Козметик - Бургас ??

• 114 922
  • 520
  •   1
Отговори
# 180
От 15 години ходя в ДЕА Лазур ако една от потребителките смята за семпли процедури масажа и почистването на лице,кола маска,то бих казала че това са основните процедури в един салон и там се извършват наистина от вълшебни ръце.

# 181
не съм имала случай да не ми почистят лицето преди масаж ,някаквата си маска е Рьоно,а относно топлото и студеното при положение че не сте доволни как сте обхванали всички сезони за да давате мнение

# 182
Почистване 60 лв.??? ooooh! Тези съвсем са се побъркали newsm78. От 2 години ходя при една и съща козметичка, която работи с висш клас козметика, почиства лицето ми невероятно и не ми е взела повече от 30 лв.  Почистването задължително завършва с две маски, а по желание може и да се включи ампула. Омръзнало ми е от прахвалени козметици, които като станат търсени и те цакат по всякакъв начин...  Naughty
Мама елфичка,може ли координати на твоята козметичка?
До сега никога не съм ходила на козметик и си мисля че ми е крайно време за основно почистване на кожата.

# 183
Аз ходя в студио S и съм доволна от козметичката (Ваня) ,но понеже там е малко претрупано и понякога няма часове ходих в студио КАРМЕН понеже не можех да отлагам....... нямам думи ... ходих за кола маска на триъгълника.Прави ме с някаква отвратителна кола маска,не ми махна хубаво всичките косъмчета.След като и казах че на места са останали ,ми каза че тях накрая ще ги махне,ама май пропусна после и си останаха на островчета.Както и да е.След това ми даде някаква хартия с бебешко олио и ме остави понеже дойдоха клиентки.Каза ми да се почистя сама и като за капак ми вика "Ей там е пинсетата ,ако искаш се довърши".Цялото това "удоволствие" струваше 15 лв. ГОЛЯМО прецакване...

# 184
това което наричаш отвратителна коламаска предполагам е старата топла кола,това все пак е най-добрата кола стига козметичката да може да работи с нея,тя отскубва всяко косъмче на което и да е място ако е прецизна козметичката,за съжаление малко са тези които могат да работят с такава кола.

# 185
привет. Flutter
имам час за утре в 10ч за кола на триъгълника. за сефте ще ми е... малко ме е страх, че с кола и епилатор само мустак и ръце чистя... а триъгълника вече "n" години с бръснача, та косъмчетата са доста твърди... но да питам. колко трябва да са големи, че да ги хване колата? във вторник се бръснах, че ходихме на плаж и сега се притеснявам, че не са мн порастнали за утрешното изтезание... Rolling Eyes
и др се чудя, дали да взема едно дръвце да гризна, че да не си прехапя езика от викане. Mr. Green
ама сериозно, като се сетя кво ме чака утре в 10ч и си мисля, да отскоча до аптеката да се заредя с Аулин... Rolling Eyes

и последноо, ако може инфо, координати и цени за добра козметичка в м.рудник.. Praynig
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 186
Аз ходя в козметично студио TEA HOUSE в Славейков за почистване на лице, кола маска и понякога и маникюр Wink Цените са достъпни, обстановката е много приятна, момичетата са любезни и компетентни. Козметичката се казва Мария, тя ми оформя и веждите с конец. Сърдечно ви препоръчвам този салон.

# 187
някой знае ли дали козметичката Ваня (до Грамофона) се върна след майчинство и дали работи пак там?

# 188
Някой да ми препоръча козмеичка , която не взима мого скъпо но работи кач1ествено в Бургас, не съм от редовните посетителки на козметик, но мисля скоро да започна да ходя.

# 189
Здравейте, момичета от Бургас едно мнение много ме впечатли и понеже имам СПЕШНА!!! нужда от помощ моля да ми кажете къде мога да си направя тази или подобна процедура по възможност да е в Бургас и да споделите цени...

Здравейте   бях ви обещала като мине процедурата с новата апаратура Пс П  да   ви пиша   Laughing  Страшно съм доволна ,честно казано не  съм очаквала   такова  заглаждане  чело -100 процента   все едно е работено с  ботокс ,изравни се тена    ...ефект    огледало .Това е може би   най  доброто което съм правила   слагат се коктейл от  витамини    върху  лицето  и се обработва със специална апаратура  .Препоръчвам всеки който има възможност да я опита  ...  http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6638

тази процедура в несебър си я правила доколкото разбрах или греша. би ли споделила къде точно  Praynig. аз също съм от несебър и бих искала да я пробвам. ако може да споделиш и каква точно е цената ще ти бъда много благодарна  Hug

Имам нужда от наистина добър козметик, защото напоследък имам някакви проблеми с кожата и искам да започна да ходя на почистване всеки месец и тн, а много искам  да пробвам и горе - споменатата процедура , за справка на 18 г. съм тя подходяща ли е за мен?

# 190
Трябва да  се консултирате  с козметичката , иначе с  апарата  се нанасят различни  серуми , за хидратиране , за свиване на пори , лифтинг ефект   според проблема или в зависимост от това от което имате   нужда   bouquet

# 191
някой знае ли дали козметичката Ваня (до Грамофона) се върна след майчинство и дали работи пак там?
и аз се интересувам ,надявам се да се е върнала Simple Smile

# 192
Здравейте,търся мнения за място и лице,правещо качествен химичен пилинг,
Благодаря предварително....

# 193
Аз ходя в козметично студио TEA HOUSE в Славейков за почистване на лице, кола маска и понякога и маникюр Wink Цените са достъпни, обстановката е много приятна, момичетата са любезни и компетентни. Козметичката се казва Мария, тя ми оформя и веждите с конец. Сърдечно ви препоръчвам този салон.

аз също посещавам Tea house и съм много доволна. Салона е чудесен, препоръчвам го на всички!!!

# 194
Препоръчайте ми козметичка, която да прави хубави вежди. Вече съм отчаяна по този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт