Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Лолли и Елхичка!Да сте живи и здрави момичета!
Честита месечинка на Теди-мъничък на Валето-да е здрав и много весел!
Честито и на останалите месечинки!
Моят син се влюби,досега гледахме заедно снимките на Клеа,малиии как и говореше и и се смееше с глас,това е рядко нещо при него чак лигите му потекоха,определено и се зарадва много!
Олеее,пак му я показах,пусна играчката и взе да приказва,чак и ръце към нея протяга-ще я взимаме! Laughing

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:37 от sirenna

# 151
аз не съм го псукала на земята да лази
4истя паркета с пронто за под,а гранитогреса или с доместос или с бингосил,всеки път разли4но както ми е кеф Peace

# 152
Момичета не бързате ли с тези захранвания.Аз съм предпазлива защото тези алергии ме притесняват много.Понеже имам педиатърка пенсионерка да ми помага и тя ме кара да не бързам много с новите неща.Рядко давам още яйце ,глутен не сме въвели,попара смятам от новата седмица .Все още сме на кърма три пъти ,пюрета редовн
о каша преди лягане.

Сузи, кое точно захранване те притеснява?! Rolling Eyes
Когато Гери беше бебе и манията с късното захранване не беше толкова развихрила се, на шест навършени месеца ядеше плодови, зеленчукови и месни пюрета; каши; жълтък и попара...До ден днешен няма храна, която да не обича или която да й е създала проблем...
Склонността към алергии е обусловена от съвсем различни фактори. Което не идва да каже, че не трябва да си предпазлива с новите храни, но не и толкова притеснена... Simple Smile

П.П. И Калина не заспива преди 22,30 часа, но поне спи до 9 сутринта /изключвам нощните угощения/...

# 153
Лоли и Елхичка, весел празник днес
Радвам се,че снимките ни са Ви харесали Hug.На мен синьото око ми беше мечта(баща и е сьс сини, но нали кафявите били доминант и си мислех, че на мен ще се метне), а и факта, че е львче Heart Eyes, още повече ми е любим(а по термин трявбаше да е Девичка).
sirenna, ето от сега натам и аз като гледам снимки ще ги показвам на малката да видим какви реакции ще извади Grinning.Мирослав ми е любимо име Hug

Аз още не сьм давала нито сирене, нито кис.мляко, нито яйце, но мисля другата седмица да опитам пьрво сьс сиренето в попара.

И ние се будим в 6 и не спим до 8 , но след това мрьнка и заспива.Но аз я слагам рано да си ляга и затова може би се буди рано сутрин.Някьде бях чела, че децата на 7-8 месеца имат нужда от 13 часа сьн, 3 часа денем, може и разкьсано и 10 нощем.

# 154
Здравейте,днес ходихме на реимунизация ,нямаме белег от БДЖ.Малкия се държа много мъжки,проплака само като го надупчиха и повече не.Сестрата беше най-ужасния човек,който съм срещала,адски нелюбезна и груба.Оф,не искам да си спомням за нея хич.
Оранжево небе,дъщеря ти е много хубава бе!!Пу,пу.
Ади,дано са ти яки мускулите на ръцете!!! Laughing Laughing
За елдата купувам каши на хип с нея.Изобщо не съм по забъркването и варенето и там подобните.Има и пюрета на сънвал с елда,много са вкусни.
Днес за обях дадох на сънвал една много добра комбинация от Пащърнак,ориз и пуешко.Изяде го за няма и 5-6 минути Laughing
За киселото мляко смятам да потърся био-Има го в Пикадили или Бор чвор,дават го най-доброто.Онзи ден на Алекс му дадох да опита 2-3 лъжички,много му хареса.Ама така ме гледаше кат хапвам,че ми дожаля. Blush

# 155
Лулумбе, аз тези бебешките не ги давам  Mr. Green Има разни, тип за меренда, закуска, на Плазмон, например йогурт и круша, но има и захар. Купувам обикновено кисело мляко, но био планинско, гледам ако намеря в стъклени малки бурканчета пълномаслено  /тук рядко пише процентите/.

И аз за паркета си мисля как да го чистя после- сега правя като Франческа Варненска  Mr. Green и понякога слагам една чера, за лъскавина, ама ние не лазим все още, а когато е на пода е на своето килимче.
Плочките в банята чистя с разни специални препарати за целта или с алкохол, амоняк и вода- тук се използва доста за дезинфекция.

# 156
# 157
  • София
Ние сега се прибрахме  Party
Кисело мляко и на мен ми каза по 1,2 чаени лъжици след обедното хранене но не мисля да давам поне още 2,3 седмици Peace Иначе съм се спряла и аз на Бор Чвор 2% или Елена Peace
Рибата.... и нея отлагам поне още 2 седмици Peace

Ади,тя ще почне да качва по малко няма как все по толкова да е Peace

Лулумба,гледам че има много пюрета с йогурт и много се чудя да давам ли Thinking  

Аз мия ламината с Пронто а теракота предимно с Мистър Пропър  Mr. Green

# 158
абе ще пробвам с още един въпрос та дано някой ми прочете най после писанията и направи някой коментар по тях! не се сърдете но от три седмици се опитвам да контактувам по някакъв начин с вас ама сякаш трудно приемате нови членове! бяхте много дружелюбни при посрещането ама после...
та питането ми е къде продават целия асортимент на пюретата Alete? и къде да търся продуктите на Плазмон?
е ще съм благодарна ако прочетете и отговорите!

# 159
Здравейте, момичета   bouquet
Лоли, Елхичка, честит рожден ден!

Сладкиш, поздравления! Добра кариера с добри пари ти пожелавам  Peace
Бейби, ще се справиш отлично, сигурна съм. Успех, стискаме палци!
Наведи май спомена книгата за хранене на детето на Лиляна Трифонова. Качих текста тук Аз не се водя по нея.
Не съм чела много назад, че от вчера вкъщи е ад. Аз поддържам температура 38-38.2, снощи бях с 39 и едвам я смъкнах малко, та съм като парцал. Слава Богу Мая засега е само с хрема, но непрекъснато скимти, плаче, иска внимание, а на мен ми е лошо... Е, оплаках се  Laughing
veneci9, не се сърди  Hug Момичетата отговарят, само ако имат мнение или опит по поставения въпрос. Ето, аз не знам къде продават Alete и не бих ти отговорила  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 15:57 от Нели*

# 160
Христин4ето,какво ви казаха като нямате белег? Трябва ли да ходите в тубдиспансера?

# 161
Нели наистина не се сърдя а това беше един от всичките въпроси?! но това е ваша си работа! следа ви все пак с интерес защото PC-то ми е включено нон стоп и всяка свободна минута прочитам и ако мога написвам по нещо. какво да се прави такъв е живота!!!!

# 162
Венеци9 Към софиянки с малко по остър език трябва да им се говори Mr. Green за да ти обърнат внимание Joy
базикам се ей,някой да не ми се обиди сега Hug

# 163
  • В светлината на слънцето
Венеци9 Към софиянки с малко по остър език трябва да им се говори Mr. Green за да ти обърнат внимание Joy
базикам се ей,някой да не ми се обиди сега Hug

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

veneci9, доколкото помня освен Димяни, друг в темата не даваше Нестле Алет. Аз лично съм виждала техни продукти в едно квартално магазинче, но не съм убедена, че е пълната гама. Просто незнам какво и колко съдържа пълната гама. Иначе на Плазмон голямо разнообразие засякох в аптеките Ремедиум и в Кауфланд. Пак не съм убедена, че е пълната гама, защото аз на тази фирма ползвам 1-2 неща, не повече.  newsm78 Дано съм ти била полезна. И не се сърди на момичетата. Както Нели вече ти е казала, отговарят когато имат информация, мнение или реален отговор на въпроса.  Peace

# 164
Франч,аз тва бях писала бе муцка!!! Laughing LaughingНа следващата консултация,ако и вие нямате ще ви пратят.
Ходихме днеска,че белег нямаше.Та не набодаха в ръката.Оназ ти сестра,егати изверга!!!Хубаво,че понесе геройски всичко малкия.Сега в понеделник трябва да ходим пак там да видят какво е положението ,а до тогава да не мокря ръката,да не слагам лепенки.Незнам как ще се къпем? Thinking
Зузи,голям сладур малкия бе!!!

Общи условия

Активация на акаунт