LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 082
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 135
А 36900 и прибори ли дава, освен покривка  newsm78 Аз си мислех, че само покривка  Embarassed Вълнува ме, защото ако има и прибори, може би ще натежи пратката и ще е за митница  newsm78 Ако някой е получил вече с този код, да сподели  Praynig

Някой беше писал, че само приборите от този код са 700-800 грама.

Мерси   bouquet Лошо, ще се ходи на митница явно  ooooh!

# 136

Най-вероятно е с пола от същата материя и не си личи на снимката. Иначе с тази дължина от 55 см. ...  newsm78 дори ми се струва късо.

# 137
  • София
А на тази риза какъв и е проблемът - хем евтина, хем има номера.
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-a-jabot.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 138
Момичета имам нужда от помощ. Мъж ми си хареса тези обувки http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3685322&Size … ue&ksource=-1
Дали има изобщо код, който да ги намали 50% - защото са PRIX VERТ ??? newsm78
Обещах да му ги взема за рождения ден и ако не ги намаля ще трябва да спра да поръчвам за мен и Бобо Embarassed

# 139
А 36900 и прибори ли дава, освен покривка  newsm78 Аз си мислех, че само покривка  Embarassed Вълнува ме, защото ако има и прибори, може би ще натежи пратката и ще е за митница  newsm78 Ако някой е получил вече с този код, да сподели  Praynig
Аз получих с този код маратонки, пухенка и бебешка шапка плюс приборите, 4 салфетки и покривка. Колета беше 3,200кг, на митница. При мен обаче якето си беше обемно, та не знам.

# 140
Момичета имам нужда от помощ. Мъж ми си хареса тези обувки http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3685322&Size … ue&ksource=-1
Дали има изобщо код, който да ги намали 50% - защото са PRIX VERТ ??? newsm78
Обещах да му ги взема за рождения ден и ако не ги намаля ще трябва да спра да поръчвам за мен и Бобо Embarassed

Пробвай с 36 900 - с него намалих други маратонки на Кок Спортиф.

# 141
Аз получих с този код маратонки, пухенка и белешка шапка плюс приборите, 4 салфетки и покривка. Колета беше 3,200кг, на митница. При мен обаче якето си беше обемно, та не знам.

Ами, аз имам едни дънки, чанта и бебешка блузка; може би има шанс да дойде на пощата, но каквото такова  Hug

# 142
ми тогава да си намеря една доброволка да свърши тази работа, има ли някоя от вас да ми отдели 5 минути време?
мятай на лични, ако искаш

# 143
Може някъда да сте писали за тези обувки, но не намирам http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324116776 … e&pagesize=16 как са с номерацията, точния номер или +1
Благодаря

# 144
  • Петрич
здравейте!и аз направих поръчка за сефте но от снощи ое  не е обработена пише нещо катоEN COURS D'ENREGISTREMENT.опитах се да го преведа обаче не можах.но иначе кошницата е празна.искам да благодаря на всички във форума защото ми помогнахте доста много да се ориентирам.засега нямам действащи кодчета но сигурно ще се появят

# 145
здравейте!и аз направих поръчка за сефте но от снощи ое  не е обработена пише нещо катоEN COURS D'ENREGISTREMENT.опитах се да го преведа обаче не можах.но иначе кошницата е празна.искам да благодаря на всички във форума защото ми помогнахте доста много да се ориентирам.засега нямам действащи кодчета но сигурно ще се появят

Днес май е неработен ден за католическите страни - т.е. брой го за неделя. И както в събота и неделя поръчките се обработват по-бавно.
Не се притеснявай.

# 146
  • София
Моля някой, които е поръчвал от панталнни или поли, и нещо с еластан в него, да измери горе на талията за размерите 42, 44, 46. Много се чудя кой размер точно съм

# 147
За Уброто пробвай с 45381. На мен ми ги намаляваше и с този код и с 36900, бяха в кошницата заедно със сандалките от 12 евро, за които по-горе стана въпрос.
Въпросните маратонки ги взех на сина ми 36 номер и си отговарят (поне детските).Подметката е нормална не е каучук нито пък са стоножки така ,че стават за ходене.Просто са малко по-груби,защото са направени за спорт , с повече шевове и кожата е малко по-твърда.И аз ги намалих с код 45381 заедно с детските сандалки и едни бебешки блузки за малката.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

# 148
Момичета, може ли някоя от вас да ме ориентира кой размер панталони трябва да поръчвам за мъж със следните “манекенски “  Laughing размери:
Талия – 106см
Височина – 1.90м
Тегло –  98кг
Дотук съм уцелила размерите на тениски и ризи (№45/46).
По таблиците в LaRedoute ми излиза че трябва да взимам панталони №56, но четейки отзивите тук, този номер май ще ни е голям.
Моля за малко помощ, че ще вземат да ми спрат финансовите постъпления!!!  Mr. Green Praynig Praynig

# 149
Mоля ви дайте ми информация за тези обувки много ми харесват...отговарят ли си на номера,наистина ли са лачени???  Embarassed  http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6526705&Size … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт