Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 663
  • 993
  •   1
Отговори
# 450
Духи- Пухи, едното, за което се сещам е да си правиш супа (примерно телешко варено) като преди консумация махнеш зеленчуците. Като понаслагаш зелените подправки (ако имаш целина на листа- екстра) и с бульона, който е станал, мисля че няма да е толкова гадно newsm78 . Аз съм го изпробвала, но с пилешка супа. Там има застройка и е малко по- различно, но... Сещам се и за кюфтета. Ако имаш скара, слагаш в каймата малко лук, чесън... И това не съм го пробвала още, но ще стигна и до него Peace

Мишле , няма да ги отвързваме до понеделник fingerscrossed

Цикони , не сме стигнали до тук от здравословно и правилно хранене. Ако беше така, нямаше да имаш нужда от слабеене и щеше да си продължиш консумацията на различните от Дюканските харни Peace . Така че наистина се замисли дали основна промяна в хранителните ти навици не е това, от което имаш нужда Hug

# 451
Бомбе, как тъй топла от чешмата? От бойлера ли? Я поясни

Не може ли да си я затопля леко на МВ?
от бойлера, да.
И аз се опулих като ми го каза доФтора, ама при мен наистина действа.
Не можело в МВ-та.Защо, не знам.

# 452
Честит рожден ден на Насти Уич! Желая ти много щастие, любов и безброй незабравими мигове!  nbirthday
Мишленце, продължавам да ти стискам палци! Ще стане, не го мисли толкова. Hug

Абракадабра, изглеждаш прекрасно!  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 11:29 от rokipagane

# 453
Бомбе, как тъй топла от чешмата? От бойлера ли? Я поясни

Не може ли да си я затопля леко на МВ?

Между другото от леля си, която е спортистка знам, че когато тя започваше да пази някаква диета задължително пиеше чаша топла вода сутрин! Действало прочистващо и засищащо !   Peace

# 454
Имам подобен клин но е цял до долу до глезена...има страхотен ефект но ако се тренира с него...като го сваля след тренировка и направо е ужасно мокърллли от мен текат реки...благодарение на този клин и LPG масаж нямам вече грам целулит  Party

Ами.. този, за който говориш, е малко по-различен.. Сещам се, имам такова за кръста..
Този - за който аз питах, е по-скоро като чорапогащник тънък и действието му се дължи на вградените в него съставки, които се освобождават постоянно и постепенно по време на носене.. Може да се носи и под дрехи - не си личи..
Уф и аз не знам вече  Rolling Eyes
И все пак - ако някой го хареса и иска да се комбинираме (1 клин е 70 лв, 2 излизат по 60).. Ако няма желаещи - ще помисля още малко и ще видим какво ще направя  newsm78

А това за топлата вода наистина действа! На мен ми е като навик вече като стана да изпия 1 чаша топла вода - до 15тина минутки бяхам в 00  Embarassed

# 455
  • София
 Добро утро на всички  Hug
newsm44 , след дълго инвестиране кантара най-после се предаде и тръгна надолу. Толкова съм щастлива, че ми идва да полетя  smile3535 . Така се чуствам благодарение на всички вас, много  Hug и  newsm51 от мен.

Мишле - от вчера стискам палците и няма да ги пускам до понеделник.
Nasty Witch   nbirthday - много здраве и късмет.
Абракадабра - страхотен резултат, изглеждаш невероятно.
Лек, успешен и много отслабващ ден   love001

# 456
  • София
Здравейте момичета  Hug
Одавна не съм писала, но не смогвам да следя темата и ми е неудобно, защото гледам повечето пишат такива подробни постове, а аз сега влизам с един телеграфен   Laughing Mr. Green  Blush

Та не съм ви изоставила  Hug Дюканствам повече от месец вече - резултата е - 8 килограма и много мерки надолу   Hug Вече всичките ми панталони мога да сваля без да разкопчавам  Mr. Green

Имам една питанка и чуденка ...
Много тежко ми идват тези 5 П дни.Карам 5/5, но на моменти направо издивявам в притеиновите - много тежко ми става  Sad По тази причина имам 2 прегрешения, които са дребни , но ме е яд де....
Та питанката ми е има ли друг начин да ги редувам....и как юе се отрази ако например са 4 П на 5 ПЗ или нещо подобно в полза на ПЗ????
Особено сега когато вече има всякакви салати е изключително трудно и еднообразно да караш тези дъъъълги 5 дни П  Embarassed
Извинявам се, ако ви се стори, че мрънкам - не е така.АКо се налага ще устискам и така (5/5) , но искам и вашите мнения  Hug Praynig Heart Eyes

И чакам с нетърпение срещата да обменим опит на живо  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 457
Здравейте момичета , виждам днес рожденничка си имаме , Насти ЧРД newsm59
Аз бих искала да кажа своето лично мнение относно така "дискутирания" въпрос за снимките и албума.На мен като "ново попълнение в редиците на Дюкан" ми се усмихна щастието да получа паролата и да видя снимките в албума.Страхотен стимул са (спор няма) , и ето тук идва и моето предложение:тъй като всички във форума сме си поставили една и съща цел - да свалим кой повече , кой по- малко  , но едно и също килограми.  Защо тогава само "старите" във форума да имат свободен достъп до албума при положение , че сигурно са го гледали милиони пъти.Нали за това е форума да споделяме , да си помагаме , за да достигнем и заветната цел -фигура , която ще задоволи собствените ни представи за красота , и не на последно място ще повиши самочувствието ни. Та мисълта ми е за да не се  " възмущават и изнервят" някой" по-стари" съфорумнички от желанието на "новичките" са визуален стимул (защото съгласете се , когато със собствените си очи видиш добрите рзултати се амбицираш много повече) да няма парола или да има такава за всички.Ако някой не желае да го гледат всички в албума да си изтрие снимките от там и да ги праща само на лични на когото желае, другият вариант е да се пускат снимките във форума и след известно време да се изтриват(както направиха много момичета предните дни).

Извинете ме за дългия пост .Дано да има смисъл от него.

Много минусчета желая на ВСИЧКИ

# 458
  • Пловдив
Дамаянти  Hug Може да преминеш на 4/3 - Асса го измисли и патентова  Party  По-лесно е и за уикендите, когато са събрани повечко хора в къщи  Peace

# 459
Здравейте момичета , виждам днес рожденничка си имаме , Насти ЧРД newsm59
Аз бих искала да кажа своето лично мнение относно така "дискутирания" въпрос за снимките и албума.На мен като "ново попълнение в редиците на Дюкан" ми се усмихна щастието да получа паролата и да видя снимките в албума.Страхотен стимул са (спор няма) , и ето тук идва и моето предложение:тъй като всички във форума сме си поставили една и съща цел - да свалим кой повече , кой по- малко  , но едно и също килограми.  Защо тогава само "старите" във форума да имат свободен достъп до албума при положение , че сигурно са го гледали милиони пъти.Нали за това е форума да споделяме , да си помагаме , за да достигнем и заветната цел -фигура , която ще задоволи собствените ни представи за красота , и не на последно място ще повиши самочувствието ни. Та мисълта ми е за да не се  " възмущават и изнервят" някой" по-стари" съфорумнички от желанието на "новичките" са визуален стимул (защото съгласете се , когато със собствените си очи видиш добрите рзултати се амбицираш много повече) да няма парола или да има такава за всички.Ако някой не желае да го гледат всички в албума да си изтрие снимките от там и да ги праща само на лични на когото желае, другият вариант е да се пускат снимките във форума и след известно време да се изтриват(както направиха много момичета предните дни).

Извинете ме за дългия пост .Дано да има смисъл от него.

Много минусчета желая на ВСИЧКИ

като ми гледаш мненията, не съм много нова.....ама аз още не съм получила парола.
Не се и натискам.Исках един път, никой не ми даде.
Така че Peace

Дамаянтииии, сърце моееее Heart Eyes Hug

# 460
В началото два месеца почти имах проблеми с ве це -то...естествено в дните П...А когато съм на фаза  ПЗ и аз като КРИ  Heart Eyes, гледах да ям чушки ! Сега вече съм без проблеми ..пия си кафето и тичам гдето требе !  Joy

# 461
дамянти аз карам 4/3.много ми е лесно и удобно и не се налага да помня кой ден какъв ми е.така или иначе аз каквото сваля го свалям първите 3 дни П така че поне аз не виждам смисъл от 5 П.не че съм свалила нещо през последните 2 седмици. Thinking

# 462
Бомбе това е важно уточнние,че аз я топлих на МВ.Утре ще я пробвам от бойлера

# 463
Малко снимки и от мен  Flutter
Преди; пак със същата блуза, сега; широките ми дънки; пак аз и в профилИ още една

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 11:42 от Atrakcia

# 464
Атракция забележителен резултат Hug Hug Hug

Ето така се стимулират всички останали-да продължат с желание и хъс.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт