51 начина за уплътняване на времето в US

• 18 175
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
decadoe, честито бебенце, да ти е живо и здраво!   bouquet

# 211
Декадое, Честито!!! bouquet
Може да са колики. На сина ми му помагаше, натоплена (от драйър или гладена с ютия ) пеленка около стомахчето и кърста и го гушках така...
Сподели сега- как се казва, как си и т.н ? Знаеш какви сме и как обичаме подробностите Wink

Биз, Късмет!

Juturna, честито  и на теб!

Анетт, това пиле с гъби в йената звучи много вкусно Peace

Джена, къде летиш? Лек път! Честити зъбчета на Ноли Heart Eyes
Снощи по Дискавъри даваха как строят Айс Хотел в Швеция. Страхотна работа и супер красив...сетих се за теб Hug

# 212
decadoe, Честито, да ти е жива и здрава рожбичката .. кажи сега всички детайли...

Съвсем нормално си е толкова рано да имате колики. При Александра се появиха още на 10-тия ден... Ние пробвахме gripe water, която си е натурален продукт, добре че Тандури каза тогава!   bouquet капки за колики на Литъл Тъмис по съвет на benson10,   bouquet, но истината е, че най-много я успокояваше звука на пуснат сешоар. Чак сега, преди 2-3 седмици го отказахме като средство за заспиване  Laughing

# 213
Честито, decadoe!!!! Аз също бях убедена, че ще родя много бързо ама никой не ми вярваше. Разкажи повече за разждането, много обичам такива разкази да чета. Simple Smile (За коликите нищо не мога да кажа, при нас май нямаше такива екстри).

Моят син снощи си спа в креватчето! Направо не можах да повярвам. Е, на сутринта пак го гушнах при мен, ама то щото не ми се ставаше, за да го оставя. Мъжът ми даже не беше разбрал, че се е събудил. Simple Smile

Възможно ли е от йогата да имам мускулна треска?  newsm78 Защото или е това или съм болна.

Биз, стискам палци и аз. Няма да се притесняваш.

# 214
Честито дъщеричка на decadoe!

А, аз скучая и се зачетох из чужбинкияяяя...ми то си имало тема, па и анкета, та решили да разделят подфорума, на подфорумчета...страхотия Laughing
 И попадам на т'ваа:
Досадно ми е да прехвърлям толкова теми, докато стигна до нещо по-съществено. Да споменавам ли и колко често заглавията на отчетните са подвеждащи и аз се намърдвам в тях от незнание  Предполагам новите потребители пък въобще няма да се сетят да ги отворят   Точно в момента заглавието на канадската е доста неопределено, "49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!". По нищо не се познава за коя страна става дума
 хихихи, без да искам, що любопитни женки съм подвела, че и драми предизвикала"ама, ох, как можаха...цяло кликване на тема в повече ми създадоха"  hahaha ох, майкоуууу...
   А, аз нищо неподозираща.И продължават надолу да пишат, още колко по грешка са се набутали в темата.
 Не е истина колко крехки женки, ей.Кофти работа, да отвориш чешката тема примерно, а?'Баси ужаса ще да е, брррр Mr. Green
 Пумпал, и нема ми броиш редовете, ей...че пак надвиших лимита  Laughing

# 215

decadoe, ЧЕСТИТО!!!!!   bouquet

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 06:58 от MrsG

# 216
Тина, е хайде сложи си подобаваща титла в подписа като мен де Wink Нали такива ни категоризираха в същата тема Wink

Декадоу, честита рожбичка!!! Много радост и щастие!!!

Атти, не е от йогата. Преди 15 години се занимавах много активно ( + бях вегетарианка и т.н.), от тогава само след раждането на Калин 6 месеца бях навъртяла. Смятай колко време не съм пипвала никакво упражнение ( не че сядам с децата, ама е друго), та в четвъртък се записах пак ( Боже бях забравила колко е хубаво!), начупихме се здраво, но съм пушка. Нищо не ме боли. А и никога от йога ( освен в мноого по-късен етап, с по-сложните асани), не съм имала някакъв физически дискомфорт.  Peace

# 217
Репликата е на м_е_р_и, която е и автор на темата.Аз по никой начин не се засягам, от нищо написано там.Не очаквах да попадна на такива умувания, когато отворих темата.Един вид, и те ме шашнаха Laughing Сега ще пусна тема, за темите, които могат да ме шашнат...да се погрижат за тях, ерго, да няма форум, хахаха.Понеже, потенциален недоволен от нещата тук, все ще се намери...ох..полудел народ.
 Ама как можах да не забележа, че не съм упоменала УСА,а?А?Ушите да си ям Mr. Green

# 218
Ох, ТинаХрис, искрено ме разсмя. Ще ми се скъса шева, че и коремът ме заболя. Joy Joy Joy

За раждането - мога да кажа само МНОГО БОЛИ!! Ама това всички го знаете, де. Понеже ми е първо раждане, изпаднах в комична ситуация като ми изтекоха водите в 1ч през нощта, спеше ми се ужасно и изобщо не ми се вземаха важни решения. Казах на мъжа ми, а той се обърна на другата страна и заспа. Мислех, че има много време както съм чела и ни учеше мидуайф-а (това нещо как му се вика на български?!?) на курсовете и реших да си взема душ и да си лягам да спя, пък ще го мислим на сутринта. Да, ама не.. Не мога да заспя, все едно бях изпила 3 еспресо. Звъня в болницата, докторката вика идвайте за преглед. Та отиваме ние, аз без контракции и без разкритие. Сложиха ме на системи, до обяд се търпеше, но после болката стана адски силна. До последно се инатих, че не искам упойка. В един момент вече не можех и ги накарах да викат анестезиолога - бях с 5см разкритие и реших, че няма да мога да удържа още 5-6 часа без болкоуспокояващо. Имах чувството, че времето едва пълзеше докато ме подготвяха. И не знам пак от инат ли от какво ли, но в един момент сестрата каза чакайте малко, искам да проверя нещо, и хоп - 10см!! След 30мин Габриела Адел изплака, с нея и мъжът ми Mr. Green Най-смешно беше, колкото и да ме болеше, мъжът ми като броеше със сестрите, само че на българо-английски - те горките се ошашкаха.. Едно, две, три, фор, файв, сикс, седем.. Ммм, много дълго стана.. Явно още ми е иксайтид.  Grinning

Мерси на всички за честитките!! Както и за съветите за коликите. Това със сешоара мисля да го пробвам - бял шум съм чувала, че върши работа за приспиване, аз и без това не мога да пея. Тъкмо и пелените за коремчето мога да стопля с него, драйъра ни е в гаража и ми се вижда невъзможно да се довлека дотам посред нощ.

# 219
Тинке, а честито днес 14 реда напраИ  Mr. Green Обещавам повече да не броя,ама и тоз път не се сдържах  Laughing Виж сега, докато хората се вземат много на сериозно ще ги има тези 49 пъти ура, един извикал ОХ! обърках се  Laughing

Анет, точно за това меню любопитствах. Опитвам се да ти подръжавам с готвене на няколко манджи в неделя, но не става още  Laughing Днес стигнах два броя и си мислех колко съм глупава... Общо взето за всичко готвено режеш домат,морков,магданоз и нарежи значи повече в няколко отделни тенджери и в една леща, в една пиле, в една спанак и това е...ама на кой да се сети. Благодаря! Следващата събота пак ще питам ако може   chef

decadoe, да ти е живо и здраво момиченцето! Хубаво раждане си си спретнала, но ето че е станало както искаш.

# 220
Decadoe, честито! Колко хубаво, че сте добре, и без упойка! Браво на теб, героиня!

Тина, ама ти чак сега ли, бе душко разбра? Еееее, да си оправяме заглавията значи и по-философски теми да пускаме, че тук в подфорума за нищо не ни бройкат  Mr. Green
(поредното ми не-преброено мнение)

# 221
Decadoe 4естита рожбичка мила!  bouquet Сега като разказа за раждането, всичко си припомних и аз и ми домиля, макар 4е и аз без упойка раждах (нямаше време)
 Shocked А за коликите  момичетата са прави: топла кырпа на коремчето или грелка, и чай от копыр, макар че не сым много сигурна в действието му. А иначе всякави такива лекарства срещу колки сым изпробвала....не помагат Naughty за сыжаление...
Juturna честито и на теб   bouquet!
Jenna н разбрах накыде ще летиш , но лек пыт выпреки това newsm01
Biz и аз да се наредя до стискащите палци , сигурна сым , че всичко ще мине добре, ще чакам да разкажеш след това, мен живо ме интересуват тези неща, като знам че и мен ме очакват.....
За йогата мога да кажа че аз като започнах преди 3 мес и такава мускулна треска ме трышкаше  jump , но все пак преди това сым наблягала предимно на джима newsm39...иначе много се запалих по йога де, купих си даже и ДВД, понякога няма на кой да оставя Изабел и си тренирам вкыщи.

# 222
Декадо, честита рожба!   bouquet

Juturna, с със съпруга ти правите 3 години съвсем скоро виждам. Нашата годишнина е на 17 април. Какво си му измислила за подарък?

# 223
Биз, че чета форума отгоре-отгоре, е факт  Laughing
Пингвина искам да си каже, откъде го вади т'ва ы?

# 224
Общо взето за всичко готвено режеш домат,морков,магданоз и нарежи значи повече в няколко отделни тенджери и в една леща, в една пиле, в една спанак и това е...
Пумале, smile3521! Понякога имам късмет и хващам татко им да реже,много го бива и обича. Дори си прибирам във фризера ако го е обзел ултра ентусиазъм.Има манжи които само "залагам"(кайма за мусака, варя телешко,грилвам пилешки strips и пр) и после дослгабям през седмицата. Макар да изчетох маса теми и книги, така и до днес не знам как може хем да се яде домашно готвено,хем да се прави нещо активно с децата,хем да се работи до 5.30, хем да не се готви бълк уикенда, за да е хипер прясно.Ще ти пратя нишан на лични ,че да не занимаваме людете с храни.
*
Хич не ме боля раждането мен,като цяло това и първите им  6м бяха най-лесните моменти от деца-бизнеса.
*
Биз,иък!Това мероприятие с визите е адско,ние 8+години го живяхме.Ще мине ОК,само не си късай много нервите че ние до болест го докарахме от притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт