Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 356
  • 823
  •   1
Отговори
# 585
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy Crazy не знам коя-коя е. не познавам никоя, но като гледам снимките ми иде да си захапя ...(югоизточната част) от яд, че не можах да се включаааааааааааа Confused

Дамаянтииии, бачииии, всичкиииии - завиждам ви  Blush ама мнооооого ви завиждаааам  Heart Eyes Heart Eyes

/на първата снимка има сладко момиченце с розово-коралова блузка - седнала е в дясно  Stop здрасти, познавам те отнякъде  Blush но не знам от къде   Thinking )

# 586

newsm51 А защо не и от по-далече?

Извинете, извинете!!!!!!

Да се чувстват поканени всички дюканки-купонджийки!

# 587
mamce Дано на приятелките ти има е харесало, че в началото малко не можахме да се идентифицираме  Joy

# 588
Момичета извинявайте ,че малко отклонявам темата ама искам да ви питам какви витамини пиете? Чудя се кои да си купя,искам някакви комплексни.... newsm78

# 589
Гледам,гледам и завиждам smile3516Така хубаво сте си изкарали. smile3521 smile3501Радвам се за всички вас.От хубави по-хубави HugАма ако може имената да се напишат  Embarassed Embarassedта да знаем кой кой е. Peace
Дамаянти, smile3501Добре свършена работа. smile3521 newsm51
Марини, Hug  Hug
mariaid,аз пия "Витарал" Peace

# 590
mamce Дано на приятелките ти има е харесало, че в началото малко не можахме да се идентифицираме  Joy
Приятелките са много готини, а аз ще припадна колко много момичета са дошли, които исках да видя, а не съм разбрала, че са там ooooh!
Включвам се към благодарностите към организаторите  bouquetНищо съществено по темата не мога да напиша #Crazy, затова - до утре, хубава вечер! Hug

# 591
mamceкак мина срещата я разкажете на нас от дълбоката провинция.Нещо ново ще ни кажете ли.Благодаря на Sun , че все пак ме забеляза.Питах още миналия ден маслини в кой период трябва да ям.Днес вече съм на втрория етап по точно на ПЗ. За 5 дни П смчъкнах 3 кг.Амам днеска като е свобода и на зеленчука байя се напрасках.Направо ме е страх в  понеделник да се кача на кантара.Пък и с тия коктейли за 7 април какво ли ще правя.Я ми дайде съвет как да карам ПЗ/П колко на колко.Като Ви кажа ,че коктейлите ми са на 3.04. на 05.04. и на 07.04. как да разпределя ПЗ/П.Благодаря Ви!

# 592
Момичета прекрасни сте  Hug
Ще се изям от яд, че не можах да дойда  Tired. Не знам кога ще е другата среща, но ще присъствам  bouquet

Да mamce разкажи за срещата. baby_neutral

# 593
Момичета страхотни сте  !  Много сте готини всички ! smile3501

Вещи, забравих да ти благодаря , че си ме включила и мен в табличката !

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 22:04 от veri

# 594
Забравих да се отчета срам не срам днес колко много ядох.
Така на закуска изпих едно кафе ,2- чаши вода и после за капак и един чай.Но пък на обяд супа с пилешко- една купичка,едно кюфте-телешка кайма и зеле с  малко морков и много вода.А за вечеря риба половин кюфте и салата с марули, краставици, домати, лук и направо не мога да дишам.Срам ме е.

# 595
  • Пловдив
Невджин, не виждам никаква закуска. Телешката кайма, и изобщо каймата - само ако си присъствала на смилането, в противен случай - не  Naughty Маслини - също не.

# 596
Момичета, прекрасни сте! Всички до една - чаровни, слънчеви, лъчезарни, свежи - истински дюканки!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пиленце, честито намаление!  Hug Успешна 3-та фаза!  Heart Eyes
Стунджи, само в борша не слагай грах!  Peace А рулъо "Стефани" да е от смляно пред теб телешко, пуешко или пилешко месо.  Peace
Кременка, може кисели краставички (без захар), може и чушки в ПЗ. Червеният пипер е подправка - може във всички дни.  Peace
Нелинка, давай предложение за дата и се организираме.  Hug
Марини, честито намаление и честити нови по-малки дънки!  Hug Ще чакам снимките утре!  photo Благодаря ти, миличка!  Heart Eyes За срещата на нас двете с Нелката ни е най-лесно, казвайте вие с Нелинка кога да я направим. Кога ще ви е удобно да пътувате?
Мариаид, всички комбинирани витамини с минерали са подходящи, само да не са от разтворимите.  Peace Аз също, като Перличка, пия "Витарал".
Невджин, прави си схемата на редуването и съобрази после менюто си по време на коктейлите с нея, а не обратното. Винаги може да се измисли по нещичко и за П, и за ПЗ. А пък на коктейл може да се мине само с волда, кола лайт или сода.  Peace Лошо е, че нищо не закусваш. Закуската е изключително важна!  Peace Нищо не си яла. Не знам обикновено как се храниш, но това което си яла за целия ден е съвсем малко. Опитай да хапваш 5 пъти на ден, като на закуска ядеш по 3 с.л. овесени трици - в кисело мляко, в дюканска палачинка или дюканско кексче.  Peace За каймата Вещи вече ти е казала.  Peace

# 597
mamceкак мина срещата я разкажете на нас от дълбоката провинция.Нещо ново ще ни кажете ли.Благодаря на Sun , че все пак ме забеляза...
...Да mamce разкажи за срещата. baby_neutral

Baci , много им хареса - дори пожелаха да има по-чести срещи  Joy Joy Joy
Сега ще се регистрират във форума.

nevdjin,беше много яко - следващият път трябва да дойдеш.А ,ако пловдивчанки се събират
скоро , може и там да се срещнем  Joy Joy Joy И ... не се засягай ,ако никой не ти отговори -
много са питащите , а не всеки е информиран добре.Но виж ,ако пуснеш едно лично съобщение
на baci , Крикри или Злавещица   - дето са добре информирани - няма да ти откажат
съвет/по съшия начин ,мисля че никой не би ти отказал ,стига да може /.
 Аз колко съм " досаждала " с разни въпроси  Joy Joy Joy
Пиши ми и на мен на лични , когато се интересуваш за нещо  Hug

tan4eto83 , ще ти пиша подробно на лични . Беше супер  Heart Eyes

# 598
Момичета страхотни сте !

Всички сте толкова лъчезарни и усмихнати много съжалявам че не бях сред вас!  newsm51

# 599
Момичета,здравейте!Извинявайте за глупавия въпрос,но мога ли на едно ядене да ям месо с извара?Благодаря ви предварително.Притеснявам се дали правилно правя диетата.

Общи условия

Активация на акаунт