Козметик - Бургас ??

• 114 947
  • 520
  •   1
Отговори
# 120
Аз  ходя  в Несебър на  Козметик тк  живея  там  Laughing Но в Бургас   козметичката   зад  сладкарница" Неделя"  е много  добра също,разполага с    чисто нова апаратура,казва се Елена Динева .Цените са    горе долу    като тези които съм написала...

А Елена Динева има ли PSP?

# 121
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Хубаво ги обсъждате козметичките, но много рядко видях в постовете ви отзиви за справянето им с кола маска. От пролетта до сега ходех чак в Равда заради една козметика, която така се стараеше над триъгълника ми, че нямам думи. Тук в Бургас съм ходила на две места и то все препоръчани, но нещо методите не ми харесаха, а и получих доста подкожни косъмчета, които само като видех и  #Crazy - по часове в банята с пинсетата и се самоунищожавах. Та въпросът ми е имате ли сръчни козметички за триъгълник, но да го маха с ленти, не с шаптули или с цяла кола. Приятен ден   bouquet

# 122
Днес ходих да ми махат мустачки с конец. В Изгрев 117 блок /нова кооперация / салон "Светла" , козметичката се казва Стела.
ти нали ходеше в 114 бл при моника какво стана с нея отказа ли се
аз пък си търся козметичка за кола на триъгълника искам в изгрев виждам че ти си ги пробвала препоръчай ми моля те и каква е цената
търся си в изгрев че тази дето ходя зад гамафона много далече ми идва пробвах една в изгрев ама не останах доволна и пак при старата се върнах
Неее,от Моника няма да се откажа никога Simple Smile Просто ми се наложи да седна при Стела, защото инцидентно ползвах и услугите на фризьорката там.
прави ла ли си си при нея кола маска мисля да я пробвам и каква е цената знаеш ли

# 123
Не. Кола си правя само при Моника.

# 124
Не. Кола си правя само при Моника.
ами и аз тогва ще я пробвам

# 125
Сега се връщам от Ваня до Грамофона.Направи ми мустака за 1 мин.,много е сръчна и пряма.Дано не съжалявам,за сега съм доволна,стои много естесвено,каза че поне 3 седмици трябва да ме изкара.че ще се разреди,че ще изтънее и без друго ми бил тънък косъма.Хубавото е ,че до сега не си го бях махала с нищо и беше с еднаква дължина всичко.дано изтрая и да не го дърпам с пинцесата.Много ме е страх да не почне да личи повече или да боде,ама както и да е вече го няма мъха.Страх ме е и от подкожни,защото съм цялата в рани по слабините,ама тя ми каза че е от епилатора.Моля ви кажете ми нещо укоражително за конеца и ефектът от него?чувствам се много добре,вярно че беше само мъх и не се забелязваше много,освен на слънце,но явно ме е подтискало някак.Ваня пълничка ли си е или е бременна в момента,не можах да преценя?Мисля другия път да се пробвам на кола на триъгълника при нея.

# 126
ами да пълничка си е радвам се че си останала доволна

# 127
Да доволна съм за сега.Беше доста критична относно веждите ми,въпреки че преди два дни ги правих при друга козметичка.Показах си и колата на триъгълника,направо се втерещи жената.Да не говорим че всички козметички до сега са ми говорили колко е вредно с тоя конец и как само ги подрязвал и след два дни пак е наболо като на мъж.Дори незнам как се навих да пробвам с конеца.Ваня ми каза че съм имала доста спукани капилярчета на лицето и да не прибягвам изобщо до кола никога на лицето.Това е ,беше доста заета и едвам ме вмъкна за 10 мин.Не ме остави да се разколебая,набързо ми дръпна мустака  Laughing  .Незнам защо сега толкова се притеснявам,изобщо не болеше,но ме е шубе какъв ще е резултатът като почне да расте и дали няма да сажалявам тогава  Sad

# 128
Аз ходих във "Фавола",момичето се казва Христина,салона е на "Лермонтов"2,ходих за дълбоко почистване тъй като имах супер много черни точки и още от първата процедура изчезнаха,естествено ходих и след това за да не се загуби ефекта от първата,но определено си заслужаваше

# 129
nadi4ka-alq , ще споделиш ли с нас последни впечатления,2 седмици след процедурата-поникнаха ли вече и кога?

# 130
да мнг съм доволна от конеца.поникват бавно и тънки,хващат се и най -дребните.Не личи грозно като никне и не бучка,от което ме беше шубе.За сега нямам и подкожни,които иначе навсякъде ме съспиват.Малко е болезнено,но не е страшно.На около 2-3 седм,си го правя,ама то от мания,не защото е порастнал много.Ако можете пробвайте,няма да съжалявате,Чудя се как до сега съм живяла без конец  Laughing пробвах и на веждите,голям кеф и самочувствие е!!!Само където Ваня ще излиза в майчинство,тъкмо я намерих,сега къде ще ходя незнам?

# 131
Аз ходих във "Фавола",момичето се казва Христина,салона е на "Лермонтов"2,ходих за дълбоко почистване тъй като имах супер много черни точки и още от първата процедура изчезнаха,естествено ходих и след това за да не се загуби ефекта от първата,но определено си заслужаваше
[/quote

Много време ли ти беше зачервено лицето?Аз съм с мн чувствителна кожа и ми се зачервява от всичко...Аз живея близо до лермонтов 2 но не се се6там точно каде може да е салона...
А с каква козметика работи??Много ли стиска?и какво точно ти прави?

# 132
ами момичета,няма шега няма измама-Ванчето от грамофа наиситина ще излиза в майчинство Simple Smile,дано всичко мине наред и тя и бебо бъдат мнг щастлива Grinning .Имате ли някакъв поглед от жената ,която ще я замества в салона?нещо не ми вдъхва доверие, Sad.не съм доволна от работата й,а и определено взема много по-скъпо от ванчето,а изобщо не работи добре като нея.коя бихте ми препоръчали сега за ефекивно чистене с конец за мустака и вежди?

# 133
Аз искам да ви препоръчам моята козметичка, от която съм много доволна. Сигурно сте я чували- Ники , работеше в   SNC, но се премести, сега е на Богориди, стариа салон на Ана.

# 134
Аз посетих едно ново студио в Славейков и си направих веждите с конец. Доволна съм и го препоръчвам. Казва се Теа House.

Общи условия

Активация на акаунт