LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 280
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 125
Момичета,това е от две части,нали?Че не съм много сигурна newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-le-jogging.aspx?productid=32412777 … e&pagesize=16
В описанието е включен панталона.
Комплект е + долницата,аз съм го поръчала чакам след някой друг ден или седмица Peace
Благодаря за отговорите,ама и аз вече го поръчах newsm10

# 1 126
  • София
Някой да се е сдобил с тези сладки сандалки?

Много ми харесват и се чудя кой номер да си поръчам, а ако ви хрумва някой код за намаление също би ми било от полза.

Аз ги имам, намалих ги със 78190 на около 22 евро, номер 36, мога да ги измеря, ако искаш. Много ми харесват, влюбих се като ги видя, но на мен лично ми едват по-теснички, а нямам широк крак, сега ги разтъпквам вкъщи, мисля, че ще ми обиват, ама ще си ги нося, изкуствена кожа са, моите са точно бежови     

# 1 127
Може ли инякой да ми измери стелката на обувка 29ти или 30ти номер. По конкретно ме интересуват тези

Днес ги получихме но номер 34,бих могла да ти помогна с това че моята дъщеря носи 32-33 номер......тези
34 номер са и една идея по-големи(съвсем мъничко)...аз от страх да не са и мънички 4е вече си имаме 3чифта по-големки
с две думи ако се колебаеш между два номера вземи по-големия..... Peace

# 1 128
  • София
Момичета, извинявам се, че ще попитам,
но някой има ли представа какво става с
мама Бобо /Таня /.
От няколко дни се опитвам да се свържа
с нея  по телефона, но не вдига.
На Скайп и на Кю я няма  Rolling Eyes
Ако някой има информация за нея, нека
ми драсне на ЛС.
Не за друго, а съм притеснена
дали са добре, че малкия беше болен.

# 1 129
Има ли някой,който е поръчвал тези хубави обувчици (които очевидно се харесват на всички )  Grinning 
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=16
 в номер 36,защото бих искала да се обзаведа и аз с тях,но ме притеснява да не са ми големи и бих искала да разбера размера на стелката.Ще бъда много благодарна Simple Smile
Имам два цвята. Взех си ги +1 и съм доволна. Моят номер ми е малък, а пък и брезентът няма да се отпусне.
А колкото до пазаренето от Laredoute, мисля че съм пристрастена - да изнамирам красоти(дали имам вупиюща нужда от тях е друга тема), кодове за намаление, да сондирам мнение, да чета мненията на момичетата и понякога да се хиля на глас, да се умилявам, гледайки страхотни бебешори... това е страхотно преживяване и няма да му изневеря. Въпреки, че все не ми стига времето.
Ако искаш размери, имам 36 и 37 номер в момента в къщи.

# 1 130
Някой опитвал ли е да попълни заявката за томболата?/ в дясно на сайта/ Аз реших да се регистрирам, въпреки че не разбрах всичко, което пита Blush, обаче не иска да ми приеме пощенския код с 4 цифри  newsm78 Та питането ми е дали е възможно да сложа примерно 0 пред него  newsm78 или ще реши, че не са ми коректни данните?!?
Каква е тази томбола? Аз такова нещо не намирам  newsm78

заповядай и успех  Peace http://www.laredoute-jeuxdemode.fr/

# 1 131
...
Ако искаш размери, имам 36 и 37 номер в момента в къщи.

Може ли да те помоля за някакви размери за 37 номер?  Praynig
Аз вече съм ги поръчала де, но все пак  Crazy

# 1 132
Някой опитвал ли е да попълни заявката за томболата?/ в дясно на сайта/ Аз реших да се регистрирам, въпреки че не разбрах всичко, което пита Blush, обаче не иска да ми приеме пощенския код с 4 цифри  newsm78 Та питането ми е дали е възможно да сложа примерно 0 пред него  newsm78 или ще реши, че не са ми коректни данните?!?

Току-що имах този проблем. Проблемът не е в пощенския код, а че си написала точки и запетаи в адреса. Махни ги и пробвай пак.
В кода е. Току-що опитах пак и ми изписва, че пощенския код трябва да е 5 знака

# 1 133
Може ли инякой да ми измери стелката на обувка 29ти или 30ти номер. По конкретно ме интересуват тези

Днес ги получихме но номер 34,бих могла да ти помогна с това че моята дъщеря носи 32-33 номер......тези
34 номер са и една идея по-големи(съвсем мъничко)...аз от страх да не са и мънички 4е вече си имаме 3чифта по-големки
с две думи ако се колебаеш между два номера вземи по-големия..... Peace
Благодаря Hug

# 1 134

Току-що имах този проблем. Проблемът не е в пощенския код, а че си написала точки и запетаи в адреса. Махни ги и пробвай пак.

Аз сложих нула от пред и ми го прие но ме съмнява че е само за Франция,защото никаде не пише държава(или аз не съм видяла),но я сместих нашата родина в графата кадето се попълва града
 Mr. Green

# 1 135
Moмичета, имате ли код работещ за зелени цени, конкретно спортни стоки, благодаря  bouquet

# 1 136
  • Варна
И да ви кажа нещо важно за ваучерите - когато пазарувате с ваучер, уверявайте се ,че имате повече пари в картата, защото блокират цялата сума - сумата на ваучера и остатъка . Не знам след колко време ги разблокират - на мен още не са от поръчка от 18.03

Не съм много сигурна. Thinking При мен се получи точно обратното - не съобразих, че, ако поръчам само с ваучери, поръчката ми ще слезе под 10 Е, и стана така, че доплатих с картата си само 1,70 Е и толкова ми блокираха, а сега статусът ми е А ла ливрасион (или както там се чете), та не знам дали ще си получа поръчката. ooooh!

# 1 137

Аз сложих нула от пред и ми го прие но ме съмнява че е само за Франция,защото никаде не пише държава(или аз не съм видяла),но я сместих нашата родина в графата кадето се попълва града
 Mr. Green
ooooh! Защо не се сетих да изпиша държава  Sick
ps: и аз си помислих, че е само за Франция, но какво пречи да се пробваме  Money

# 1 138
  • Бургас
PeaceА случайно някой да разполага с излишен 38 номер от тези
в сайта зелени не видях вече Cryа имам зеленото сако Cry

Тео, ето ги: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=16

Но много интересно, когато избера 38 и зелено, ми дава, че ще налични след 6 седмици. А като си поиграя да сменям номерата няколко пъти, вече са налични и ми дава да ги сложа в кошницата без проблем.

# 1 139
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-aws.aspx?productid=324132 … e&pagesize=16  за това дали има действащ код да го намаля.Мн ми харесва но си изхабих 65137 за едни балеринки дето се омотават около крака мн са широки и сребърните не струват.Искам и да попитам може ли някой да ми даде линк за онези черни и сребърни балеринки с панделката отпред леко лъскави стоят дано ме разбрахте за кой говоря.

Общи условия

Активация на акаунт