LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 533
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 345
  • varna
някой пуснали си поръчка с чек?
аз днеска пуснах по пощата принтираната си кошница+чека,да пътуват към франция Simple Smile
даже си сложих и код за подарък,малко съм нагличка а Flutter дали ще ми го признаят-ще видим Praynig

# 346
  • varna
а и някой искаше кодове за по големчико намаление-аз имам тези:
75817-50%
77704-65%
58157-40%

# 347
fonce означава че цвета е наситен,т.е когато е прикачен към цвят се превежда наситено ...(в случая розово)
При мен код 15741 ми намали 15 евро но не махна доставката.Забелязах че кодове заповащи с едно са предимно персонални и не действат при всички.
Код 65137 при мен намали също стоки с намаление ,но маха 15 евро от първоначалната цена ,код 65129 маха 10 евро по същия начин.  Peace

# 348
  • Sofia
а и някой искаше кодове за по големчико намаление-аз имам тези:
75817-50%
77704-65%
58157-40%
пиши за какви цени са и кои колекции Peace

# 349
  • Варна
Една оферта за намаление на мебели.
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-LZ7IL-DD-6ZC01I
Те няма да ги доставят до тук, но пък можем да погледаме. Laughing

# 350
на всичко отгоре нещо стана и нещата не влизат в кошницата??? newsm78
Зара, понеже си нова в "нета" моля те едно нещо. Избягвай излишни коментари, като "ок" " Мерси" "пробвам" и за всяка една дума от тези едно мнение. Това тук се води спам и натоварва темата излишно. Все пак всички ние получаваме известие за ново мнение и е доста дразнещо да установим, че някой е написал само "ок". На всеки се случва, но нека не е на всяка страница по 5 пъти.
А и такива са правилата във форума.
Благодаря!

# 351
Буквален превод-Вече имате регистрация-създаването невъзможно.Да не би да използваш същия имейл?
Хм...да не би да съм я направила  newsm78 Не ползвам същия мейл, но след като отбелязах абонаментите ме върна назад и аз повторих  Thinking Сега ще видя какво съм сътворила  ooooh!
Да попитам само от къде излизате от сайта, в смисъл за да излезете от единия си акаунт и да влезете в другия  newsm78 Че в момента съм в моя  Rolling Eyes

# 352
  • София
Да попитам само от къде излизате от сайта, в смисъл за да излезете от единия си акаунт и да влезете в другия  newsm78 Че в момента съм в моя  Rolling Eyes
Bonjour, ....... (Si vous n'êtes pas ...............: Identifiez-vous) Кликваш върху последното- identifiez-vous

# 353
Bonjour, ....... (Si vous n'êtes pas ...............: Identifiez-vous) Кликваш върху последното- identifiez-vous
  bouquet
Ами аз съм я направила  ooooh! Голяма съм шматка  Embarassed Embarassed Embarassed Започвам да пълня кошницата  Mr. Green
Малко да ви разсмея сега, ако знаете какво ми се случи  Laughing В нашата поща, ме питаха преди от къде поръчвам и бях дала сайта на пощаджийките. После искаха ако си харесат нещо да им поръчам и едната ми даде скайпа си. И снощи вечеряме с мъжа ми и скайпа пиука, поглеждам и тя ми пише- Имаш поща от Франция, не знаеш ли?  Laughing Щях да умра от смях, имам си опция вместо известие в пощенската кутия (коетоили не идва или закъснява), уведомяване по скайп  Joy Днес ще ходя да видя какво е, че имам поръчка от 13.03., но може и каталог да е  Rolling Eyes

# 354
15741 и при мен на единия акаунт не се прие добре Mr. Green ще опитам на другия,би било добре още един 65137 Party
Ако стане, информирай ни моля.  Praynig
Аз имам подозрение, че макар с различни цифри, кодове с еднакво значение, като в случая, не могат да се използват отново. Затова и не пробвах, но може да греша.

Не, всеки код си е различен и може да се ползва, независимо че може да касае едни и същи намаления или подаръци. Peace

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:13 от Bastet

# 355
Момичета, при първа поръчка могат ли да се ползват тези кодове?

# 356
Момичета, при първа поръчка могат ли да се ползват тези кодове?
ползвай на воля  Peace

# 357
аз съм "за" да се синтезират на едно място работещите кодове
само за информация
prix mini-при мини, а не прикс
bon d'achat-бон д'ашат, а не бон д'атчат
това последното докато разбера какво е, много се пулих

ще си позволя да поправя - не е бон д'ашат, а е бон д'аша - на френски не се чете съгласната в края на думата, изключение само звуковете m, n, c. Peace И тия думи - бон д'аша, нот д'авуар и т.н. аз ги превеждах 20 пъти - може да бъдат сложени за улеснение в първия пост.

# 358
На 13.03 си поръчах това яке:    http://www.laredoute.fr/vente-le-blouson---esprit-motard-.aspx?p … e&pagesize=16     и тези маратонки:    http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cruzeiro-mt-de … e&pagesize=12

Понеже не успях да схвана кога пратката отива на митница или по пощата (дали зависи от кг-те или от парите), може ли някой да ми каже къде по-скоро да я очаквам и евентуално да си я потърся, ако не получа известие.
Мерси!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:30 от vergi

# 359
Вижте какво ми дойде на емайла,

Общи условия

Активация на акаунт