Априлчета 2008 !

• 13 469
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
По повод клизмата ми стана смешно след разказа на една моя колежка, дето като отишла да ражда и й я направили и акушерката й казала: "Сега тръгваш от тук по коридора, после завиваш в дясно, след .....метра в ляво е тоалетната", а тя вика, че не можела и една крачка да направи, защото мислела, че всеки един момент ще се изпусне  Laughing

# 91
  • Варна
Честито малко котенце на koteto7975! Да е жив и здрава малката Магдалена!

Честит син на Milenni! Много здраве и щастие на него и цялото му семейство!

Aquariel - прилича ми на скорошно обебване. Ако е така - леко и бързо да мине и скоро да се похвалиш!

за клизмата втория път не ми правиха, че нямаше време. Но още щом ми почнаха болезнените контракции ме хвана едно разстройство и по време на напъването нямаше неприятни изненади. Мамите от чужбина да кажат, но май при тях клизма не се прави. Природата си знае работата и ако не се ускорява раждането, организмът сам ще се изчисти.  Peace

днес ходих да ми слушат тоновете, добри са. Бебето малко е слязло надолу и като походя повечко чувствам напрежение около срамната кост, но никакви болки иначе нямам.  Утре ще си взема изследването за кръвната група и съм напълно готова.

asja Знаеш, че твоят рожден ден съм си го харесала и заплюла отдавна за раждане. И аз на мойта й говоря по-рано да не се натиска да излиза, пък да видим  smile3506

А нашите априлски бебчета са просто прелест!  smile3501

# 92
  • варна
Честито на новите мамчета koteto7975 и Milenni!
Честито и на мама Пепи,че не съм й честитила!Да са ви живи и здрави дечицата,майчета!Много да слушкат,папкат и спинкат!
newsm51
Радвам се на хубавите новини за талисманчето ни Дари,както и на окуражаващите разкази на завърналите се мами!
Aquariel,хайде като изчистиш  и подредиш-право към болницата и чакаме добрата вест.
Аз да ви се оплача,че от вчера по-слабо усещам бебка да мърда.Най-после дочаках и датата за преглед-утре в 8.30,но нещо започнах да се самонавивам,че нещо не е наред.Като знам до вчера как бесня в корема ми,а сега-едва едва ритка.Ако не откача,утре ще пиша как е минал прегледа.
дано има още сладки бебоци днес,отивам да разгледам снимките!

# 93
Здравейте милички!  Hug

Още веднъж искам да благодаря на всички ви за безкрайната подкрепа и топлите думи! Не мога да ви опиша колко много ми помогнаха през последните дни!  newsm51

Днес бях на преглед при Доц.Томова - наистина много внимателен и любезен човек  Peace Жената огледа внимателно бебето и каза, че няма никакви проблеми със сърцето, мозъка или някой от другите му органи  newsm44 Оказа се фалшива тревога.. Аз обаче до момента беснея и не мога да разбера, що за доктори имаме , кой им дава дипломите на тия и от къде черпят това неоправдано самочувствие, като 2/3 от тях за нищо не стават  smile3513 Само да родя, не ща и да чувам или виждам доктор в близките години! Изключение ще правя само за детето и то в краен случай!  smile3516

Момичетата от ТК, хиляди извинения, че тази сутрин не успях да дойда, както бях обещала, но вината не беше в мен. Моя хубавец взе, че се успа за работа тази сутрин и после докато се натутка, вече беше станало към 8.00 ч. и нямаше за кога да идвам. Извинявайте още веднъж!  Praynig  Embarassed  Praynig

Aquariel мила, тъкмо мислех да те прозвънявам да видя как си, но ти взе че писа... Към раждане отиват май нещата, ама не се притеснявай, нали това чакаме всички толкова месеци. Спокойствие и само спокойствие, ние сме с теб и от сърце ти стискаме палци, ще видиш че всичко ще мине бързо и лесно, а само си представям физиономията ти като видиш малката бебка  Crazy Да не съм чула обаче да се кахъриш за каквито и да било гости, те ще се оправят някак, ама никой няма да дойде да ражда вместо теб нали... Naughty

Vanyivan не се притеснявай толкова, имаш достатъчно време докато се появи бебчо, трябва просто да се организираш за 1, 2 дни и ще видиш, че всичко ще успееш да отхвърлиш - работата по подготовката за бебчо само изглежда много, а реално всичко става много бързо и най-вече приятно  Peace

newsm51 ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА KOTETO 7975 И MILENNI! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  newsm51

# 94
Галиво браво за страхотния резултат от прегледа. Знаех си аз, че твоята "диагноза" с ниските тонове не е както трябва, но знаеш колко малко е нужно на човек да се ошашка, особено на нас в това състояние и като става въпрос за най-ценното нещо в живота ни.  Hug

Теди и аз много слабичко усещам бебчо тези дни и съм се притеснила ужасно. И днес бях на доктор и си мислех, че най-накрая ще ме успокоят, а то се оказа че моята докторка е в болничен и тази която я замества ми каза че тя преглежда по ЗК утре и ако искам днес да ми вземе секрет и да ми запише тоновете трябва да си ПЛАТЯ. Да ама не. Писна ми да ме мислят за глупак. Не стига, че за да съм спокойна си водя и частна консултация, щото държавната не ти покрива нищо, ами и за нещата които все пак се включват почнаха да искат пари. Ей, страшна работа са това докторите. Та така, ще чакам до утре......

# 95
Asia, в новата брошура на Метро има преносима кошара на Бертони и е в зелено и оранжево. Струва 100 лв. Този каталог е в сила от 03.04.
Много ти благодаря!  Hug

asja, и аз ние ще вземаме кошарка на Бертони - има точно в любимите ми цветове - зелено и оранжево!  Peace    Аз също не съм фенка на розовия цвят!  Naughty

Ето виж:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3561

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3559

Аз съм се насочила към оранжевата!  Peace

Леле, оранжевата е супер направо! Влюбих се! Къде може да се намери този цвят? Ще проверя в Метро, но ако няма там, къде да търся? По нета няма ли да стане бавно доставката?

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 16:52 от asja

# 96
Галиво браво за страхотния резултат от прегледа. Знаех си аз, че твоята "диагноза" с ниските тонове не е както трябва, но знаеш колко малко е нужно на човек да се ошашка, особено на нас в това състояние и като става въпрос за най-ценното нещо в живота ни.  Hug

Теди и аз много слабичко усещам бебчо тези дни и съм се притеснила ужасно. И днес бях на доктор и си мислех, че най-накрая ще ме успокоят, а то се оказа че моята докторка е в болничен и тази която я замества ми каза че тя преглежда по ЗК утре и ако искам днес да ми вземе секрет и да ми запише тоновете трябва да си ПЛАТЯ. Да ама не. Писна ми да ме мислят за глупак. Не стига, че за да съм спокойна си водя и частна консултация, щото държавната не ти покрива нищо, ами и за нещата които все пак се включват почнаха да искат пари. Ей, страшна работа са това докторите. Та така, ще чакам до утре......

# 97
Здравейте мами!
Честити бебоци на Милени и Котето Hug Hug Ех, че хубави новини!

Ценителката е със страшно сладък бебок Heart Eyes Ще чакаме включване от нея като се приберат вкъщи.

Кали, споко с тия настроения Wink От хормоните е - и аз имам някакви настроения, ама мисля положително! Момичета, не се сърдете, само изказавам мнение, ама това са ви последните дни с коремчета - радвайте им се. Бебоците няма къде да ходят - ще излязат. Оставете ги да дойдат когато са готови, а вие се наслаждавайте на себе си дотогава Hug

Днес трябваше да съм на преглед, нямах търпение да разбера докъде сме го докарали, ама отпадна мероприятието, че док беше в операция Sad Нищо - отложихме за утре. И аз имам воднисто течение, та мисля да го питам как се разбира дали си е течение или са води newsm78 Единственото ми притеснение засега е да не ми предизвикват раждането или да не се наложи секцио, защото бебка върви доста голяма. Но няма да го мисля отсега - както-така Grinning

Ася, аз имам зелената кошарка на Бертони, а наште си купиха оранжевата. Само че не знам откъде можеш да си я купиш в Пловдив Thinking

tedi_ip, не се шашкай, че бебчо се е кротнал. Накрая нямат много място и е нормално да са по-споко. Ако много те тревожи и продължава така - най-добре иди да ти запишат тонове Peace

Аз залагам за следваща мама на Бибо или Акварел Laughing

# 98
Леле, оранжевата е супер направо! Влюбех се! Къде може да се намери този цвят? Ще проверя в Метро, но ако няма там, къде да търся? По нета няма ли да стане бавно доставката?
[/quote]

Ася, кошарките ги има всичките цветове в един магазин, мисля, че се казва Бимбо, на ул.Любен Каравелов, до хотел "Лайпциг". Аз си взех същата кошарка в събота, имаше ги всички цветове, струват 115 лева.Всъщност общо са четири цвята - зелено, оранжево,светлосиньо и розово   Hug

Честито на Котето 7975  и Милени!  Нека малките им сладурчета растат здрави и послушни децича и да им носят само радост!   bouquet

# 99
galivo, радвам се за добрите резултати при Томова и че си се успокоила Peace
vercho, виках си сигурно и ти раждаш, че ми се стори, че не пишеш, нали беше получила контракции Grinning
По повод хормоните и нервите, като бях бременна с Пламен, вече в средата на 9-ти месец, се изпокарахме с мъжа ми в колата по повод на негов приятел, който се понапи на един обяд и само ми бръщолевеше да задържа още малко и да родя Пламен близнаци, а не телец, че близнаци била най-хубавата зодия. За пълна глупост  Wink Wink страхотно ми вдигна кръвното този човечец, ама на, бременна му работа, пък и той сигурно един час само това подхвърляше. Търпях, търпях и като слезна онзи, като ревнах в колата и заобвинявах мъжа ми, че не му е казал да млъкне най-сетне и как е допуснал аз да търпя пиянските бръщолевения на въпросния човек. И изведнъж му казах да спре колата и над 40 минути ходих с тумбака до вкъщи, поревавах си, а имах и леки болки. Мъжът ми спрял колата и вървял след мен без да ми се обади да не кипна повече, но като наближих блока ни ми се обади и аз вече се взех в ръце.  Laughing

# 100
  • Popovo
Кокетка, дай снимки. Ще ми е любопитно да видя другата разцветка!

Готово Ася, качих снимките в албума са.

# 101
mira_max  изчисти си малко кутията,че искам да ти пиша,да те питам някои неща Peace

# 102
koketka ние капарирахме същата количка само дето нашата е с тъмно синьо и оранжево, като я видях и направо се влубих в това оранжево  Crazy

# 103
момичета аз съм доста развълнувана и щастлива-купихме креватчето и обиколника и чаршавчета.......-сега всичко се пере и утре като наредя ще снимам.оказа се че скалда,който правел нашето креватче затворил и станало само в кафяв цвят,а аз исках беличко-но карай-не е проблем.айде наздраве за петето.

# 104
galivo, радвам се за добрите резултати при Томова и че си се успокоила Peace
vercho, виках си сигурно и ти раждаш, че ми се стори, че не пишеш, нали беше получила контракции Grinning
По повод хормоните и нервите, като бях бременна с Пламен, вече в средата на 9-ти месец, се изпокарахме с мъжа ми в колата по повод на негов приятел, който се понапи на един обяд и само ми бръщолевеше да задържа още малко и да родя Пламен близнаци, а не телец, че близнаци била най-хубавата зодия. За пълна глупост  Wink Wink страхотно ми вдигна кръвното този човечец, ама на, бременна му работа, пък и той сигурно един час само това подхвърляше. Търпях, търпях и като слезна онзи, като ревнах в колата и заобвинявах мъжа ми, че не му е казал да млъкне най-сетне и как е допуснал аз да търпя пиянските бръщолевения на въпросния човек. И изведнъж му казах да спре колата и над 40 минути ходих с тумбака до вкъщи, поревавах си, а имах и леки болки. Мъжът ми спрял колата и вървял след мен без да ми се обади да не кипна повече, но като наближих блока ни ми се обади и аз вече се взех в ръце.  Laughing

По повод хормоните няма случай като моя- като бях бременна в 8-мия месец с дъщеря ми , се връщаме от гости с мъжа през нощта.Точно пред центр.гробища го спират полицаи, а той беше изпил 50 гр ракия , колкото да го заядат.Викат го да излезе от колата и да духа ( ха-ха как звучи ) на дрегера.Той се прави на луд и не духа хубаво.Аз стоя нервна в колата и решавам да изляза и да се разправям с полицаите.Отивам при тях , а те ми викат да се прибирам в колата.Аз им викам , че няма. И така-караница,мъжа ми се ядоса и той ми вика да се прибирам в колата.Аз обаче инат - връцвам се и си тръгвам пеша , но в другата посока. Съответно на мъжа ми му пишат акт и го пращат на кръвна проба.И сега е най-интересното.Мъжа ми се качва в колата , а тя не пали.И , познайте,полицаите почват да бутат мъжа ми да запали.Запалва най-накрая , догонва ме и ме кара да се кача.Да ама-не.Той вика отвътре да се качвам, а аз отвън, че няма да се качвам.Голям цирк пред полицаите.Няма да го забравя този случай никога.Но простено ни е.

И сега да ви споделя нещо , че съм втрещтена.Мъжа ми снощи ме вика , за да ми каже , че ако бебето се роди на рождения ми ден ( 11 април ) да сме го кръстели на мен , т.е. Милен.Аз му отказах , разбира се , защото Милен не ми харесва.Пък вече сме му избрали име.Константин ми харесва много, пък ако иска да се ражда на рождения ми ден. луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт