По гащи или без гащи? Това е въпросът No 68 в Германия.

• 21 007
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Я аз да питам за машината коя е по-добре да се купи (тези, които имат да споделят моля)?
Такава: или:
И двете са май само с по 1 бъркалка  newsm78.

Дезита - с гащи или без гащи -  на кой му пука. Всички ги обличаме, събличаме. Друго е по-важно...  Wink Laughing.

# 136
Я аз да питам за машината коя е по-добре да се купи (тези, които имат да споделят моля)?
Такава: или:
И двете са май само с по 1 бъркалка  newsm78.

Дезита - с гащи или без гащи -  на кой му пука. Всички ги обличаме, събличаме. Друго е по-важно...  Wink Laughing.

Embarassed Аz мислих 4е става въпрос zа маШина zа хляб   Whistling  а вие zа робот сте говорили  Whistling

Таня, аz имам като 2рата, само 4е на Филипс, и съм доволна обЩо вzето, има сума ти джавки, миксер и какво ли не. Ако не ти трябват такива екстри, а държиШ на силен двигател, вzеми една Kitchen Aid  Peace

# 137
  • Germany
Аз ползвам на Сименс и много съм доволна.

Татяна, и аз мислех, че за машини за хляб ставало дума  newsm78

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, тя машината за хляб меси ли???? И аз искам да си купя нещо подобно и много се въртя около кухненския робот, понеже съм скарана с месенето, но все не може да ме огрее Confused

# 139
Добре де, тя машината за хляб меси ли???? И аз искам да си купя нещо подобно и много се въртя около кухненския робот, понеже съм скарана с месенето, но все не може да ме огрее Confused

Раzбира се, 4е меси, нали хлябът трябва да се меси  Wink

# 140
На мене ми трябва машина за месене на тесто, а да ползвам машината за хляб само като тестобъркачка ми е малко объркано (понеже не искам да пека в нея). А така ако взема робот ще си рендосвам ряпи за салати, шейкове и подобни и пак ще си меся тестото. Иначе пак ми трябва нещо за рендосване (електриш)  Whistling.

# 141

Аз съм лаик в това отношение, да не говорим, че не съм я отваряла от вътре да я видя все пак как изглежда. Но понеже съм месила тесто в кухненски комбайн, затова си мислех че машина за хляб си е само за печене newsm78

# 142

Аз съм лаик в това отношение, да не говорим, че не съм я отваряла от вътре да я видя все пак как изглежда. Но понеже съм месила тесто в кухненски комбайн, затова си мислех че машина за хляб си е само за печене newsm78

Вътре не видя ли хакените? Те са баШ zа месене  Wink  Тя маШината първо стоплява продуктите, после меси, после остава тестото да втасваи после пе4е  Peace

# 143
Танче, още не съм виждала на живо таквоз чудо Grinning Ако Мата ме покани на гости, ще имам честта да се запозная с нейната машина Mr. Green

# 144
Танче, свекърва ми има като тая червената, но е бяла и е Бош. Ти 3наеш, че свекърва ми много меси и точи и машината е всеки ден в акция. Много е доволна Peace, а и е около 50?
Ако не ти трябват такива екстри, а държиШ на силен двигател, вzеми една Kitchen Aid  Peace
А3 много ги харесвам тия, но са по 500? Rolling Eyes

# 145
Танче, още не съм виждала на живо таквоз чудо Grinning Ако Мата ме покани на гости, ще имам честта да се запозная с нейната машина Mr. Green

ooooh!  Иzвинявай, греШката е в моя телевиzор, не 4етох "не"то  Blush

# 146
AAA, Татяна , много ще се засегна.  Naughty  Как да няма аутобан?За Германия говорим все пак, къде ме прати в Зинзибария. Има един - А70. Повече не ти трябват нали?  Laughing   И къде ме прати в Кобург ? ooooh!  Wink
А на мен ли така ми се стори или никоя хесенка не ме покани на среща  Mr. Green . Хубу бе , отивайте да се къпете. Честита баня после!  Laughing
Вчера обикаляхме околията и много се учудих в едно село, площад нямаше - 2 плочки и един прът да се ползва по предназанчение, я знаме да окачиш, я майско дърво да направиш. Обаче имаше Шпаркасе. С големината на будка за продаване на вафли и цигари в Бг. Потрес! Shocked

Сега с човешките въпроси пак да започна. Дайте някой хубав сайт за изготвяне на бевербунг. Вчера попаднах на една обява и сега съм си навила за майтапа да се кандидатирам. Най-веселата част гласеше :" напишете очакванията си за заплата...айтриттермин". Брех.... Откъде да знам колко взема един trainee? Сега ще ги стресна с изисквания и термин 2009  Laughing

# 147
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
докато се разправяте за кухненски машинки, аз сготви и се подух от ядене  Whistling

който се интересува от тайланска манджа, да свирка... има веге и месояден вариант...
бях в азиатски магазин и накупих какво ли не... Rolling Eyes
дори си приподних времето, когато в Бг имаше виетнамци Wink

днес вали тук 3 пъти сняг!!!!
през останалото време грееше слънце, мноого мартенско време ooooh!

# 148
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

А на мен ли така ми се стори или никоя хесенка не ме покани на среща  Mr. Green . Хубу бе , отивайте да се къпете. Честита баня

Риен, край, засегната съм  Naughty
аз те питах още ли кърмиш, защото моят туземец съм го научила д абърка коктейли с текила.
ти не рече и гък Thinking

сега никой не те бил поканил, айде недей така Wink
ако ти имах адреса, щях да ти пратя покана, ама ейна, немма го.

за бевербунг си ползвам туземеца.... Wink
той ми оформя документите  Party

# 149
Риенски, не съм срещала други, освен сайтове с добри напътствия към кандидата. На "готови" мотивационни писма не съм попадала. Не съм и търсила. С годините се самоусъвършенствахме. Mr. Green
Както обаче сочи науката, добре написаната биография, но и способността ти да се продаваш са решаващи. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт