ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 567
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох момичета, само да ви се оплача. С бебка сме сами в офиса, приключихме годината и попълваме отчетите  Sick
Добре че е форумчето да хвърлям по едно око и да се разведрявам. Други години съм стояла по цяла нощ, но сега не издържам просто... Успокоявам се с мисълта, че като подам отчетите - край, ще гледам да избутам до раждането и ще я карам по-полека...

# 211
  • Sofia
Тони, помисли си само, че днес ти свършва гадното приключване и отсега-нататък може да си гледаш бременността на спокойствие Laughing

И аз все се надявам да спрат да ме товарят в работата, ама не става Confused Ама и аз не си поплювам де- отказах всякакви командировки и оставане в извънработно време. Две години работих денонощно за фирмата (буквално) сега искам да си позволя да ми е по-леко.

Сега и временцето като стане едно топличко и после ще дойде време за пазаруване за бебето...ех, хубави работи ни чакат Laughing

# 212
Дуци, преживява се някак си. Погледни го от другата страна - цяла седмица ще си мома. И моето милото миналия понеделник като тръгна, та се видяхме чак в събота. Иначе телефонната любов е безотказна. Като гаджета сме. Днес ми се обади да му стегна бойната готовност (сака с който пътува в командировки),  та тази вечер и аз съм мома с момък в тумбака. Добре, че мъжлето ми се прибира утре и следващите два дни ще се търкаля при мен. Само където незная в понеделник дали няма да го изтрелят нанякъде.

... Но не само тогава - връзката ни е прясна - само от 3 години живеем заедно и не сме се наситили. Още не се задушаваме от любов, така че не ме притеснява, че може да е прекалена близостта ни.

То ние живеем от 13 години заедно и още не сме се наситили, така че недей да чакаш скоро да стане  Laughing. Това което говорят, че с годините любовта си отивала са пълни глупости - напротив сега се обичаме повече от преди. Всичко става мнооого по-гот и мнооого по-хубаво. Единственото, което намаля, са караниците и сръдните.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 22:06 от Abloy

# 213
  • София
donka, firstwheels първо наживо си я харесах и после издирих и сайта. Освен цветовете и дизайна, страшно много ми допада това че е стабилна, просто ми изглежда здрава и сигурна. Много съм смешна по магазините щото първата ми работа като пипна количка е да я разклатя  Blush, тази издържа теста. Не е грамадна, по-малка е от триколките. Седалката може да се поставя и в двете посоки, а дръжката е достатъчно висока, ужасявам се при вида на прегърбени майчета. Комплекта е количката + дъждобран + помпата за гумите, всичко останало е отделно (коша за новородено, чувалче, чанта, чадърче). Коша мисля че може да се закрепва в кола ама не съм много сигурна. Мисля като имам възможност пак да ходя да си я побутам, да се порадвам докато дойде време да я взимаме. Ти кой цвят си си харесала?

# 214
Добро утро  Simple Smile Мъжо стана рано днес и аз със него, та ходих да шпионирам по другите отчетни. Има едни феи вестителки (4-5 мами, които са сложени в началото на страницата с телефони).  Simple Smile Simple Smile
Чудех се какво вестяват - появата на нови бебета ли??  newsm78

# 215
  • Sofia
Добро утро! Аз пък както винаги се събуждам в 7 като по часовник. Това бебе ме побърка съвсем newsm78

Jollity, точно това им е целта, това са телефоните на най-редовните момичета в темата и като роди някой им праща смс, че да се отчете в темата Laughing Като започнем да влизаме в 8 месец не е зле и ни да сложим 2-3тел.
И аз шпионирам мартенките, че сестра ми е там, даже днес и е термина fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 216
И аз шпионирам мартенките, че сестра ми е там, даже днес и е термина fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

fingerscrossed

# 217
Благодаря ви пак за подкрепата Hug
Много ми се искаше да замина с него, ама няма как да стане сега.
Ще се опитам да се възползвам, че го няма, но с детето чак мома не мога да съм Mr. Green Обаче вечер какво ще правя ooooh!
Пърли, така сме и ние с телефоните, сега като бях в болницата с малкия, всеки ден си зареждах телефона, а иначе издържа повечко Simple Smile
За награда, че ще съм сама толкова време съм приготвила един списък с неща, които да донесе Crazy

Оф, днес пак се събудих като пребита, не знам какво ми става. Като се събудя ми трябват 30 минути поне за да знам къде се намирам newsm78

Леле, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
Да споделиш после Simple Smile

Попаднах на една сладичка снимка, днес е снимка на деня в снимка.бг:
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=5469581  Heart Eyes

# 218
Добро утро  Simple Smile Мъжо стана рано днес и аз със него, та ходих да шпионирам по другите отчетни. Има едни феи вестителки (4-5 мами, които са сложени в началото на страницата с телефони).  Simple Smile Simple Smile
Чудех се какво вестяват - появата на нови бебета ли??  newsm78

Ммм даа, точно за това са. То и ние трябва да направим нещо такова малко по-късно.

и от мене  fingerscrossed

Току-що се чухме с тати по телефона и мъничето започна да подскача. Винаги когато говоря с него започва едно оживление в корема ми. Не зная как разбира  newsm78 дали не е от емоциите, които аз изпитвам?

# 219
  • София
nova_badeshta_mama, хайде дано сестра ти е една от много малкото жени родили на термина си. Нека всичко мине лекичко за нея, а бебенцето да е здраво и пухкаво.  Praynig

# 220
Като се погледна в гръб , талията ми има формата и грацията на римска колона , също толкова и солидна изглежда .
Какво беше това талия?
Инка и аз се интересувам как стои въпроса с бебетата в различните болници във Варна- кога ги дават, дали може да стоят при майката и т. н. Ако имаш информация пиши. Аз засега знам как е в МД- дават ти го след 2 часа,независимо дали е секцио или не, и след това всичко е според желанието на майката, ако иска стои при нея, ако не, го държат някъде- не знам къде. За кърменето след секцио също ми казаха, че няма проблем. Любопитно ми е как е в другите болници, ако случайно реша да раждам на друго място.

# 221
  • Варна
Момичета, дето сте с пътуващи мъже, как издържате?
Моят мъж заминава за една седмица за чужбина, не сме се разделяли от мноого отдавна, днес разбрахме, че трябва да тръгне ден по-рано и не мога да спра да рева. Да не говорим какви ужасни сцени са ми в главата Rolling Eyes

Много ми е гадно да се разделяме и на него също. Сега докато бях само за 2 дни в болницата, въпреки че беше доста от времето при мен, в момента, в който си тръгнеше ми звънеше, или аз на него и така по няколко пъти. А пък през нощта, докато заспим... А през другото време смс-и. Но и момичето, което беше в стаята с мен бяха по същия начин, така че не се чувствах като лигла.

За 3 години сме се разделяли точно 2 пъти поради пътувания и винаги ни е избивало на романтика и телефонна любов през това време Laughing Но не само тогава - връзката ни е прясна - само от 3 години живеем заедно и не сме се наситили. Още не се задушаваме от любов, така че не ме притеснява, че може да е прекалена близостта ни. А пък особено сега покрай емоциите около бебето сме толкова влюбени и не мога да се наситя на тези топли чувства.

Не ти помогнах много  hahaha Нямам идея как да се справиш с мисълта, че ще е далече. Но поне да знаеш, че не си сама Simple Smile
Ние отдавна ограничихме разговорите, след първите няколко сметки по около 500 лв. Роуминга с Китай и Сингапур например е чудесен. От друга страна мъжа ми има нужда от пълноценни почивки между отделните дежурства и ако му рева по 2 часа не му става по-леко, а най-много да си дойде с някой белег понеже не си е доспал и не е внимавал достатъчно. Това незначи, че не се обичаме. А пък като е тук сме 100 % заедно, дори на бира с момчетата отказва да ходи без мен  Laughing. А сега му е страшно мъчно, че ще имаме бебче, а не е с мен, затова се стремя да се държа по- мъжки, а не да го разстройвам повече.
Снимката е много сладка!
Има и възглавници за кърмене с дунапрен, но те може би няма да са удобни за спане  newsm78.
Танита, ще питам как е в АГ. Аз не бих родила в Окръжна, но там ти давали бебето веднага при нормално раждане, за секцио неразбрах.
Тити, и ние имаме частна болница- Майчин дом, където дори ти излиза по- евтино отколкото например на ВИП етаж в друга, но си имам лични причини, поради които небих родила там.

# 222
Тити, и ние имаме частна болница- Майчин дом, където дори ти излиза по- евтино отколкото например на ВИП етаж в друга, но си имам лични причини, поради които небих родила там.
Моля те ако не е тайна сподели, може и на лични, защото аз точно там смятам.

# 223
  • Варна
Танита, не се притеснявай  Laughing, аз затова неисках да споменавам Майчин дом, но малко ми стана смешно, че само в София има частни болници. Сигурна съм, че и там ще се грижат чудесно за теб и бебчо.

# 224
  • София
Здравейте момичета!
Дуци, поне видя, че не си сама  Simple Smile
Мъжа ми рядко ходи в командировки из страната, но тогава даже ни е взимал с малката и го зачетаваме да си правим семейни екскурзийки. Скоро така ходихме до Варна за един уикенд. Преди 1-2 седмици обаче той отиде и се върна сам до Варна за един ден, защото и той не обича да пътува и ми беше адски тъпо като се прибрахме с Билянка сами в апартамента. Даже си помислих, че слава Богу не работи на смени и не кара нощни например, че като сме си свикнали да се прибираме заедно и е адски тъпо така. Постоянно се чувахме и естественно не заспах докато не се прибра през нощта.

Другата седмица обаче и той ще ходи в чужбина този път и гледам да не го мисля много, че много се скофтявам. Ние обаче ще отидем да спим при свекъра и свекървата.

Преди години аз пътувах и първата ни по-дълга раздяла ни се отрази даже добре на връзката ни /бяхме още гаджета/, но понеже ходих по-надалеч: до Египет и той много се притесняваше и аз му се обаждах постоянно от летищата и после от там, но той следеше полетите в интернет и вече знаеше къде съм кацнала с колко закъснение е, колко градуса е в Кайро /като му казвах, че ми е адски топло/ т.н. Последното пътуване до Лондон обаче ни се отрази много лошо и на двамата. КАто болни бяхме  - аз там, а той тук.
ЗАтова не обичам аз командировките - нито мойте, нито неговите.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт