LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 332
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 020
  • sofia
Относно офертата за Рататуй. Аз имам три акаунта, но две картички. Офертата е дошла на третия, а картичките и двете ги отхвърля, защото са ползвани в предишните два. Ако някой иска, аз ще му пратя името и паролата на третия, той да поръча от него. Така няма начин да видя данните от картичката му. Давам подаръците, а за мен да остане намалението (всички тези врътки за едни балеринки). Направо може да си поръча на неговия адрес. Не бих злоупотребила, просто е много хубава оферта, та ако някой иска да се комбинираме  Hug
И моля, в темата да бъдем по-гостоприемни и толерантни. Момичето (визирам Зара) си промени и името да не ви се натрапва. Еми питала, много важно, тя темата е за питане. Тези, които перфектно се справят сами без питане, защо са тук? Подобна стадна жестокост съм виждала само в училище. Не ми отговаряйте, за да не спамим, но спестете малко високомерният тон, не може да обиждате някого, когото не познавате, без оглед на чувствата му. Никой не е такова перде, че да не му пука, когато всички му се нахвърлят... Heart Eyes

# 1 021
  • на пистата
я дайте да я видя тая оферта,че нещо съм изпуснала а уж чета всичко

# 1 022
Това с гласуването за продуктите е много хубаво, но са направил някаква огромна форма за попълване и т.н. Сега го пробвах. Иначе ще е чудесно човек да може да се ориентира и по рейтинга, не само по картинките.
А за Рататуй и аз нямам оферта. (((( НЕ че ми трябва де, но...))))
И за пореден път да се оплача - още ми няма поръчката от 14.02 изпратена на 21.02.
Сори за спама

# 1 023
  • sofia
я дайте да я видя тая оферта,че нещо съм изпуснала а уж чета всичко

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=18 … urecode=001RO8520

# 1 024
  • Враца
iv4ence пробвай с любимия на зетя код 47570, който ми ги намали на 62 е (+5е доставка), другия код е 20125 сваля 75 е но над 210е кошница

# 1 025
  • София
Извинете ме за глупавият въпрос, не съм поръчвала никога. Как разбирате кога  и къде може да използвате тези кодове, в смисъл за определени артикули ли са или вие си решавате и къде се въвеждат тези кодове?

# 1 026
здравейте,
сестра ми е направила поръчка, но понеже няма да може тя да я вземе е посочила моето име и адрес като получател. Това което се появява в статуса на поръчката в графата Ma livraison е A l'adresse de livraison choisie, което означава че адреса е избран, но това което ни притеснява е дали това известие се променя на a domicile.

# 1 027
  • sofia
buni, под кошницата ти долу дясно има поле Je bénéficie d'un code offre spéciale. Там вкарваш кода, ако не действа горе ти изписва съобщение с червени букви. Кодовете се използват с проба.

ddaannii, според мен трябва да се промени на a domicile. Няма логика да се третира различно.

# 1 028
  • на пистата
така остава A l'adresse de livraison choisie

# 1 029
Хайде и аз пуснах токущо поръчка с Рататуйчето.......много изгодна.....Намали 16евро+БД+раничката..... Peace

# 1 030

Писах им, че много им благодаря за изпратените досега оферти и много бих желала да получа офертата с рататуи, която моя приятелка вече е получила.
Проблема е, че не съм писала на подходящия адрес, получих автом. отговор да търся отговор на въпросите си в сайта на Помощ.
Бихте ли ме насочили къде точно да пратя запитването си за офертата. Благодаря!
cvancoil@redoute.fr Я вземи да притесниш ей тази дама.Предполагам,че тя има нещо общо с кодовете,защото на мен ми изпрати писъмце за анулирана поръчка поради некоректно използван персонален кода(истината е,че поръчката беше за по-малко от 10 евро и сигурно затова я отказват) - за безплатна доставка.

# 1 031
  • София
така остава A l'adresse de livraison choisie

Потвърждавам  на 100% Peace

# 1 032
Момичета, искам да ви се похваля Laughing Току що успях да пусна първата си поръчка успешно. Hug Но трябваше да  направя нов акаунт на името на мъжа ми и оттам от раз ми прие картата и всичко е наред поне за сега.
Много съм доволна.

п.п.А от банката ми казаха, че проблема е при французите, а не в картата и не би трябвало да има проблем.

# 1 033
Днес получих последната си поръчка -  поличка  отблизо и отзад с подарък  кафяв тренч -  никак не е лош, показвам капачето над джоба
Извинявам се на засегнатите Hug
И аз съм питала - във форума и на лични, но само ако съм се блъскала и търсила начин да се справя сама, и не се е получило. Само веднъж ми се случи на една страница да пиша три пъти(не знаех, че мога да редактирам поста си) и дъщеря ми ми отправи забележка във форума.  Embarassed

# 1 034
Някой поръчвал ли е това сако http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6075967& … ue&ksource=-1
 Мисля,че не съм го срещала из темите.Ако някой го има моля да каже нещо повече за него,хубаво ли е( ако има реални снимки  bouquet)

Общи условия

Активация на акаунт