LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 401
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, някой знае ли каква е разликата между трите ширини на панталона:
 http://laredoute.fr/vente-pantalon-etroit-fille-okaou.aspx?produ … e&pagesize=16
http://laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-standar … e&pagesize=16 Мисля ,че става дума за дебелината на детето-виж таблицата на малката стимка- нещо като слаб, стандартен и голям. Просто явно на някои артикули им модели за "различни" деца

# 676
Не знам дали е обсъждано, но не намерих отговор на въпроса си -  Има ли проблем да се порчва повече от веднъж на ден???

# 677
  • София
Момичета, някой знае ли каква е разликата между трите ширини на панталона:
 http://laredoute.fr/vente-pantalon-etroit-fille-okaou.aspx?produ … e&pagesize=16
http://laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-standar … e&pagesize=16 Мисля ,че става дума за дебелината на детето-виж таблицата на малката снимка- нещо като слаб, стандартен и голям. Просто явно на някои артикули им модели за "различни" деца

# 678
Не знам дали е обсъждано, но не намерих отговор на въпроса си -  Има ли проблем да се порчва повече от веднъж на ден???
Доколкото знам - не

# 679
  • sofia
МОмичета имам поръчка от 17.03 ,но още я няма ,кога най рано да я очаквам?
зависи дали е за пощата или за митницата

# 680

Не, няма, но има редки случаи, в които са обеднявали поръчки на един потребител от един ден.

# 681
  • на село
Момичета има ли някой, който е пазарувал с ЧЕК/ не ваучер/ и си е получил вече нещата.
Минаха 20 дни откакто им изпратих чека, с разпечатана кошница и указания, а досега ни вест,
ни кост от тях.

Уффф, пак ли трябва да им пиша  Twisted Evil.

# 682
  • София
Случвало ли се е на някой докато разглежда сайта или докато опитва да се регистрира да му излезе следното съобщение:
Има проблем в сертификата за защита на тази уеб страница.
 Проблемите в сертификати за защита биха могли да бъдат индикатор на опит да бъдете заблудени или да се прихващат данните, които изпращате до сървъра. 
  Препоръчваме ви да затворите тази уеб страница и да не продължавате с този уеб сайт. 

На мен за втори път!!! Различни дни, но сега като излезе за втори път се замислих....

# 683
  • varna
Момичета, вече никой не споделя да е получил каталог. Което пък ме навежда на мисълта, че явно няма да изпращат повече. Та искам да помоля, ако някой има излишен да ми даде, аз ще си поема пощенските.
аз получих тези дни,моя са го пратили на 28.02,такаче имаш още шансове-хубавото е че материйте се виждат по добре в каталога,и за обувките може да се добие по ясна представа,в каталога изглеждат по добре нещата Peace

# 684
Днес получих поръчка от 17.03 на пощата, използвала съм код 65137.
Това са нещата
- малко прилича на риза от битака
-тази е много хубава
-хубави са.

Интересува ме това яке. Знам, че много мами го имат. Моля ви, напишете размери на номер 156 или 162.

Извинете ме, ако вече е обсъждано.

# 685
  • Sofia
Някой да е поръчвал тези гащеризончета,дали отговарят на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7524650& … ue&ksource=-1

# 686
  • varna
Случвало ли се е на някой докато разглежда сайта или докато опитва да се регистрира да му излезе следното съобщение:
 Проблемите в сертификати за защита биха могли да бъдат индикатор на опит да бъдете заблудени или да се прихващат данните, които изпращате до сървъра. 
  Препоръчваме ви да затворите тази уеб страница и да не продължавате с този уеб сайт. 

На мен за втори път!!! Различни дни, но сега като излезе за втори път се замислих....
и на мен ми се случвало няколко пъти,ама няма проблеми Peace

# 687

Да - и затова трябва да сложиш префикса www.  пред laredoute.fr

# 688
  • varna
Момичета има ли някой, който е пазарувал с ЧЕК/ не ваучер/ и си е получил вече нещата.
Минаха 20 дни откакто им изпратих чека, с разпечатана кошница и указания, а досега ни вест,
ни кост от тях.

и аз преди 2дни им пуснах такава поръчка,ама като станат 10дни мисля да им драсна някой ред да ме уведомят като дойде писмото при тях,пиши им,няма нищо лошо Peace

# 689
  • varna
ни кост от тях.

и аз преди 2дни им пуснах такава поръчка,ама като станат 10дни мисля да им драсна някой ред да ме уведомят като дойде писмото при тях,пиши им,няма нищо лошо Peace
извинете докато видя че е публикуван поста и натиснах копчетоSad

Общи условия

Активация на акаунт