Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете на Мария за връщане в България?
Какво е мнението на един от участниците относно разделянето на форума?
Какво събитие сподели един от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете на Мария за връщане в България?
-
Какво е мнението на един от участниците относно разделянето на форума?
-
Какво събитие сподели един от участниците във форума?
-
Каква история разказва участникът за дядо си, който е пътувал до Испания?
-
Какво е мнението на участника за споровете във форума?

А така се влюбих в това адосадо ...А как се търси жилище ,когато започва сезона при нас 
Иначе тати като отиде на работа на сутришното кърмене тя спи на неговото място до мен,
сигурно страшно и харесва, защото наистина е по спокойна. 

какво е това разделение на форума 
) Ама и ние сме така - постоянно се гушкаме и се носим,напоследък повече се заиграва сама, а и в количката като е седнала и е по-интересно и не мрънка. Та доста бързо минава времето с постоянно носене и гушкане
.Също ме беше страх да не я нау4а да спи в нашето легло,явно толкова съм се престарала,4е сега като я сложа запо4ва да пищи и няма на4ин да я задържа,4ак ме е яд.Ина4е и на мен ми се иска да се видим,трябва да организираме нещо.
и ми се взима акъла.Страхотно е но е доста изтощително.
.В краен слу4ай може да донеса кесо ман4его,ломо,сал4и4он иберико,или такива неща,които идържат т.е. мезетата.И яйца задължително
,явно не са о4аквали такъв голям успех и са ги хванали неподготвени.
да си жива и здрава и още по-щастлива. Много късмет.