше реакция от черния дроб, но аз го приех за такава, т.к.  й се появи половин час след като изяде пюрето  ThinkingСкоро няма да повторя ...
Пригра, аз каши не приготвям, тъй че не съм компетентна  Mr. Green Димяни както винаги е изчерпателна  Hug Трябва да взема да й давам, малко да разнообразя следобедната закуска. В този ред на мисли, коя каша ще ми препоръчате като изключим тези на Милупа /Йоан беше алергичен към Аптамила, затова сега избягвам техни продукти/?
Poison mother, трябва да сложиш снимка на бебето си в "Нашия албум", подалбум "Снимки за колажа" и когато има възможност Гита ще го включи  Peace

Има ли бебета които продължават да ядат нощно време, от тези които са на АМ? Защото Рошлата си яде по 1-2 пъти  Rolling Eyes

# 115
Mentina, аз взимам Алете в бурканчета.
Скоро купих и кутия, но не съм я тествала още.
Страхотни са.

# 116
  • Златна Добруджа
Mentina, аз взимам Алете в бурканчета.
Скоро купих и кутия, но не съм я тествала още.
Страхотни са.

Като написа бурканчета и се усетих, че излъгах  Mr. Green Значи давала съм й, но на ХИП в бурканчета и това преди месец. Но май ще е по на сметка от тези в кутия, че едно бурканче е 3 лв.  Crazy А Алете е на Нестле, нали? У наше село дали ще има ...
Що ли тъй днеска ме мързи  Whistling Само наготвих..., а трябва и подовете да забърша, че Рошлето сега ще изписка да я пусна да пълзи ... Така ми писнА ...

# 117
Хип кашите лека нощ не струват.
Но другите, да.

Незнам дали има..То и тук не навсякъде се намират.

# 118
за 1 страни4ка аз съм ЗА ДА СЕ ПОИЗТРИЕ ИНФО Mr. Green ИМА МАЙКИ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СА ПИСАЛИ ТУК,А САМО СА СЕ ОТБЕЛЯЗАЛИ 4Е СА РОДИЛИ ЕМИ ША МА ПРОШТАВАТЕ АМА НЯМА НУЖДА Laughing С най добри 4уства Peace

# 119

Общи условия

Активация на акаунт