На море в Турция - all inclusive

• 206 760
  • 657
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ИДЕТЕ СЪС САМОЛЕТ!

Просто е безумно мъчение с автобус.
разликата в цената не е много ....
E, да- има, няма 200 лв....  Wink
Аз за 200 лв. ще се върна с още едно кожено яке от Турция.
Ще преживея още едно пътуване с автобус, айде.  Wink

# 421
  • София
Здравейте,

на all inclusive пише месни безалкохолни и алкохолни напитки.
Интересува ме каква е бирата, момичето в агенцията ми каза, че им е много хубава, но на тях не може да се вярва
Да, на Мармаирс в Емре бийч твърдият алкохол и вината бяха месТни.  Wink
Но бирата беше само наливен Tuborg, въпреки, че и на нас ни бяха казали от тук, първо, че е Ефес.  Wink

# 422
Благодаря ти мона лиза

за първи път съм в чужбина на почивка и избрах all inclusive,
за да съм по-ориентирана там, а и много обичам бира  smile3559.
И ще ми излезе по-евтино така вместо да си плащам за всяка Shocked
Писах по рано  -  от 29.06 съм в Club Festival 4 * Кушадасъ с моя и ще прелитаме с чартер
Ще пиша много като се върнем

А, да питам пушачките колко стека можеш да пренесеш
И приятен ден

# 423
  • София, България
Благодаря ти мона лиза

за първи път съм в чужбина на почивка и избрах all inclusive,
за да съм по-ориентирана там, а и много обичам бира  smile3559.
И ще ми излезе по-евтино така вместо да си плащам за всяка Shocked
Писах по рано  -  от 29.06 съм в Club Festival 4 * Кушадасъ с моя и ще прелитаме с чартер
Ще пиша много като се върнем

А, да питам пушачките колко стека можеш да пренесеш
И приятен ден
не е истина че може по два - по един само на човек  Peace
От безмитния на летището има по две цени - гледай тези които са за извън европейския съюз - това е много интересна подробност. Като пазаруваш ти искат билета, ако си за към ЕС, цените на цигарите са 2 пъти по скъпи от това ако пътуваш за Турция. Едните етикети са червени, другите бели. Не е трудно да се ориентираш, защото си пише EU и Non EU  Peace

# 424
Мона лиза заинтеигува ме ,това което си писала за безмитните магазини.В такъв случай е по-изодно да се пазари на отиване ,а не на връщане така ли?Ние сме решили тази година подаръците з ародни и приятели да са уиски или цигарки от безмитние и мислихме да ги купим на връщане.Миналата година не успехме да си напазарим почти нищо.Но от това,което виждам ,че си обяснила май няма смисъл да купувама  newsm78или аз не съм разбрала правилно?

# 425
  • Шумен
ние искаме със автобус :
защото сме от провинцията, 7 часа пътуване до София
защото вместо да даваме парите за самолетен билет и летищни такси искаме да останем по дълго на море
и се надяваме по пътя да видим и част от Турция /доколкото е възможно/

пък и не сме толкова претенциозни и можем , поне си мислим че можем да издържим едно пътуване Wink

# 426
Здравейте,
с мъжът ми заминаваме на почивка в Кушадасъ в х-л Адакуле 5* на 06.06. Хотелът е невероятен. Моля тези от вас, които са ходили в Кушадасъ, споделете, какво си струва да се види там освен Ефес и Памуккале? Чух за разходки с яхта. Какви са цените на тези екскурзийки?

# 427
Една молба  Praynig

Имам идея да импортирам дядото от БГ в Турция, zа да си прекарваме отпуската zаедно там, и сега търся туроператори, които предлагат 4артери от Варна преz септември.

А с кола от Варна е мисия невъzможна, или?  newsm78

# 428
  • София, България
Мона лиза заинтеигува ме ,това което си писала за безмитните магазини.В такъв случай е по-изодно да се пазари на отиване ,а не на връщане така ли?Ние сме решили тази година подаръците з ародни и приятели да са уиски или цигарки от безмитние и мислихме да ги купим на връщане.Миналата година не успехме да си напазарим почти нищо.Но от това,което виждам ,че си обяснила май няма смисъл да купувама  newsm78или аз не съм разбрала правилно?

МИсля че така или иначе в турските безмитни е по-скъпо. Надявам се добре да съм обяснила за българските  Peace
Така или иначе евтините цени са за нас, защото пътуваме извън ЕС. Поне един път сме на далавера  Mr. Green

# 429
  • край Дунав
Момичета, не съм пушач, ама само като пример-на летището в Анталия на безмитния марл борото беше 24 евро-стек-да не коментирам, че другите не падаха под 20 евро за стек.Имаше само едни турски за по около 16 евро, ама те май не представляваха интерес.направо ви съветвам да си купите оттук-там е убийствено.цените, както писах преди седмица в по-горен мой пост са правени за руснаци-много ги харесвам, ама от къде толкова пари Moneyи цените са правени по тях.Правя сравнение-имам малка дъщеря на 6,5 год -впечатлява се от модата по уингз-сещате се -като батман , ама за момичета-та...тук раница за у-ще струва около 45 лв/ужасссс/ там видях раница, която е с телескопична дръжка и се вози на колелца за 138 евро-сто тридесет и осем-може да бъркам с 2-4 евро-направо си носете всичко оттук.
Относно бирата в ресторантите на ол инклузивните хотели-пиете колкото си искате и освен безалкохолните, които са предимно плодови си казвате на сердитьора какво вино искате-бяьло иби червено или бира и кока кола заявявате.при нас сервитьорите носеха на подноси и оставяха на помощните маси и непрекъснато допълваха като понамалееше.
Не знам марката на бирата, ама беше много приятна.Ако не ви се чете отначало-питайте пак-с голямо удоволствие ще разказвам  Peace

# 430
  • София
На летището в Анталия е много дебело с цените, аз доста пътувам служебно и бая съм си отвисяла по летища, но там ми се видя определено скъпичко. Оттук безмитния на излитане, май е една идея по-евтин от този на кацане, особено ако има промоция на цигари ( най-често правят на Карелия и Давидофф може и да не съм права, но аз поне все за тези двете гледам), но пък тук изборът е по-постничък. Позволеното количество е 1 стек на човек. За това съм сигурна. За бирата  - в нашия хотел беше в Ефес в кутии в минибара и наливна по баровете. Мъжът ми каза, че е горчива и газирана. Аз не употребявам, но ние купихме 3 стекчета по 6 бр и вече 3-та седмица черпим и се опитваме да ги пробутаме на който дойде на гости, ама нещо не вървят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 431
Момичета имате ли информация има ли места за август за Кущур клуб-Кушадасъ?
Ако има някой който работи в тур фирма нека пише може и на Л.С
В сайтовете не дават инфо и ни е трудно да се ориентираме.
МЕРСИ  bouquet

# 432
  • София, България
Момичета имате ли информация има ли места за август за Кущур клуб-Кушадасъ?
Ако има някой който работи в тур фирма нека пише може и на Л.С
В сайтовете не дават инфо и ни е трудно да се ориентираме.
МЕРСИ  bouquet

без да се обадите  в агенцията няма да стане  Peace

# 433
  • София, България
Момичета  Hug
каня се да ви задам умопомрачителен въпрос  Mr. Green
Някой да е бил или чул за хотел в Турция където предлагат и свинско?  Blush

То аз четох точно за Барута, една руска лелка беше писала, че 2005, точно когато го отворили имало пържен бекон за закуска и друго свинко, ама тази година нищо такова не видях  Mr. Green
за всичко друго са много отворени - алкохоли, цигари, свалки - но за свинското, просто не могат да го преглътнат  Tired

# 434

Общи условия

Активация на акаунт