Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 452
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 600
Браво,Муцка!Разликата ти е очевадна  bouquet
Лени,супер си на колко е дъщеря ти ,че аз имам един на нейните години горе долу newsm78 Hug Hug
Малии,Тино,горкото ми аватарче взе ,че се загуби. smile3516А аз се фуках,че си имам г.ссссссс hahaha Joy Joy Joy
Орелия, rotfImao rotfImao rotfImao

# 601
Здравейте славни дюканки! И аз да се разпиша днес. Следвам вашите съвети и днес ми е втория ден на ПЗ. Кантара не мърда особено, но се чувствам добре. Днес аха да прегреша с едни макарони на фурна, но се озаптих навреме.
Д'канките от Варна - ако мога да помогна с набавяне на трици казвайте. Много ще се радвам да се запозная с вас ако успея да дойда на срещата в събота.
Моля за още един съвет - днес ми е втори ден на ПЗ. Как да ги редувам? 4 на ПЗ и после 3 само П или мога да ги карам 2/2?

Пиги - Честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти ти желая от все сърце!

# 602
  • В полето, под тепето.
Криииии, много бързо ме разкри Mr. Green

Бързи поздрави на всички Hug

# 603
  • София
Муцка, добре са ти се отразили тези - 14 кг, изглеждаш прекрасно! И верно сияеш!  smile3525
Извинете, че ще публикувам една рецепта тук, но понеже я пиша няколко пъти, не съм сигурна дали не съм я качила в темата с рецептите или в сайта  Embarassed newsm78 Моля, ако някой я е срещал, да каже  Laughing Зеленко, Бачи изкажете се и вие, моля  Praynig Hug  bouquet

Телешко с екскуиза

Продукти: телешки шол или бонфиле
екскуиза
черен пипер
сол
чубрица
1-2 с. л. горчица

Телешкото се нарязва на пържолки и се начуква. Нарежда се в йенска тенджера. След първия ред се маже екскуиза, толкова дебело, колкото са дебели пържолките. Поръсва се сол, черен пипер, чубрица. Нарежда се още един ред пържолки и реденето продължава до свършването на пържолите. Отгоре се залива с 1 водна ч. вода, в която е разбъркана горчицата. Слага се капака и се пече във фурна. Слага се отначало на 180-200
о, докато заври. След това се намалява фурната на 140 о и се оставя да къкри около 2 часа. Да се внимава да не остане без вода, при нужда се долива.[/color]

Теси  Hug Hug Hug искаше цял ден ли да ти се карат и да те лупат с тиганЯ  Joy
Мишле  Hug
Дамаянти я няма да каже да пускаме ли палците  newsm78

# 604
Кри,рецептата е супер.Аз съм си я правила,но в дните за ПЗ и слагам и гъби много е вкусно Peace

# 605
Дорче, а ти дащо ходиш под прикритие?  Joy Ами да-два пъти те писах  Joy Joy Joy
За варненската среща:
Резервацията е направена, ще бъдат подсигурени пилеико и Кола Лайт. Така че муцета, в събота 14,00 ви искам на линия с най-готините си усмивки.
Тук съм изтървала голямо щоу, особено Тинка Хлабавата -май така беше newsm78,  абсолютен сладур

# 606
  • София/Осло
Ехеее, Деата, радвам се, че са си тръгнали гостите вече  Hug
Личи се, че гостите си тръгнали и Деатка е пак сред нас!  love001 Другият път мога да ти подскажа как да подсещаш дълго заседели се гости да си тръгнат според Алън Паркър в " Разкажи ми за пуйката, Джо" smile3503
Мълчете бре женуря, гостите ми бяха форумски  Joy Joy Joy Joy Joy и висят на балкона  Laughing
станиса - несериозно ми звучиш, при това разнообразие от рецепти най-малкото можеш да кажеш ,че ядеш еднообразно  ooooh!
ейй муцка - браво бре , я кво си постигнала....  bouquet
хлабавата- я се  не излагай....3-та, направо 4-та заформи, че като те гледам ти трябва тук таме малко уплътнение  Joy Joy...аа ако смяташ да ма изплющяваш с тая гъзица ...молА, молА, ще ме вкараш дълбоко в безконечните и дебри  Joy Joy Joy Joy
оо лени- хубавееш определено,  Hug
марини- щом ще черпиш в четвъртък пак ще честитя  Joy Joy
мишле - Flutter
 кри, вещи, бубе, мише, бойнатаааа, бачи   bouquet

# 607
  • Universe
dorchester, браво  Peace, истинска дюкеса си!!! И аз не бях забелязала очевАдната грешка в името на албума  Embarassed!!! Защото като почнах режима, мислех, че ще гладувам  Wink Личният ми албум е вече  с ново име - "Планът "ПРОТАЛ" - step by step"-с любезното съдействие на dorchester   bouquet

perlata  - на 24г. - V курс право е, тъкмо излезе от изпит и се щракнахме  Peace

kalateya, почни режима в добра кондиция  Peace

bowuu  Благодаря на всички за милите комплименти - литнаххххххххх   hahaha

# 608
Здравейте,момичета!Не съм влизала от 2-3 дни,но не ми остана никакво време.ПОставих си за цел да карам на П 10 дни.След 5шя се премерих и съм отслабнала между 3 и 4 килограма.Направо не мога да повярвам.В талията съм смъкнала 3 см,но за съжаление в ханша не съм мръднала.Ще видим за още 5 дни П какво ще стане.Извинете ме ,че първо пиша,но по-късно на спокойствие ще прочета всичко,което сте писали.  bouquet

# 609
# 610
Момичета, наистина ме стимулирате и надъхвате. Не искам да ставам като на снимката, но поне да съм близо до  целта. Така съм пристрастена към темата, че не чета и не пиша никъде вече. Зомбирана съм на темата отслабване. От злоба взех, че свалих още едно кило. Ей сега, ще променя лентичката.

Наистина, ако се ограничава изкуствения подсладител се отслабва по-бързо.
Тази седмица дано устискам. Имам голяма цел. Исках за месец да сваля 10 кила, но май, ще са 5-6. Едва сега си задействах тялото да започне да гори.
Обичам ви!

# 611
Здравейте, сладурани! Видях хубави снимки на прекрасни слаби дами... бравосс   bouquet
нямам какво да кажа, нито да се хваля, но да се отчета с един пост за днес, че съм жива, здрава и режимна Peace
 Hug за всички с намаления! и за тези- без...
не мога да пропусна- Мамица, мн се радвам за килцето,което е изчезнало ( надявам се безследно и безвъзвратно Simple Smile ) Другият път, от радост да свалиш Simple Smile А за снимките от преди  Shocked Crazy #Crazy виждам едно кльощавелче...мале верно ли си била толкова слаба.... много бе Shocked Аз, да кажа... и сега мн те харесвам, а като свалиш 10-ина килца, ще си мадама и половина Simple Smile
и да кажа за книгата- сигурно от днес вече я има на мн места, но срещу пазара на Красно село я видях Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 20:11 от ros4enka

# 612
Здравейте славни дюканки! И аз да се разпиша днес. Следвам вашите съвети и днес ми е втория ден на ПЗ. Кантара не мърда особено, но се чувствам добре. Днес аха да прегреша с едни макарони на фурна, но се озаптих навреме.
Д'канките от Варна - ако мога да помогна с набавяне на трици казвайте. Много ще се радвам да се запозная с вас ако успея да дойда на срещата в събота.
Моля за още един съвет - днес ми е втори ден на ПЗ. Как да ги редувам? 4 на ПЗ и после 3 само П или мога да ги карам 2/2?

# 613

Както искаш. всеки сам намира своята формула.
Аз лично карам 4П и 3 ПЗ. За мен е важно събота и неделя, коато съм със семейството да мига да ям салатки по заведенията ( почивните дни в нас не се готви). Така ми е най-лесно да ги броя. Понеделник-четвъртък П, петък- неделя ПЗ.

# 614
Без да искам се обърках и пейстнах не където трябва извенете ме

Общи условия

Активация на акаунт