LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 476
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета.Зная,че беше обсъждан този тренч,но не мога да намеря коментарите и искам да помоля тези които го имат да ми помогнат с размера,до сега не съм поръчвала връхна дреха и се двоумя с размери:гръдна об.-85см,талия-74см кой размер да поръчам?
Dбес го получих невероятен е и аз го поръчах с ваша помощ мерси много на момичето което ми даде пълна информация.препоръчвам го.Моя е 46-48.

Можеш ли да покажеш снимки на живо ?  И за колко време получи поръчката?

# 481

Сиво-синята блуза с шампата на цветя, каква материя е? Благодаря ти, ако слошиш и линк при възможност  bouquet

# 482
Виждам,че няма 168,значи 174.Аз съм 172 и 174 ми е големичко,широчко по-скоро,но то такъв си му е и модела...мисля си,че 168 би ми било по-добре все пак.

# 483
 Разпънете ме на кръст,ама има ли някой да чака от 12.02 ?????. Много ми е важна тази поръчка и точно с нея ще стане проблем,явно........ ooooh!  Crossing Arms

# 484
  • Sofia
Чакам от 14.02 за поща

# 485
  • Варна
Якенцето за пролет ли е, става ли за момченце  Hug

Ами аз го взех точно за момченце и въпреки, че е в секцията за момичешките дрешки, по-скоро е за момче - твърде много джобове, ципове има. А хастара е пък камуфлаж блед... За пролет, тънък плат и тънка подплата памучна  Peace

# 486
  • Sofia
Някой получил ли е такова якенце?
Хубаво ли е? Да не е някой остър шушляк.  Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7692501& … ue&ksource=-1

# 487
  • Пловдив
Разпънете ме на кръст,ама има ли някой да чака от 12.02 ?????. Много ми е важна тази поръчка и точно с нея ще стане проблем,явно........ ooooh!  Crossing Arms

ДНес си взех моята от 12.02. - остана тази от 16.02
Получих също така 3 поръчки от 14.03.  Mr. Green

# 488
  • БУРГАС
Здравейте момичета.Зная,че беше обсъждан този тренч,но не мога да намеря коментарите и искам да помоля тези които го имат да ми помогнат с размера,до сега не съм поръчвала връхна дреха и се двоумя с размери:гръдна об.-85см,талия-74см кой размер да поръчам?
Dбес го получих невероятен е и аз го поръчах с ваша помощ мерси много на момичето което ми даде пълна информация.препоръчвам го.Моя е 46-48.

поръчката ми беше от 17 днес ги получих.

# 489
  • Враца
ВЯРА   това смело поръчвай..днес систъра го получи...много е хубаво, но леко уголемено ми се стори така че -1 според мен вземи (уголемяването идва от ластика отзад)...довечера ще пускам реални снимки и на другите и покупки от 16...всичко е много хубаво

# 490
  • БУРГАС

поръчката ми беше от 17 днес ги получих.

# 491
  • Варна
Някой получил ли е такова якенце?
Хубаво ли е? Да не е някой остър шушляк.  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7692501& … ue&ksource=-1
Не е остър шушляк, меко е. Имаме в синьо и тъмно червено - синьото по ми харесва. Не е нещо кой знае какво, но за парите си е супер. Качулката не се маха. Подплатено е с хастар минат на ромбоидчета, а качулката е подплатена с полар. Става точно за сега, между зимата и пролетта...

# 492
  • на пистата
вие четете ли ooooh!,100 пъти съм пускала снимка на тоя тренч
анита -анита за 36 размер си Peace

# 493
  • sofia
Bastet , по-тъничка материя, отколкото очаквах е. Не съм много в час с материите, но е една такава памучно-хастарена, прозрачничка, но много приятна. Ето линк, ти поне ще се ориентираш по описанието http://laredoute.fr/vente-blouse-enfant-active-wear.aspx?product … e&pagesize=16 Размер 174 е. Аз съм 173 и ми е тъмън, ако бях взела (както съм правила 168), нямаше да мога да се вмъкна в нея.

# 494
  • София

bebolina1, кажи си моля те мнението за червения потник с връзките отдолу......като материя как е и по-свободно ли стои като е облечен  Rolling Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт