ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 563
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
инка, я се свържи направо с basilisk на лични. това е Василена Доткова. Тя роди във Варна, в крайна сметка със секцио, но много държи на естествените неща, така че я питай за подробности. Ако може, ще ти помогне, ще ти даде добър съвет.

Болкоуспокояващи не можеш да откажеш, първото ще ти го бият преди да си излязла съвсем от упойката. Аз се разминах самос това де, после вече ме питаха дали искам.
Но и антибиотици бият превантивно.

# 196
  • Варна
инка, я се свържи направо с basilisk на лични. това е Василена Доткова. Тя роди във Варна, в крайна сметка със секцио, но много държи на естествените неща, така че я питай за подробности. Ако може, ще ти помогне, ще ти даде добър съвет.

Болкоуспокояващи не можеш да откажеш, първото ще ти го бият преди да си излязла съвсем от упойката. Аз се разминах самос това де, после вече ме питаха дали искам.
Но и антибиотици бият превантивно.
Значи на теб са ти го дали въпреки лекарствата? Е, това искам да ми обясни някой, каква е причината да не ти го дават примерно на другия ден?
Как ме прати при Василенката  Crossing Arms.

# 197
що, не щеш ли при Василенката Simple Smile няма да ти стане детето престъпник, не бой се Simple Smile

ами може на мен да го дадат, а на тебе не, понеже аз съм родила в софия в частна болница, а ти във Варна в държавна, иииии е тъпо, но е така. Щом днес сте чули такива неверни неща на лекцията по кърмене, значи още време им трябва да влязат в крак.

# 198
Мисля че в "свещенния" пигис хаус има от евтините,търсих линк, но неоткрих  newsm78.Помня че някоя мама си беше взела,но непомня коя.
Аз си взех, с цел подпиране нощем, ама нещо не ми е много комфортно и по някое време я изритвам.
Плюс това е мека и лигава, а тая от Премаман ми изглежда бетон просто.

# 199
ох, сега си представих как реша да напъпля мъжа си и от него почне да пръска кърма   Crazy

# 200
...Тити, незнам как да ги навия да ми го дадат на другия ден, давали го на третия. Ако откажа всякакви болкоуспокоителни дали ще се навият. То нали и при нормално раждане  упойката е същата. На тях как им ги дават веднага. Ще се побъркам. Неискам да ми взимат бебето  Cry Cry Cry.
Какво имаш в предвид под това "да ти вземат бебето"?? 24 часа след операцията се раздвижваш, отиваш от реанимацията в нормална стая - сама и от тогава започваш да си храниш детето на 3 часа. Ако имаш кърма си го кърмиш, ако не, има шишета с АМ. Какво значи да ми го вземат?? Аз не разбирам нещо. Друг е въпроса, че родилите секцио ако искат след като нахранят бебето може да го върнат в детското отделение, защото се предполага, че не са достатъчно укрепнали за да се гружат за него. Но ако ти настояваш да е при теб, никой не може да ти попречи.
Е, разбира се това са моите впечатления от Тина Киркова в София.

# 201
  • София
Кали, тази която си харесла в премама нестава ли и за кърмене? Мисля че в "свещенния" пигис хаус има от евтините,търсих линк, но неоткрих  newsm78.Помня че някоя мама си беше взела,но непомня коя. Аз си мислех да си поръчам да ми направят, знам един магазин, в кото можеш да си поръчаш завивки, възглавници,спално бельо.
Тити, незнам как да ги навия да ми го дадат на другия ден, давали го на третия. Ако откажа всякакви болкоуспокоителни дали ще се навият. То нали и при нормално раждане  упойката е същата. На тях как им ги дават веднага. Ще се побъркам. Неискам да ми взимат бебето  Cry Cry Cry.
Ами да,тази която гледах става и за кърмене...ма такава неможеш да си ушиеш,вътре беше пълна с някви топченца newsm78
Мисля че в "свещенния" пигис хаус има от евтините,търсих линк, но неоткрих  newsm78.Помня че някоя мама си беше взела,но непомня коя.
Аз си взех, с цел подпиране нощем, ама нещо не ми е много комфортно и по някое време я изритвам.
Плюс това е мека и лигава, а тая от Премаман ми изглежда бетон просто.
Наистина изглежда бетон

# 202
Момичета, дето сте с пътуващи мъже, как издържате?
Моят мъж заминава за една седмица за чужбина, не сме се разделяли от мноого отдавна, днес разбрахме, че трябва да тръгне ден по-рано и не мога да спра да рева. Да не говорим какви ужасни сцени са ми в главата Rolling Eyes

# 203
  • Варна
Ясно, ще попитам следващия път как точно стоят нещата. Няма да ви тровя повече с въпроси   bouquet по темата.
Дуци, аз неиздържам. Много зле ми се отразява.

# 204
Лелеее, днес така беснях, но се увенчах с успех. Бабата от Деница, която обещаваше матракът да дойде "ама най-късно четвъртък-петък" се покри и не се обажда. Като звъннах да я питам какво става и кога ще е доставката, тя ми отговори, че "може би в понеделник ще го натоварят, че заради Стройко, не и карат стока на нея". Обясних и колко е некоректна и как ме е забавила цяла седмица и как искам да ми се обади да потвърди понеделничната доставка на матрака. И така... звънна ми след 20мин, за да ми каже, че утре матракът ще бъде доставен вкъщи  Mr. Green Освен това утре ще доставят и спалнята ни... цели 7 дни по-рано и ще я платим при монтажа!! Е, ще я монтират следващата седмица, но все пак...Евала на фирмата

# 205
Моят мъж заминава за една седмица за чужбина, не сме се разделяли от мноого отдавна, днес разбрахме, че трябва да тръгне ден по-рано и не мога да спра да рева. Да не говорим какви ужасни сцени са ми в главата Rolling Eyes
Дуци, поне си имаме дечица, с които да се разведряваме и на които да объщаме внимание. Моя мъж напоследък работи до 1-2ч. посред нощите. Вечер не се виждаме, а сутрин понякога също не го усещам кога тръгва за работа. Мисли за дечицата и се усмихвай.

# 206
Здравейте, момичета!
Радвам се, че почнахте да оздравявате - повече разходки, по-малко работа и ще се чувствате прекрасно! Аз така правя - само чета по цял ден, а вечер си правя обиколки на стадиона до нас - голяма съм гледка, как се клатя с корема си наляво-надясно, а до мен тичат атлетични девойки.. хихи... Ама какво да се прави, тъй като и аз съм вече +6, а преди да забременея бях напълняла, сега се старая да не стана сто кила буквално...  Shocked
Пък и в моите нюзлетъри за бременни, постоянно ми повтарят как упражненията са лек за всичко, дори за настроението и са прави хората, само дето понякога толкова ме мързи...
Момичета, как мина лекцията за кърменето във Варна? Аз нали съм контактна със скарлатина и не смея да се присъединявам към никакви сбирки... А и се чудя, на тези лекции казват ли нещо ново? Което да не го пише в книгите и нета?!?
Пухтулка, ти видя ли количката на Фърстуийлс на живо? Аз също ужасно съм се запалила по нея и възнамерявам да го търся тоя магазин 9+ като дойда в Сф, че така на картинки не вярвам....А какво включва комплекта? Изглежда ли много грамадна? Пробва ли я как върви? Предните гуми помпащи ли са? А дали коша за новородено може да се закрепя в колата?
Дуци, споко... Ще ти е гадно ден-два и докато се усетиш, ще се е върнал... Гушкаш си детенцето и така, друг избор няма. Ако има начин иди при някой... Моят мъж ще ходи в командировка другия месец и аз мисля да си извикам някой нагости, да не ми е празно... Твърде многото чувства са от хормоните, знаеш... но ти съчувствам...

# 207

Дуци, крива работа е... обаче като ми се наложи мисля положително - това е време да се видя с приятелки или да си направя типично "женски неща" - приятелки в къщи на маникюр вечер, козметична вечер...А като мъжо се прибере е мнооого готино  Blush Макар че, честно казано в нашето семейство аз съм тази, която пътуваше по-често. И когато се случеше с Пепи си говорихме всяка вечер по телефона или в скайп все едно сме гаджета.

# 208
[ И когато се случеше с Пепи си говорихме всяка вечер по телефона или в скайп все едно сме гаджета.

оо, при нас лафът е "айде като заминеш, ще говорим на спокойствие по скайпа Simple Smile

# 209

Много ми е гадно да се разделяме и на него също. Сега докато бях само за 2 дни в болницата, въпреки че беше доста от времето при мен, в момента, в който си тръгнеше ми звънеше, или аз на него и така по няколко пъти. А пък през нощта, докато заспим... А през другото време смс-и. Но и момичето, което беше в стаята с мен бяха по същия начин, така че не се чувствах като лигла.

За 3 години сме се разделяли точно 2 пъти поради пътувания и винаги ни е избивало на романтика и телефонна любов през това време Laughing Но не само тогава - връзката ни е прясна - само от 3 години живеем заедно и не сме се наситили. Още не се задушаваме от любов, така че не ме притеснява, че може да е прекалена близостта ни. А пък особено сега покрай емоциите около бебето сме толкова влюбени и не мога да се наситя на тези топли чувства.

Не ти помогнах много  hahaha Нямам идея как да се справиш с мисълта, че ще е далече. Но поне да знаеш, че не си сама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт